התחלה חדשה

התחלה חדשה../images/Emo13.gif

אני רוצה לשתף אתכן שסיימתי את ההתקשרות שלי עם הפונדקאית שהייתה לי. לצערי לא הייתה התאמה בסיסית בינינו ואני רוצה להמשיך הלאה ולמצוא את הפונדקאית שתתאים לנו ואנחנו לה
אני שולחת לפונדקאית לשעבר שלי איחולי הצלחה בחיים , שפע , שמחה מלאי אור ואהבה. שמח לי היום מכיוון שאני יודעת שעשיתי צעד אמיץ בבחירה להפסיק את ההתקשרות בינינו בחוזה. וגם- עצוב לי היום מכיוון שיהיה עיכוב עכשיו עד מציאת פונדקאית ותור חדש בועדה. מירב, תודה על ההבנה והעזרה
אני אשמח לעזרה מכל אחת ואחת מכן. אני מחפשת פונדקאית חדשה ומנסה לפחות למצוא מישהי שאם אחליט שוב ללכת לתיווך <הלוואי שהיה לי כסף לזה עכשיו > לפחות אקדם את התור למציאת הפונדקאית. שולחת לכולכן אור ואהבה ובהצלחה בכל שלב שאתן נמצאות בו אוהבת
משנה מזל

milamark1

New member
מי כמוני מבינה אותך???

אני מבינה כמה קשה לך עכשיו, עד כמה מר בלב. אבל תמיד תמיד תאמיני שבסופו של דבר את תהיהי אמא הכי מאושרתתתתתתתתתת לתינוק הכי מושלםםםםםםםםםםםםםם. תמיד לצידך ולעזרתך

waizman1

New member
רינה יקרה../images/Emo24.gif

ראשית אני מאחלת הצלחה ענקית בהמשך הדרך! אני רוצה לכתוב כאן את הדברים שאמרתי לך בשיחת הטלפון השבוע... רינל'ה, את בחורה חזקה עם נשמה ענקית. יש לך את הכוח להמשיך ואין לי ספק בכך. נכון שעכשיו הדרך מתעכבת...אך זהו עוד "מבחן" החיים שבסופו של תהליך יהיה רחוק ממך. אם בחרת בצעד אמיץ כל כך זה מראה כמה את יודעת מה את רוצה ועל כך תבורכי! מחזיקה לך אצבעות ויודעת שתצליחו בגדוווווול. שלך אילנית ואל תשכחי - חלומות מתגשמים!

זהבה28

New member
למשנה מזל

לפי דעתי אם לא הסתדרת עם הפונדקאית עשית את הצעד הנכון אם אין כימיה בינכם בלי זה התהליך יכול להיות לא נעים ולכן אינני מכירה אותך ואת הפונדקאית אני מאמינה ששנכם נשמות אך לא מתאימות (קורה) חיזקי והכל יבוא למקומו בשלום ומאחלת לשניכם בהצלחה

עָנת

New member
זה לא סוף העולם../images/Emo24.gif

היתה אחת,לא הצליח,יצליח ובגדול בע"ה בסיבוב השני
תאמיני בזה,חמודה,וכך יהיה.

emuna4

New member
וגם מי כמוני מבינה אותך..

נאלצנו לסיים התקשרות עם פונדקאית שההתאמה איתה היתה מצוינת אבל לא הגענו לתוצאות הרצויות . אני יכולה להגיד שזה אחד מרגע המשבר הגדולים יותר שהיו לי בתהליך הארוך, החל מאיבוד הזמן היקר,היאוש ועד לתחושה שלא נמצא כל כך מהר מישהי מתאימה כמוה-דבר שהתבדה בהמשך. אבל- חשוב לא למשוך זמן מיותר. תקופת ההריון מעמידה את שני הצדדים בפני קשיים אוביקטיביים (בהיבט הרגשי והבריאותי) ואם אין תקשורת /חיבור/הבנה בינכם כבר בשלב הזה- ההריון רק יוסיף חיכוכים. שום ליווי מקצועי לא יכול לבוא במקום זה . אם זאת תחושתך- עשית נכון ובזמן! אהבתי את היוזמה שלך בפניה לחיפוש מועמדת מתאימה. אי אפשר לדעת מאיפה היא תופיע בחייך ובהחלט פתחת ערוץ רחב לקליטה. אז קחי נשימה גדולה ותתחילי מחדש כי אין לנו אלטרנטיבה (קלה) אחרת ושיהיה מזל ובהצלחה.

יו אתן מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

התגובות שלכן במייל/ במסר ובטלפונים מרגשות אותי מאוד. אוהבת יום קסום-לב- משנה מזל

גם אני לצערי מבינה לגמרי...

משנה מזל היקרה, כמו שאת יודעת, גם אנחנו בשלב מאוד מאוחר סיימנו את הקשר עם פונדקאית שכמעט כמעט חתמנו איתה. היא היתה מקסימה וללא ספק רצתה לתת לנו את המתנה הגדולה מכל, אבל ברגע האחרון עלו פערים ואולי פחדים שאי אפשר היה לגשר עליהם. אני מצטרפת לדעתה של אמונה4 - שזה אחד מרגעי המשבר בתהליך. הזמן האבוד, ההתרגשות והרגשות, ולא לדבר על הכסף... היום, כשאנחנו בקשר עם הפונדקאית המדהימה שלנו, אני יכולה להגיד שזה ממש לא סתם סיסמא "הכל לטובה"... היא נשמה גדולה, הקשר פתוח ומיוחד ובאמת מירב עשתה (כרגיל) עבודת שידוך נפלאה. שולחת לך
ענק!!! יודעת כמה שזה קשה, אבל מהר מאוד זה יהיה מאחוריכם. לדעתי, עברתם את החלק הקשה באמת - של ההתלבטויות והמחשבות עד ההחלטה לסיים את הקשר, ומעכשיו - פשוט דברים יקרו ולטובה! אמן.

שוקו29

New member
משנה ממזל יקירתי

מאוד ריגשת אותי ליבי איתך על הדרך הלא פשוטה שאת עוברת ,את באמת משהו!! ,מאוד מיוחד!! ושמכאן והלאה רק טוב וקל ומהיר שוקו

יקירתי ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני מעריצה את נחישותך, את עוז רוחך, את האנושיות שבך, ואת כוחות הנפש. את מדהימה אותי בכל פעם מחדש באופטימיות, במבט המפוכח על החיים וביכולת שלך לשמור על העדינות שלך ולא להגרר למקומות לא טובים... חיבוק ענק, יקירה. והמון המון הצלחה בדרך החדשה.

למעלה