התחלה חדשה

Zack DA

New member
ברור שיש פתרונות ב- CPP

לכל המצבים האלה. על הנייר. לא תמיד זה כל כך פשוט כמו שאתה מתאר. ובקיצור - אין לי בעיה עם CPP, רק שלדעתי צריכים לחשוב טוב מתי כותבים פרוייקט עם CPP.

DadleFish

New member
לא צריך לחשוב כל כך הרבה, זה מאוד

מאוד פשוט - כותבים הכל ב-CPP, אלא אם כן מדובר במשהו שהביצועים לחלוטין לא חשובים בשבילו ושהמשאבים בלתי נגמרים. (אני מדבר על תוכנות רגילות, לא על SCRIPT-ים או תוכנות עזר)

Zack DA

New member
Java לא "נבנתה" על CPP,

אלא יש בה אבני בניין native שממומשות ב- c, אבל זה לא אמור לעניין אותך. רוב הפרוייקטים הרציניים היום, אלא אם כן מדובר בגרפיקה ודברים שצריכים להיות מאוד יעילים - נכתבים בג'וואה או dotNET.

vinney

Well-known member
לא נראה לי שצריך להיות כזה נחרץ

CPP לא תמות בזמן הקרוב, וגם לא C. עם כל הכבוד שיש לי לג'אווה (ויש כבוד), ועם כל הכבוד שיש לי לNET (ואין הרבה), ברגע שאתה צריך לעשות משהו "שעוד לא עשו" כמו שאומר פלאטו שרון, אתה תעשה את זה ב C/CPP. כולל קומפיילר JAVA למעבד חדש, אתה חושב שכותבים אותו בJAVA? כותבים אותו בC.

Zack DA

New member
אני אמרתי ש- CPP תמות בקרוב ?

רק הוכחת את הנקודה שלי: מתי משתמשים ב- CPP ? רק במקרים מאוד מסויימים של יעילות: 1. קוד של מערכת הפעלה 2. גרפיקה ושונות מאין אלו. רק חזקת את הטענה שלי...

vinney

Well-known member
אוקי, אז מה יש חוץ מזה?

מה בעצם עושים חוץ מגרפיקה ומערכת הפעלה? מה, מציירים חלונות? צריך להיות מתכנת דגול בשביל זה? כל ילד בכיתה ה יודע לצייר חלונות... מתכנת טוב זה מתכנת שמתעסק בקרביים, בונה את המערכת, להשתמש ב API מוכן, ולחבר שלוש חלונות ביחד זה לא חוכמה גדולה...

Zack DA

New member
מה עושים חוץ מגרפיקה ומערכת הפעלה ?

אתה מאוד מצחיק. תכיר את העולם הגדול...

DadleFish

New member
בבקשה, בוא ותכיר לנו אותנו ../images/Emo6.gif

לא יודע, אני לא ממש מכיר תוכנות רציניות שכתובות ב-JAVA, חוץ מ-INTELLIJ.

Zack DA

New member
אתה מתכחש לעובדה שהנתח של Java

ודוט נט בפרוייקטי הפיתוח כיום גדול מזה של CPP ?

Zack DA

New member
כאמור, את כמו בת יענה -

שלא מכירה בעובדות. כל המומחים וכל החברות הרציניות בעולם שציגות גרפים חסרי פשרות -> CPP מאבדת את הבכורה ובענק.

Zack DA

New member
נו באמת....

כל החברות הרציניות מזייפות את הממצאים שלהן כדי שיהיה להן ממה להתפרנס. הטיעונים שלך בפשיטת רגל.

DadleFish

New member
ברור.

השוק הפרסומי הוא שוק רווחי מאוד. אתה משלה את עצמך, לא נורא.

Zack DA

New member
אני משלה את עצמי ?

תסתכל על עצמך, קורא לכל החברות בעולם שקרניות. זה כמו הבדיחה על המשוגע שנוסע נגד כיוון התנועה ושומע ברדיו על עצמו, ואומר שזה לא הוא, שיש אלף משוגעים...

DadleFish

New member
לא כל החברות,

רק אלו שמתבססות על כסף לצרכים קיומיים
אגב, מיהן "כל החברות" שאתה מדבר עליהן? MICROSOFT?

Zack DA

New member
דווקא לא.

אגב, הגרף שאז מישהו הביא לפורום היה של איזו חברה אנליסטית - שיתכן וקבלה דמי "עידוד" (אני עוזר לך). מה לעשות שכמוה יש עוד אלף (ראיתי גרפים הרבה ]חות מחמיאים ל- CPP מההוא)... וזה לא שהן כולן משקרות, כי האמת היא ברורה. והאמת היא שהמעבר היום בעולם הוא לכיוון הזה של byteCode.

vinney

Well-known member
תלוי באיזה פרוייקט

אתה חוזר לויכוח הישן נושן בפורום של איזו שפה טובה יותר. פרוייקטים של GUI ברור שNET וJAVA יהיו שם, ואף אחד כבר מזמן לא בונה GUI ב CPP. לעומת זאת פרוייקטים עתירי חישובים ומתמטיקה נכתבים בCPP, את העטיפה של המסכים אולי עושים בJAVA או NET או VB או DELPHI או מה שזה לא יהיה שמאפשר לצייר מסכים בקלות ובמהירות, אבל עובדה שכל החישובים הכבדים תמיד, אבל תמיד נעשים בשפות ביניים (או במקרים קיצוניים באסמבלר), שC ו CPP דוגמאות מייצגות אבל יש גם את COBOL (לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כל החישובים והעיבודים בכל המוסדרות הפיננסיים הגדולים נעשים בשפה זו) וFORTRAN (אולי כבר MATLAB תפסה את מקומה).

למעלה