התחלה של שבוע נפלא.. :cool:

התחלה של שבוע נפלא.. :cool:

בוקר טוב לכולםםםםםםםםםם רק היום הגיע מזג האויר הסגרירי אלינו לאילת ... אתמול עוד היתה שמש ועוד היה אפשר ללכת לים. האזינו לחיים שלכם ... ראו אותם כמיסתורין העמוק עד אין חקר שהם ניתנים . ראו אותך השעממום שלהם ראו אותך בכאב שלהם ולא פחות גם בהתרגשות ובשמחה שלהם . געו , טעמו , הריחו את הדרך אל הלב הקדוש והנסתר . כל הרגעים האלה הם רגעי מפתח והחיים עצמם הם חסד . אל תתבישו להגיד אני אוהב אל תחששו להגיד אני רוצה תאהבו ראשית את עצמכם וככה הסביבה תאהב גם אתכם . נראה לי כי זה הולך להיות שבוע קסום שבוע שכל בוקר שלו אני אקום אקח נשימה עמוקה ואתחיל את היום עם חיוך על הפנים . אפילו שקר בחוץ אפילו שיורד גשם תהנו מהכל , מכל הדברים הטובים שאפשר לעשות בגשם . שלכם באהבה. שרון

שרון - מהי אהבה - 20

אהבה היא הגוף שמרשה לנשמה להיפתח, לפרוח, ללבלב, לעוף כציפור, לדאות כעייט, להתיפיף כטווס ולהיטהר כיונה. אהבה היא להתקשר לאשתך, שנמצאת בבית משום שאינה חשה בטוב, לדאוג לשלומה ולגלות שהיא כעת צופה בסרט החתונה שלכם - אולי מתוך שעמום, אך גם משום שלראות את הזכרון הנפלא גורם לה להתרגש כפליים... שרון - אני אוהב את עצמי, ואוהב את אשתי, כשם שהיא אוהבת אותי. השבוע יהיה טוב, וגם אם לא - בפעם הבאה הוא ישתפר ויהיה טוב. אפילו חרא מתייבש מתישהו, נכון?...:)) בברכת שבוע אדיר לאילת הרחוקה (שנים שלא הייתי שם, מעניין מה השתנה...) אגו טריפ.

שרון,הבטחת לי שמש....

ממרומי הכרמל ברוח סוערת על גג רעפי ביתי אני שוכב מנסה לשקם נזקי לילה שחלף ואת מוצאת לך לנכון להתאהב בזה החורף? אם יש משהו בגינו התקנאתי בעירך,שם בדרום הרחוק היתה זו אותה שמש חורפית אשר מקדמת את פני עם בואי בשערי עירך. ואת הלא הבטחת....!!

כל הרבוד שרון

אבל המילים חוזרים על עצמם , כמו מיכל1 . אולי אני פוגע שאני אומר זאת . אבל עכשיו קר לי , . ולמרות כל המילים אני מרגיש רע עם הקור הזה . אני לא יודע מי יקרא את המיכתב הזה . ...

למעלה