התחלה

suissayossi

New member
התחלה

שבת שלום ובוקר אור איך מתחילים מעבר לפריז למשפחה ? אשמח לכל עזרה בהכוונה המון תודה יוסי

האם קיים קשר אירופאי?סבא וסבתא?

יותר פרטים עליכם יעזור כמו: במה אתה עובד ומה אישתך עובדת? כמה ילדים? קיים קשר אירופאי?סבא וסבתא מאזור צפון אפריקה או משהו שיכול לעזור, אם כן מאיפה הם ובאיזה שנה נולדו, ובאיזה שנה ויתרו על האזרחות, ובאיזה שנה עלו ארצה. בעיקרון קשה מאוד אפילו בלתי אפשרי להוציא דרכון אירופאי. הנה דוגמה די חדשה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3801156,00.html

suissayossi

New member
פרטים

אני עצמאי שרוצה לשמור על העסק כאן ואשתי לא עובדת הילדים 5,8,11 המון תודה

eyshap

New member
פשוט תענה להם - יש לך דרכון אירופאי?

במילים אחרות יש כאן בפורום שני סוגי דיונים - או שאין לך דרכון ואתה שואל איך להוציא אחד במידת האפשר (או ויזת עבודה) או שיש לך דרכון ואז השאלה שלך היא על מגורים, או על בירוקרטיה. תתחיל מהדרכון ומשם נתקדם

suissayossi

New member
אין

אין לי ,אני מעוניין לדעת איך מתחילים את התהליך,אני מעוניין באשרת מגורים בתי ספר לילדים,את ההכנסה שלי אמשיך לייצר בארץ ,אני רוצה להיות בארץ מיום שני עד חמישי ובסופי שבוע בפריז רק צריך להסדיר מגורים וחיים למשפחה תודה מראש על העזרה

אספרסו2

New member
אין פה מה להתחיל

התמונה שאתה מתאר לא ניתנת ליישום במציאות, אין לך אזרחות או אישור עבודה באירופה.

een ogenblik

New member
על סמך מה יש להם אזרחות צרפתית?

אם יש להם מכח זכות אבות, אז גם לאביך צריכה להיות אזרחות צרפתית, ודרכו גם לך (תחת הסברים שיוסברו לך מי שמכיר את ההליכים הצרפתיים) אם יש להם אזרחות מכח זה שהיגרו לצרפת תחת תנאים כלשהים שהיו נהוגים בזמנם, ואזרחותם אינה קשורה לאזרחות דורות קודמים, אז העובדה שיש להם אזרחות צרפתית אינה רלוונטית לגביך.

suissayossi

New member
ממשיכים

המשפחה הם אזרחי צרפת מאז שהיגרו ממרוקו,אני לא מעוניין לעבוד בצרפת רק לגור שם ולנהל חיים האם זה אפשרי ? בתי"ס ומגורים לאורך זמן

een ogenblik

New member
שלטונות מאפשרים הגירה וישיבת קבע לבעלי סיבות

קבילות עליהן. סיבות קבילות הן לרוב אזרחות (של המדינה או של מדינה שמותר לאזרחיה להתגורר), עבודה חוקית ומאושרת, נישואים למי שמותר לו לחיות באותה מדינה, תכניות לקליטת מהגרים, פליט. יש כנראה עוד תתי סיבות וגווני גוונים, אך אלו הסיבות העיקריות. זה שאדם רוצה לחיות במדינה אינה אחת מן הסיבות הקבילות למעט אם הרוצה בכך הוא מליונר. אתה כבר נשוי לישראלית אחרת, אינך מליונר, אינך פליט, אין לך כוונה לעבוד בצרפת, ולצרפת אין תכניות הגירה. קרובי המשפחה שיש לך השיגו אזרחות צרפתית ללא קשר לאביך, כך שגם אזרחות אין לך. לאור האמור לעיל, ובהנחה שאין לך פרטים רלוונטים אחרים שלא סיפרת עליהם עדין, קשה לי לראות כיצד תוכלו לעבור לגור בצרפת. אם אתה מתעקש לקבל תשובה רישמית, תשאל בשגרירות צרפת.

יש אפשרות שאיננה אפשרות קבע

מדובר ב"ויזת מבקר", שכניסה לצרפת על בסיסה אינה מאפשרת לאיש ממקבלי הויזה לעבוד בצרפת, ואתה צריך להוכיח שיש לך אפשרות לפרנס את עצמך (והמשפחה) במהלך השהות שם. אם יאשרו לכם, הויזה ניתנת לשנה אחת ובסיומה תצטרכו לצאת מהמדינה. אפשר לבקש הארכה בתום השנה, אבל איש לא מבטיח לך שאכן תקבלו הארכה כזאת. המקום לשאול ולברר את העניין הוא בשגרירות. עוד נקודה שתצטרך לברר היא ענייני מיסים: אם אתה עובד בארץ, מדינת ישראל תרצה שתשלם לה את המיסים המגיעים לה. אם קיבלת ויזת מבקר ואתה מתגורר בצרפת, יכול להיות שצרפת גם היא תרצה מיסים (שישראל כמובן לא תרצה לוותר עליהם). שווה לבדוק לפני שמבקשים את ויזת המבקר, מה הדין לגבי fiscalisation לבעלי ויזה כזאת. בהצלחה.

suissayossi

New member
שגרירות...?

בוקר אור כלומר כמעט ואין אפשרות להיות תושב של צרפת אפילו שאני לא מבקש מהם כמעט שום דבר ? תודה

תושבות קבע? לא. למה שאפשר יהיה?

מאיפה להם לדעת שאתה לא מבקש מהם כמעט שום דבר? מאיפה להם לדעת שאתה לא סוחר סמים, מאפיונר, סרסור או סתם פושע נמלט? אגב, ויזת מבקר היא דרך מצויינת להפוך לתושב קבע לאחר מספר שנים, אבל לא דרך מובטחת מראש.

suissayossi

New member
ניסיון

שלום לכם האם אפשר להגיע כדי ללמוד ודרך כך להסדיר שהייה ? גם אני וגם אשתי מעוניינים ללמוד

בעקרון, למעט חריגים, אשרת שיה של סטודנט

היא בערך האשרה היחידה שאי אפשר להסב אותה לסטטוס של תושב קבוע. אני עדיין לא מבין מה רע לך בויזת מבקר.

suissayossi

New member
עסקים

אולי דרך פתיחת עסק והשקעה כספית אפשר להסדיר שהייה בפריז ?

למעלה