התחלה ללא סוף.

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
התחלה ללא סוף.

כשנינו ביחד העולם לא קיים, רוצים אנו להיות כבר שם. לפרוץ מנעולים,בעננים לגעת, ולטעום מפרו של עץ הדעת. לחיות חיים אחרים,שונים, להוכיח לעצמנו שאנו יכולים. אתה ואני,משחק מכור עם התקפי בהלה, לא יודעים לאן זה יוביל, כי יש פה רק התחלה. והסוף? אפשר להגיד שזה כלל לא ברור, אולי באמת עדיף שיהיה פה ויתור. לא הגענו רחוק, נשארנו תקועים, ולכן הקשר הוא בגדר, של חברים טובים.

לפעמים זוהי הארוניה של ידידות

אם זה המקרה ידידתי, אומץ לב הוא הפיתרון היחיד מכיוון שהדחייה היא קלה בהרבה מאי הידיעה וגם אם לא יסתדר, אם באמת חברים תמיד החברות האפלטונית תמשיך..

*g99

New member
חברות,חברות כה טובה,

בילינו שלוה לילות,בחדרים שונים,כ``כ רצינו,אך ידענו,החברות חשובה יותר מהכל! אוף,זה קשה,אבל שווה!

ב א ר י

New member
מיכלי....

לפעמים אני חושב אם ידידות אמיתית עם אדם חשובה יותר מאשר אהבה עם אותו אדם !!!!! האמת היא אני חושב שאם לא מדברים על כך האהבה לעולם תנקר בליבך עד אשר תנסה. לכן תמיד אני אומר ללכת בעקבות הלב והרגש.

blue love

New member
מיכלי...

שניים שואפים ללכת בשביל האהבה...לא תמיד יצליחו להגיע ליעד יחד... כמה טוב שאפשר להישאר חברים טובים?...(-: אהבתי מיכלי.. לילה טוב blue

*g99

New member
החברות היא יפה,

וכשהיא אפלטונית,היא יפה יותר. לילה טוב.

candybox

New member
ממממ..

יפה שהצלחתם להתאפק/לותר, אני אישית לא הצלחתי, ולא רק שלא הייתה אהבה מהסוג של חבר-חברה, עכשיו גם אין אהבה מהסוג השני,

למעלה