התחלה חדשה

Einav62

New member
התחלה חדשה

שלום לכולם! בעלי הוא בעל דרכון אירופי ולאחרונה החלטנו להתחיל לבדוק אפשרות הגירה להולנד.
אז מאיפה מתחילים? האם ישנם אתרים מומלצים (גם באנגלית) להשגת המידע הרלבנטי?
האם מישהוא יודע מהו ההליך הדרוש להשגת הכרה במקצוע פרא-רפואי (פיזיותראפיה)?
נורא מתרגשים מההחלטה, אבל גם נורא מבולבלים, ולכן נשמח לכל עזרה
:)

FalseFlat

New member
ברוכים הבאים לפורום !

קודם כל הייתי מציע לחרוש על הפורום, יש הרבה לינקים ואשכולות שימושיים בתפריטים וגם חיפוש
יש פה הרבה מידע אישי של אנשים שעברו, והרבה מידע טכני, ויש את מי לשאול :)
מבחינה טכנית הכל מסודר באינטרנט לגבי פרוצדורה של מעבר,

הייתי אומר שהבסיס והדבר הראשון היא השפה ההולנדית, אפשר ללמוד בארץ בכמה וכמה מקומות,
אם תצטרכו הפניות אז ניתן.

אפשר להתחיל אחכ בבדיקה של ההכרה של מקצוע הפיזיוטרפיה,
אם אני לא טועה יש כמה מקצועות שלהם תהליך לינארי של הכרה במקצוע ופיזיוטרפיה הוא אחד מהם
אפשר למצוא עוד מידע פה :
http://www.nuffic.nl/en/diploma-recognition/professional-recognition/regulated-professions

ובאמת תשאלו כל דבר פה אם לא מצאתם ונפנה אתכם,
מעבר הוא תהליך דואלי של המון אושר וגם קושי :) שיהיה בהצלחה !

Einav62

New member
המון תודה ועוד שאלות

סיימתי עכשיו לקרוא ב"רברס" את ההודעות בפורום ונראה לי שהגעתי עד לתקופה הביזנטית כמעט :)
מה שכן, למדתי המון מהקריאה.
יחד עם זאת עדיין לא ברור לי איך הולך התהליך של ההכרה בתואר של בעלי, והאם מרגע שהוא מקבל את ההכרה הוא יכול לעבוד, או שאני מניחה שהוא ייאלץ לעבור בחינות הסמכה? והאם ניתן לעשות אותם באנגלית?
והם ברגע שהוא מקבל אישור לעבוד במקצוע שלו (פיזיו') הוא יכול פשוט להתקבל לעבודה ולהתחיל? והאם אני כאשתו יכולה למצוא עבודה ולהתחיל גם לעבוד? ולכמה זמן כל העסק הזה תופס עד שצריך להתחיל תהליך של תושבות קבע (אם בכלל)?
אני יודעת שאני מלאה בשאלות, ולכן גם קצת מתנצלת על כך וגם בהזדמנות זו מודה מראש
:)

FalseFlat

New member
תנסי לחפש

תשובות באתר הקודם שהבאתי לך, לצערי לישראל אין עדיין טבלת זרימה של איך מכירים במקצוע אולי צריך ליצור קשר איתם.
תנסי לפשפש שם בלינקים. תנסי ליצור קשר עם NUFIC, אני בספק אם מישהו בפורום יידע לענות על זה, ואת מוזמנת לשאול שאלות.

למעלה