התחלה חדשה

לקשמי

New member
התחלה חדשה

זהו, אחרי כל כך הרבה התלבטויות שבהן גם שיתפתי כאן, עשיתי את הצעד והיום התפטרתי מהעבודה. זה אחרי שמצאתי עבודה חדשה. עוד מעט אסע לעבודה החדשה כדי לקבל הכשרה וככל הנראה כבר מחר אתחיל לעבוד. אמיר, תודה רבה על ההקשבה כאןועל השיחות ותודה לכל הכוחות שהביאו אותי לעשות את הצעד.

יופי !

מזל טוב ! שתהיה זו התחלה חדשה שפותחת שערים חדשים של גילוי עצמי שתיה זו התחלה חדשה עם מטרות חדשות של צמיחה ומימוש אישי. בהצלחה אמיר

kassie

New member
כל הכבוד!

על האומץ, על ההחלטה, על המימוש של ההחלטה! והמון המון בהצלחה שיהיה לך.

לקשמי

New member
עדכון נוסף...

יש שינוי. הייתי בהכשרה היום אחה"צ ובסוף... התקבלתי רק לחצי משרה, כלומר עבודה של פעמיים בשבוע. כנראה בגלל שעם אחת התוכנות שניסו ללמד אותי לא ממש הסתדרתי. אז בעצם גם לגבי המשרה של פעמיים בשבוע אני עוד לא בטוחה ב-100% כי זימנו אותי למחר, לראיון נוסף. אני מודה שזה מאוד מפחיד, כך או כך אני צריכה להמשיך לחפש עבודה, כי גם אם יקבלו אותי, פעמיים בשבוע זה לא מספיק כדי להתפרנס... יחד עם זאת אני יודעת שהייתי צריכה לעשות את זה. כפי שכתבתי בעבר כל הסימנים הראו על כך שהייתי צריכה לעזוב.

בזרימה

זה נראה שאופציות חדשות, נוספות בקרוב יופיעו נסי לבחון כל הזמן מה הכי זורם לך, ממה את הכי נהנית ואיפוא הסביבה הכי מקבלת ומפרגנת. בהצלחה אמיר עצב לך עתיד - מאמר שכתבתי ויכול להועיל

לקשמי

New member
אז ככה:

סביבה מפרגנת - נזכרתי שבמקום העבודה הקודם שלי, כשעבדתי כפקידה במשרד של רשת שיווק, מאוד נהניתי לעבוד, בעיקר בגלל האווירה שהיתה שם. בהחלט היתה סביבה מפרגנת, הרבה הומור והיום באמת עבר בכיף. ממש הצטערתי כשפיטרו אותי אחר כך (פוטרתי משם בגלל צמצומים). דברים שאני נהנית מהם - בעבר חשבתי לעסוק בהנחיית קבוצות תיאטרון. הייתי בסדנת תיאטרון במשך כמה שנים ושם בהחלט הרגשתי שאני מבטאת את עצמי בצורה הכי פתוחה ואותנטית שיכולתי. הפסקתי עם החוג כי התחלתי לתרגל יוגה, התרגול הרוחני תופס אצלי מקום רב מאוד בחיים וזה היה גם על חשבון אותו חוג דרמה. עם זאת בהחלט יכול להיות שאני אחזור לזה. עכשיו התכנון שלי הוא באמת לעשות קורס מורים ליוגה. הקורס שאני מתכוונת אליו לא מתקיים בארץ והוא מאוד לא זול, לכן אני צריכה לחסוך כסף כדי שאוכל לעשות את זה. וזאת המטרה שלי עכשיו: לעבוד בכל עבודה שהיא רק כדי לחסוך כסף שאוכל לעשות את הקורס. אני רואה את היוגה כמתנה נפלאה שאני רוצה לחלק אותה גם לאחרים.

לקשמי

New member
אחרי הראיון...

אני חוזרת עכשיו מהראיון שיועד למשרה חלקית, באותו מקום עבודה. בדרך חשבתי שאולי זה באמת כדאי לעבוד בינתיים במשרה חלקית, כי היד שלי עדיין לא ממש בקו הבריאות וצריך גם להתחשב בה. חשבתי גם על כך שאם אכן אתקבל לאותה עבודה, לא אחפש עבודה אחרת במשרה מלאה אלא לכל היותר עבודה נוספת במשרה חלקית ביתר הימים. המראיינת שאלה אותי אם אני מתכוונת למצוא עבודה נוספת. אמרתי לה שאני מחפשת עבודה ביתר הימים שבהם לא אעבוד אצלם. היא שאלה למה אני לא מחפשת עבודה במשרה מלאה ואמרתי את האמת, שגם מבחינתי לא ארצה לעזוב מקום עבודה אחרי שכבר התחלתי. היא אמרה שעד יום ראשון תהיה להם תשובה, רק שאני לא יודעת עד כמה באמת עשיתי רושם טוב. למרות שאמרתי את האמת, אחרי שיצאתי משם היתה לי הרגשה שהיא לא תאמין לי, כלומר למה שאמרתי שאני לא אעזוב מקום עבודה אחרי שכבר אתחיל. חייבת להודות שאני עדיין פוחדת. עזבתי מקום עבודה ואין לי ספק שזה מה שהייתי צריכה לעשות אבל נכון לעכשיו אני בלי מקור הכנסה כלשהו.

kassie

New member
תמיד טוב להגיד את האמת

לדעתי זה הרושם הכי טוב שאת יכולה לעשות. עצם זה שאמרת שאת כן חושבת לחפש עבודה ביתר הימים, זה כבר מראה להם שאת כנה. לגבי "לא לחיות בלי מקור הכנסה" - אל תדאגי, אני מאמינה שעצם הבעת הנכונות שלך למצוא עבודה תורמת לאנרגיות שלך ולהכוונה שלך: אני עד שמצאתי את העבודה הנוכחית, שבסוף היא היתה ראש סדר העדיפויות שלי אז, אמרתי לעצמי ובאמת התחלתי לחפש עבודות פחות רצויות מבחינתי ועובדה שבסוף קיבלתי מה שכן רציתי. כלומר, עצם הנכונות שלך זה כבר דבר טוב. ושוב פעם: המון בהצלחה ואל תתייאשי, חיפוש עבודה זה לא דבר קל, זה שלב שצריך לעבור ולהמשיך הלאה.

לקשמי

New member
מאמינה

אני נזכרת שהייתי במצב דומה כשפיטרו אותי מהעבודה הקודמת (לא זאת שעזבתי, אלא זאת שלפניה). גם אז היו לי חרדות לגבי מה יהיה, כי לא עבדתי שם מספיק זמן כדי שיגיעו לי פיצויים על הפיטורים ופחדתי שוב מבעיות כלכליות וכו'. ואת העבודה בבית משפט מצאתי חודש אחרי כן. אני גם מזכירה לעצמי שבעצם אף פעם לא הייתי מובטלת יותר מחודש וזה גם בזמנים כש"המצב בשוק..." (משפט שכידוע שומעים אותו בכל מקום). הפחד הזה כנראה נובע באמת מהסוגסטיות האלה שאני שומעת בכל מקום, על המצב בשוק ועל איך שקשה למצוא עבודה היום וכו'. אבל אני הרי יודעת שאני לא ארשה לעצמי להיות מובטלת הרבה זמן. כפי שכתבתי יש לי מטרה והיא לעשות קורס מורים. בשביל זה אני בינתיים צריכה לחסוך כסף, לכן כמעט ואין עבודה שלא אסכים לקבל כדי להגשים את המטרה הזאת.

momi121

New member
מתעניינת ביוגה

לאיזה קורס מורי יוגה את מתכננת ללכת? אני גם מתעניינת בקשר לזה. תודה

למעלה