התחלה של פיק

Paruety

New member
התחלה של פיק

אוקי זה הטיסאר הראשון, (ההקדמה של הפיק) זה מאוד קצר בגלל זה, זה או (סיפור שמתרחבש בעולם מקביל ולא בדיוק בסידרה, במקרה הזה בעולם של קאגומה כשכולם כבר בני 18 ומעלה... טוב חוץ משיפו ^_^) אני עדין לא יודעת אם להמשיך לכתוב את זה או לא, אבל אנשים, בסיפור הזה אם הוא יומשך .. הוא לא הפיק הכי שמח, הוא לא דכאוני אבל יש שם הקשרים לסמים ואממ דברים שמירוקו אוהב.. (אני לא אכתוב לימון אבל יש ניצוץ לימוני) היא עמדה מול המראה באמצע החדר הגדול והורוד שלה. מולה, בתוך המראה, עמדה נערה, היא הייתה גבוה, עם שיער שחור ועיינים חומות, היא לבשה חולצה לבנה וחצאית קצרה בצבע בז'. אותה נערה, הייתה בעלת שם, שמה היה קאגומה, אך כשאותה נערה הסתכלה בעצמה במראה, וניסתה לחשוב, על קאגומה, לא הצליחה לחשוב על דבר. חיוך עצוב עלה על פרצופה של קאגומה, היא רצתה להיות מסוגלת להסתכל על המראה ולחשוב על סיפורים שלמים, אך כל מה שראתה הייתה אותו בת עשרה שראתה במשך מה שנראה כשנים ולמעשה, באמת היה שנים. מסיבה זו בדיוק, אותה קאגומה החליטה להשיג לעצמה סיפור, ולאחר שיהיה לה סיפור אחד, יהיו לה סיפורים רבים. הדלת נפתחה, ובפתח עמדה אישה שנראתה בשנות הארבעים לחייה, על פרצופה לבשה היא הבהה מודאגת, שגם אם לא הכרתם את אותה אישה, הייתם יודעים, שדאגה זו באה מעמקי ליבה. "אמא..." אמרה קאגומה, בקולה נשמעת אנחה, "קאגומה, את רק בת 18, את לא חייבת לע-" קאגומה חיבקה את אמא וכך עצרה את שטף דבריה, אותם דברים שניסתה אמא להגיד לה מאותו יום בו החליטה קאגומה לעשות מעבר זה. "אמא, אני אהיה בסדר, באמת..." אמא של קאגומה חייכה בעצב, "אני יודעת, אבל מותר לי לדאוג, זה התפקיד שלי". קאגומה צחקה והרפתה מהחיבוק, היא פנתה למיטתה והרימה את תיק הגב הצהוב והכבד שלה, אשר עליו הכניסה את דבריה החשובים ביותר בלבד. "את בטוחה שהתיק יספיק? את לא רוצה אוכל? או עוד סבונים? ומגבות ו-" "אמממא" קאגומה קטעה אותה בקולה המתחנן היא צחקה, וחיבקה אתא ביתה, "אל תשכחי להתקשר עלי" אמרה בקול מודאג, מרפה מהחיבוק כדי להסתכל בעיניה, "אני לא אשכח, אל תדאגי" עם מילים עלו, החלו לרדת במדרגות עד שהגיעו לדלת הכניסה, שם חיכו סבא ואחיה הצעיר של קאגומה, עם מילות פרידה, הבטחה על ביצוע ה'טיהור הביתי' שתבצע בדירתה החדשה ואיום על סוטה בקשר למה שיקרה אם יכנס לחדר שלה, יצאה קאגומה לכיוון תחנת האוטובוסים. כאשר נסעה באוטובוס, הדבר היחיד עליו יכלה לחשוב היו ארבעה מילים שהתחברו לשורה שהתחילה סיפור: "וכך...התחיל הסיפור שלי" *מחכה לתגובות*

Paruety

New member
אה כן שכחתי לשאול.. בקשר לחתימה שלך

אני לומדת יפנית (כמו בטח חצי מהפורום הזה) ומה זה omou? כאילו הבנתי את כל השאר...או לפחות אני מקווה, כאילו No koto אומר בקשר ל.. (נו כשייכות) אה וב WO התכוונת ל WA לא? כאילו הIS AM ARE של יפנית...

Takashi Tomoko

New member
ככה..

אני די בטוחה שomou זה מהשורש ח.ש.ב... ואין לי מושג בגלל שפשוט העתקתי את המשפט מ- my will... הפרוש זה אני חושבת עלייך (נדמה לי)

Paruety

New member
אה..

מגניב, הייתי קרובה ^_^ תגידי את ראית כוכב ההישרדות? 0_0 (קאורו הוא הדמות האהובה עלי ^0^)

Takashi Tomoko

New member
בארור!!1

קאורו מאמם שלי!!!! (סורי התקף פקצתיות) את בקומונה??? ראית את הפרק האחרון?? יש לך אייסי\מסי??

דופיאשה

New member
נצל"ש-כולם להכנס לקומונה שלי!

http://173.tapuz.co.il/communa/MsgesAdmin/Communa.asp?Communaid=8942

Paruety

New member
^_^

למעשה כבר יש לי אחת, החברה הכי טובה שלי היא העורכת שלי (ואחת נהדרת) אבל לפעמים היא מתעצלת כמו בסיפור הזה, והיא לא עורכת, ככה שאם את רוצה, עוד אחת בכלל לא תזיק לי ^0^ (כאילו פעם אני יעזר בך ופעם בה...אבל רק אם לא אכפת לך כי זה דיי מגעיל מצידי ><)

Prince Of Hell

New member
זה ממש יפה ... *0*

אבל זה OCC קאגומה בחיים לא תהייה דמות כזאת עמוקה ומעניינת P: אבל את הפכת אותה לכזאת, אז זה סבבה ^_~

Paruety

New member
תודה!!

כן אה? זה לא היה אמור להיות, אני מוצאת את קאגומה מעניינת, קצת קיצ'ית אבל מעניינת, אבל סגנון הכתיבה שלי שינה את האופי שלה קצת U^_^

אווה15

New member
האמת דווקא זה לא צריך ביטוא..

אוי אהבתי את לאן שהעלילה הולכת קגומה לבד בדירה משלה נו...אני כבר יכולה להבין למה כתבת שיהיו דברים שמירוקו אוהב חחח רק שאלה, זה יהיה פיק של יקום מקביל? כאילו, פה סאנגו ומירוקו יוכלו להגיע לעולם שלה? לא משנה תמשיכי!

למעלה