התחלה מאוחרת

BattleMan

New member
התחלה מאוחרת

שלום לכולם אני בן 22 ולפני מספר חודשים התחלתי לימודי ריקודים בתחילה לקחתי שיעורים במסגרת קבוצה של בלט קלאסי לאחר מכן היה לי העונג להשתתף בסדנת ריקוד שנמשכה שבועיים, זה היה אחד הדברים המדהימים בחיי וחיזק משמעותית את רצוני להיות רקדן כעת אני לוקח שיעורים פרטיים עם מורה, אך לצערי כנראה בקרוב מאוד לא אוכל להמשיך איתה כי היא עסוקה אני מאוד אשמח לעצות מצידכם כיצד להמשיך הלאה, המלצות למורים באזור ירושלים וכמובן - מישהו מכם התחיל מאוחר??? תודה, מתי

BattleMan

New member
יש להם שיעורים פרטיים?

אני מרגיש שאני רוצה הכוון אישי, ראיתי בזמן הקצר שלי עם המורה הפרטית שהתקדמתי בקצב מהיר במיוחד, בזכות העובדה שהייתה לי מדריכה אישית מתי

אני גם ממליצה על מחולהה

מאוד מאוד מאוד... אממ מורים פרטיים אנלא ממש מכירהה למה שלא תשאל את המורה שלך אם היא מכירה מורים אחרים?.... בכל מקרה בהצלחהה

dancer14

New member
לא נעיראלי שתוכל להיות רקדן...

אתה מבוגר מידי בכדי להיות רקדן... מצטער אם תגובתי תעורר מהומות...

ballet20

New member
טוב זה לא בדיוק מהומה אבל

מלא רקדנים התחילו מאוחר. אם יש כשרון ומוטיבציה זה לא נכון. אין צורך להוציא את הרוח מהמפרשים- אי אפשר לדעת מה אפשר ואי אפשר על סמך הודעה אחת בפורום, כמו שאמרתי יש המון מון רקדנים שהתחילו מאוחר והגיעו רחוק מאוד. אז אני ממליצה לך להמשיך ולחפש מורה ומסגרת שמתאימים לך Where there`s a will there`s a way!!!
בהצלחה

../images/Emo15.gifתזכרו...

שגם עידו תדמור התחיל בגיל 20! אז מה מאוחר? עדיף מאוחר מאשר לעולם לא,וטוב שיש לו את המוטיבציה להיות רקדן! שיהיה לך המון בהצלחה! וגם אני ממליצה על מחולה. ושוב....
ב-ה-צ-ל-ח-ה!

1 DaNcing QueeN

New member
זה ממש לא מאוחר

במחולה יש רבים וגדולים מגיל 22 ואני מכירה שם אני בעצמי רקדתי איתם זה ממש לא מאוחר להתחיל אבל אין שם מוריפ פרטיים...

1 DaNcing QueeN

New member
מה שטויותת מה?

למה שטויות דבר יפה נורמלי אתה ישר תוקף תסביר את עצמך ואל תגיד סתם על דברים שאתה לא יודע

dance fr3ak

New member
אוקיי זה באמת חשוב (כנס גל)

Dance14, גל יקירי... מאחר והתגובות שלך בפורום בכללי עלו לי על העצבים, החלטתי לברר לגבייך..וכל הכבוד על הפרינסיפל שעשית בבלט הישראלי.. חהחה. אתה ילד קטן שמתלהב לומר שמות של מותגים כמו הבלט ולא יודע מה.... כל מה שיש לי להגיד לך זה שתרד מהעץ ותנוח חמוד? אוקיי? תנוח... ואם מישהו מבין שניכם לא יהיה רקדן, זה אתה.. כי יש לך אופי של אבן, לא של רקדן... נכון, זה יהיה מאוד מאוד קשה להתחיל לרקוד בגיל כזה, אבל הכל תלוי בכמה אתה רוצה ומוכן להקריב... לגבי הבחור שרוצה לרקוד, מחולה באמת נהדרים. אבל אם אתה רוצה ללהיות רקדן קלאסי זה לא המקום... אז.. מה אתה רוצה לרקוד?...

dancer14

New member
../images/Emo69.gif

1. אני לא יקירך... 2.אל תקרא לי חמוד 3.רק רציתי להגיד לך שמה שיוצא מהפה שלך זה שטויות...כמו זבל... מה הקשר אופי לבין זה שאני אהיהי רקדן?!?!? ואני פשוט אומר לו את האמת אני היתבלבלתי בקשר לתוכן השאלה.. חשבתי שהוא שואל אם הוא יוכל להית רקדן מיקצועי ולהתחיל רק בגיל כזה בטוח שלא!!! אבל לרקוד אין שום בעיה..... דר"כ חצי מההודעה שכתבת יכלת לשלוח לי את זה במסרים חבל!!!

dance fr3ak

New member
חחח גל חמוד..

אל תשכח שאתה עוד ילד... זה דבר ראשון.. אני יודע טוב מאוד מה קראתי, וכמו שאתה מדבר מלוכלך לאנשים פה, ככה גם אני אגיד לך מה שאני חושב וכולם יראו... כי לך לא אכפת מאחרים, אתה ילד שחצן שלא סותם את הפה ואני מניח שזה ככה גם בחיים שלך.. וכמו שאתה רקדת "סבב עם הבלט הישראלי" אז בנות הסטודיו של מישהי שאני מכיר עשו סבב כזה עם הבולשוי כשהוא היה בארץ. איך זה? מגניב הא?.. להיות ניצב במופע בלט... אולי זה מכובד אבל אל תעשה מעצמך אלוהים, בטח לא באיך שאתה מדבר פה לאנשים.. ולגבי אופי.. מאמיל'ה, בשביל להיות רקדן בלט, אתה צריך להיות רקדן בלט בחיים שלך, לא רק בפלייה או בפירואט... ולפי האופי שאתה מפגין כאן אני בטוח שיהיו לך יופי תפקידי קארקטר של רוצח.... רד מהעץ ידידי, ותלמד להעריך בני אדם...

dancer14

New member
אני לא הבלבלן שכל פה...

רק שתדע לך שכבר מההתחלה לא האמנתי לך על ה8 פירואטים!!! ושתדעע!! קרן ומיכל מה"להקה" שלכם רוקדות אצלינו ומעניין איך בחיים הן לא ראו אותך עושה 8!!! זה אחד ושתיים בבלט הישראלי הייתי פריץ שאם את מכיר את הסיפור מפצח האגוזים זאת דמות ראשית אז שב בלול ו3 אני לא השחצן פה תסתכל על ההודעות שלך ותבין לבד...!!! עכשיו רואים שאתה רוצה צומי זה כל כך ברור הרי ההודעות שרשמת לא אמורות לעניין אף אחד מהפורום יכלת לרשום לי את זה במסר אישי.....

dance fr3ak

New member
גל.. תקשיב..

קודם כל, אני לא מתחרה פה עם אף אחד על הפירואטים, זה שהכתבת ראתה אותי עושה 6 פירואטים והחליטה לכתוב על זה בעיתון זו לא בעיה שלי, אני תיקנתי שהשיא היה שמונה, זה לא קורה כל יום, אבל זה היה, ואני יודע את זה.. ואתה יכול לקפוץ אתה יודע לאן.... וההודעות שלי, כולן מציאותיות, לא כמוך חי בסרט... ונמאס לי לדבר איתך בטלפון שבור. אתה מוזמן להפגש איתי ואני אסביר לך קצת על החיים.. תכיר אותי, ותבין שאני לא מה שאתה מנסה לצייר לעצמך... לצערי, הישראלים בכלל, והעיתונאים בפרט, מנסים לצור אייטמים..והמציאות מעוותת לא כמו בסרט שלך... זה מה שאולי תבין כשתגדל.. עובדה שבינתיים חברי הפורום הסכימו עם ההודעות שלי, וגם לגביך... אני מעולם לא השווצתי או יצרתי המולה של צומי, בטח ובטח שלא בפורום הזה.. ועדים לי כל חברי הפורום...

dancer14

New member
סליחה?!?!?!?!!?

שום אנשי הפורום לא הסכימו איתך!!!!! זה שאולי חלקם מקנאים זאת לא אשמתי!!! טוב תקשיב אני לא ארד לרמה שלך בכלל!!!! כי היא ממש נמוכה... אז פעם הבאה שאתה פחות רוצה צומי שלח לי מסר ואז אני אענה לך!!! כי אתה צומי קטן שחושב שהוא

dance fr3ak

New member
אוקיי אוקיי בוא נתחיל מזה

שאתה לא מדבר אליי בטונים ובמילים האלה אישה קשה וחצופה.. מבין? עכשיו לגבי מי צומי אנחנו כבר נדון כשניפגש... ותסתום תפה שלך עכשיו כי כבר באמת עלית לי על העצבים

dance fr3ak

New member
ונוסיף את זה..

שאם תקרא את הבלוג שלך תבין שאתה מאוהב בעצמך.... ("הכי חתיך?- אני".. "גל [החתיך]") יפה לך חמודי.. ואגב איך היית מרגיש אם היו אומרים לך שאתה לא יכול להיות רקדן כי אתה גמד?...

למעלה