התחלה חדשה

• פותח הנושא 7eva
  • פורסם בתאריך

7eva

New member
התחלה חדשה

כמו שרשמתי בפורום של יא. אני חיכיתי להסכמה מכל הצדדים לביצוע המהלך הרצוי והמיוחל לכולנו כבר הרבה זמן, מהרגע של הפיצול הראשון. קיבלתי תמיכה מלאה משני מתוך שלושה צדדים המעורבים בזה. צד שלישי הצהיר שהוא לא מעוניין בזה, אבל בעצמו רשם שלא תיהיה לו בעיה לסגור את הפורום.. עם זאת אני אומר שבמהלך השבוע אנחנו רוצים להקים פורטל לווינים הישראלי שיהווה , אני מאוד מאוד מקווה, בית אחד לכולנו, כמו שכולם רצו. אני מודיע לכולם שאני לא מעוניין בניהל של הפורטל הזה, לפחות בשלבים הראשונים של הקמתו. בחירה של המנהל(ים) תתבצע אך ורק ע"י הצבעה של כולנו והשגת הרב בקולות. כמו כן ינוסח תקנון ברור של הפורטל, שיחייב את ההסכמה המלאה למה שרשום בו, בשביל שלהיות חבר בקהילה שלנו. אני מאוד רוצה שבזה תסתייםנה התקופת התפלגות של הקהילה וכולנו נחזור להיות ביחד בטוב וברע. תפוז ישאר תפוז, וכמו שכולם שמו לב, הוא מהווה מקום "מפגש" של כולנו... אני מאחל לכולנו שנה טובה, מלאת שמחה, אושר ובריאות, ומקווה שבכך נצא לדרך החדשה!

rolibark

New member
דרושה הבהרה

לא הבנתי: האם מדובר בפורום רביעי ?, או באיחוד כל השלושה שקיימים היום ?. אני בעד האפשרות השניה. הפילוגים נובעים בעיקר מאגו עצמי גבוה מדי של המנהלים ושל כמה מהמשתתפים. איך תימנע תופעה זו (אגו גבוה) מהאתר החדש ?

7eva

New member
הבהרה

תפוז, אתה לא יכול לסגור אותו כי הוא לא של אחד מאתנו, כך שאני לא סופר אותו. מדובר לא בפורום רביעי, אלה בפורטל שיאחד את כולנו. כפי שידוע לך קיימים היום 3 פורומים חוץ מתפוז, אז תחת פורטל הזה הסכימו להכנס שתיים מתוך שלושה, וכמו שאמרתי מקודם מנהל של הפורום שלישי הבהיר שלא תיהיה לו בעיה לסגור את הפורום אם המצב בפורום שלו ידרדר, אבל הוא לא מעוניין לקחת חלק במהלך כי יותר חשוב לו להיות מנהל. זה הכל.

rolibark

New member
פורטל ?

למה הכוונה ב"פורטל" לוויני חדש ? - האם הכוונה לאתר שמכיל לינקים לפורומים הלווינים הקיימים ? או משהו עם ערך מוסף אמיתי ?

ג ל ו ב ל

New member
7eva

אמרת שיש 3 פורטלים חוץ מתפוז אני מכיר את הכחול ואת LIVESAT מהו השלישי ? איך יראה הפורטל הזה , דף ראשי עם לינקים לכל אחד מהפורטלים ? או צורה אחרת ?

7eva

New member
אחי, קצת סבלנות ../images/Emo8.gif

אמרתי שהמטרה שלי קודם כל זה לא לעשות פורום נוסף, אלה לעשות פורום אחד שייאחד את כולנו!!! זה מה שחשוב לנו ולא שום דבר אחר! למה אני מתכוון כשאומר פורטל, תראו לקראת יום חמישי-שישי. אם הכל יילך כשורה...

ג ל ו ב ל

New member
7eva

7 לא ענית לי לגבי מהו הפורום השלישי ? אמרת שיש 3 חוץ מתפוז , הכחול , לייבסאט , ו - ............???

7eva

New member
מה שאני יכול להגיד כבר עכשיו..

שבפורטל שלנו יהיה תקנון יחיד שכולם יהיהו כפופים לו כולל המנהלים! ולא כך שתקנון יהיה כפוף למנהל! תקנון ינוסח ע"י משתמש רגיל כמו כולנו ולא ע"י בעל השרת או מנהל העתידי שלו, שיבחר רק אחרי הקמתו של הפורטל לפי תוצאות ההצבעה. ברגע שיבחר מנהל מפתחות יימסרו לו.

כמו שיש 26 מיפלגות . לכנסת

כך יש פורומים ללויינים . כולו איזה 30 גולשים קבועים . ועושים רעש כמו 120 חברי כנסת . כולם לחזור לתפוז וזהוא . אני לא זז מיכאן

7eva

New member
קרמר

זה שאתה לא זז מכאן כולם יודעים, ואפילו לא מדברים על זה. נוח לך לקרוא זה הכי חשוב. תפוז כמו שאמרתי, הוא ישאר תפוז, והוא בעצם מקום מפגש של כולנו. 30 איש? צודק! היתי אומר 20 אפילו! אבל תאמין לי יהיה יותר, ואני יודע איך

SATMOTI

New member
קרמר אתה יושב חזק בפורום הזה הה

בטון אף אחד לא יזיז אותך רק אל תשכח להביא לחברה ...ממליגה בי להיטריות

אני לא יושב חזק . פורום נוח

אין הפרעות . עלי עזב לקח איתו את כל המתרידים . שקט כאן רק כותבים דברים רצניים . אז חיזרו כולם לכאן . ליכבוד השנה החדשה

yoramile1

New member
7 ידידי

צר לי לאכזב אותך בקשר לשיחה שנוצרה ביננו אתמול אני תומר ושותפנו חשבנו והיתיעצנו החלטנו להשאר בפורום LIVE SAT. אנחנו לא מיתכוונים לתיקוע ליא סכין בגב. זה לא מטרתנו ולא הייתה המטרה. תחזרו ליכתוב בפורום הכחול תיישרו את ההדורות והחלוקי דעות שלכם. אנחנו לא מיצטרפים לשום פורום. אם תירצו תיפתחו לכם פורום שלישי רביעי או חמישי . מצדינו שנישאר עם עשרה מישתמשים .לביניתיים בגלל כל קריסת האמון ועד להשלטת סדר בכל הבלן שנוצר אנחנו מוכנים לאחסן את החברים שנשרו מהפורום זמנית או תמידית עד שתימצאו פיתרון סולחה ושולם לפורום שלכם. אני למדתי בחיים ומניסיון ומביבי
תחרות זה דבר טוב לכולם. הפורום שלי הוא לא פורום שהוא רק לווינים .אני משתף חברים בכל מה שמענין ואקטואלי שאין בפורומים הרגילים שעוסקים בלווינים בילבד. (מי שמכיר אותי טוב יודע טוב -שאין לי שום אגו-אני אדם פשוט מאוד שלוקח את החיים בכייף ובהנאה ונהנה מכל רגע של אהבה עזרה וצחוק) אני מבקש ממכם לא לישלוח לי מסרים אישיים ולא להיתקשר אלי. ההחלטה שלי ושאר המנהלים בפורום LIVE SAT היא דעה אחת. שבוע טוב חג שמח ושנה טובה.

7eva

New member
הכח ביטויים כמובן

אבל לכל ביטוי יש משמעות! אני רציתי שכולם נתאחד, וגיליתי שלאנשים חשוב להיות מנהלים ולא חלק מהקהילה! במצב כזה אף פעם לא יהיה לנו נחת.. רק אתמול אתה אמרת כן, יורם ... שיהיה לך כל טוב, מהיום אני לא מכיר אותך.

SATMOTI

New member
קרמר תאמין לי .יא .בן אדם זהב

אתה צריך כצת להעריך אותו .ואז תראה איזה כבוד הוא יעשה לך.

למעלה