התחלה

nerissa

New member
התחלה

יש תווי פנים המבקשים ליטוף עיניים חודרות וילונות הגנה פה מחוטב בדיוק לנשיקות חיוך ממיס קרח בראשית גוף שבא להתכרבל בו ולא לעזוב רגליים שרוצים לקרוס לרגליהם ולא להניח. יש דינמיקה בתקשורת שממגנטת אל הביחד כמעט מבלי דרך חזרה. ובכל פעם שמוחלפת מילה קולית, עוד תפר מחזק את מדיי התפקידים שלהם ובכל פעם שהם מחברים מילה אל מילה, נוצרים הכלים מהם מפוסלת האמת שבם ויש כמיהה הדדית והצורך מפסיק פתאום להסתתר מאחורי נימוס ונשימה מקצרת מרחק לאחותה ועור מווריד והזמן מגלף בינהם את המרחב המוגן שלהם כמו רחם חמים מריח מתקווה נרגשת מעובה בחששות התחלה..

nerissa

New member
תודה יקירי,אבל יש גם עכביש מיתולוגי

יש עכביש קטן שיושב בחדר הכי פנימי של הלב רוקם בעקשנות קורים שקופים המחברים לטעמים ארכאיים שאין מקומם בהווה קורים המתחזקים עם כל שורש א.ה.ב שנשתל בין הא לדה והגיון אומר להרים רגל כבדה רגל שלא רק תמחץ למוות את היצור היוצר יצרים שכאלה אלא תעשה את הצעד הראשון הלאה יש עכביש מיתולוגי קטן לא מניח הרוקם קורים של פלדה יושב בחדר הלב הפנימי של המיתולוגי ולא מניח לי וכוח מחוייבות נושנה בולע כוחו של הגיון להגיד "הרף" רק מקווה לחומצתו של עתיד שתמסמס עבר למקומו

Dirty Dick

New member
לננסי יש מה להגיד לך

These boots are made for walking, and that's just what they'll do one of these days these boots are gonna walk all over you. You keep playin' where you shouldn't be playin and you keep thinkin' that you´ll never get burnt. Ha! I just found me a brand new box of matches yeah and what he know you ain't HAD time to learn. Are you ready boots? Start walkin'!

D o l f i n a

New member
כל פעם שאני שומעת את השיר הזה...

זה מזכיר לי את הסצנה ב- "רוצחים מלידה", כשהבחורה מדקלמת לסוהר...

למעלה