התחלה מאפס.

tebayes

New member
התחלה מאפס.

שלום לכולם, אני אמיר, אני בן 27(באפריל 28) את רוב שנות העשרים שלי ביליתי באי יכולת לעבוד או ללמוד בעקבות התמודדות עם מחלה. כעת בגיל 27 אני יכול סוף סוף להתחיל שוב את הדרך שלי בחיים, אבל אני מאוד מבולבל לגבי איך לעשות את זה תעסוקתית, מאחר ואין לי באמת הכשרה בכלום, וקורות החיים שלי יכללו רק עבודות מסוג מלצרות וכו מתחילת גיל העשרים, וחלל ריק מאז ועד עכשיו. השאלה שלי היא מה באמת אפשר לעשות תעסוקתית במצב כמו שלי, ובמחשבה שבגיל 27 אני לא רוצה לעבוד במלצרות וכאלו, האם יש אפשרות למצוא סוג עבודה יותר מכובדת ללא נסיון או רקורד?

לידול

New member
היי

תלמד משהו אתה עוד צעיר וזה לא מאוחר מדי. יש המון כיוונים שאפשר. שני כיוונים קלים יחסית שאני חושבת עליהם אם הם מעניינים אותך הם: ללמוד כלכלה באוניברסיטה ולנסות לשלב עם עבודה בתחום כבר מהשנה השנייה. ללמוד ייעוץ מס. נדמה לי שזה לא תואר אוניברסיטאי אלא קורס של שנתיים. כנראה שכבר מאמצע הקורס תוכל לעבוד בהנהלת חשבונות ובדברים קשורים. תברר בעצמך בנושא זה כי אני לא לגמרי בטוחה.

התחלה חדשה

אמיר שלום, אתה עדיין צעיר, הרבה אפשרויות יש לפניך שחלקן לא דורש תואר אקדמי. השאלות שבעצם אתה צריך לשאול אותם הן: מהם הכישורים והיכולות שלך? במה אתה טוב יותר מאחרים? כיום, אנשים רבים מחליפים מקצועות במהלך החיים. זה לא פשוט אך מקובל. אם אתה לא בטוח במה אתה מצטיין - כדאי לך להתייעץ עם מומחים. בהצלחה! גליה.

למעלה