התחלה חדשה

התחלה חדשה

שלום לכם חברים! שנה חדשה מתקרבת ואני סוף סוף עושה דברים שמזמן חלמתי לעשות : התחלתי ללמוד נהיגה (ניסיתי לפני הרבה שנים ולא הלך לי אבל היום אני מזה חדורת מוטיבציה !) וגם התחלתי לעבוד על המופע!!!!! עם רקדנית נוספת שגרה בישוב סמוך. בינתיים רק קבענו תאריך לחזרה ראשונה אבל אני כבר עסוקה בבחירת מוזיקה , בניית כוריאוגרפיות , שאלות לוגיסטיות וכו'. ויש לי כבר שאלה בשבילכם - איפה אפשר למצוא מידע (סרטים , בעיקר) על ריקוד צועני מזרח אירופאי (אני מאוד אוהבת את סגנון הריקוד הזה ויש לי מושג בנושא אבל חסרות לי דוגמאות). אשמח לשמוע עצות באופן כללי על בניית המופע (הוא לא מיועד לבמה גדולה אלא יותר ל"סיבובי הופעות" .בישובים, מתנ"סים , קיבוצים, חברות וכו' . שנה טובה !!!

hooda

New member
נטשה יש לי עוד אחפש ואכתוב

Instructional • Folkloric ZAMBRA MÉSMERA. GypsyBellyDance Dunyavi Gypsy (Rom) Dance Volume 1 Dalia Carella Dunyavi Gypsy (Rom) Dance Volume 2 Dalia Carella

hooda

New member
אני מכירה מקום אחד בארה'ב.

http://www.dahlal.com/new_site/pages/video.php Also it is good to take Gallia sujestchen to get advise from Verd . Have a nice day Shifra

שרקייה

New member
דברי עם ורד

היא למדה ריקוד צועני אצל טובי המורים בחו"ל, וגם מופיעה בסגנון... בהצלחה , גליה

תודה

האם וורד רוקדת גם ריקוד צועני ארופאי? זה מאוד שונה מריקוד צועני תורקי ומצרי (ג'ווזי). בכל מקרה, וורד , את פה? חשבתי שהיא נסעה לתורקיה.

לנטשה - שנה טובה

לנטשה החביבה, אני שמחה לשמוע שאת מלאת תוכניות ומלאת אנרגיה לשנה החדשה. אני מאחלת לך שתצליחי בכל מעשה ידייך לתפארת ושיתגשו חלומותיך. ודרך אגב אני מתביישת לספר אבל אני מקווה שרק את קוראת את הכתוב: אבל גם לי אין רישיון נהיגה. כל שנה אני אומרת לעצמי השנה אני אלמד ואוציא רישיון ותמיד יש דברים חשובים לעשות. לכן אל תוותרי, תתני את כל מה שיש לך ותוציאי רישיון. אז שתיהיה לך שנה של הרבה הופעות, הרבה שיעורים ושתצליחי לתמרןבהצלחה בין הבית, המשפחה, העבודה ועצמך. שנה טובה מתמרה

למעלה