התחלה חדשה

מצב
הנושא נעול.

loli 10

New member
התחלה חדשה

התחלה חדשה
אני נמצאת עכשיו אחרי טיפול ראשון בהזרעה והייתי צריכה להבדק בדיקת דם ביום ראשון הקרוב. הייתה לי תחושה טובה ולצערי לפני כמה שעות קיבלתי מחזור. האם זה יתכן ובכלל כדאי ללכת לבדק בכל זאת? יש לי כבר ילדה מהריון ספונטני. אני אשמח לקבל עזרה אני ממש חדשה.

העין ה 3

New member
ראשית, ברוכה הבאה!

התחלה חדשה
אני נמצאת עכשיו אחרי טיפול ראשון בהזרעה והייתי צריכה להבדק בדיקת דם ביום ראשון הקרוב. הייתה לי תחושה טובה ולצערי לפני כמה שעות קיבלתי מחזור. האם זה יתכן ובכלל כדאי ללכת לבדק בכל זאת? יש לי כבר ילדה מהריון ספונטני. אני אשמח לקבל עזרה אני ממש חדשה.
ראשית, ברוכה הבאה!
בוודאי שכדאי להיבדק! תוכלי לקרוא בטאגליינס את סיפורה המדהים של רידל שנמצאת עכשיו בהריון מתקדם או אולי אפילו ילדה כבר. אז נכון, שנשמע הרבה יותר מבטיח להיבדק מבלי שמגיע דימום, אבל בכל זאת - היו דברים מעולם. חוץ מזה, ספרי לנו קצת יותר על עצמך, ו... בהצלחה!

liati7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

התחלה חדשה
ברוכה הבאה

בכל מקרה כדאי ללכת ולעשות את הבדיקה, והרופאים בדרך כלל מקפידים לשלוח לבדיקה על מנת שלא יהיו הפתעות. המון הצלחה.

ענבל 2

New member
תמיד כדאי להבדק

התחלה חדשה
תמיד כדאי להבדק
שיהיה המון הצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה