התחככות ברכבת

Siv1111

New member
התחככות ברכבת

יש לי לאחרונה איזה פשיט משוגע לגמרי. אני בכוונה מוותרת על הרכבת הנוחה שיוצאת לעבודה שלי ועולה על הרכבות העמוסות והצפפות יותר. כל הנסיעה אני עומדת צמוד לאלו שלידי ומרגישה את הגוף שלך נלחץ ומתחכך בי. ברור שלא מדובר בנגיעה ישירה של כף היד או אפילו במשהו מכוון מצידם אלא בחיכוך שלי בהם. לוחצת את החזה על הזרוע שלהם, על הגב, לפעמים אפילו ממש גוף לגוף. מרגישה את החיכוך דרך החולצה ואת הפיטמות מזדקרות. נוגעת עם הטוסיק בידיים מסביב ואפילו לפעמים הרגע נשענת/נופלת קדימה ומרגישה יד שנוגעת לרגע במשולש האהבה שלי. מנסיעה כזו של 20 דקות אני יורדת מחורמנת בטירוף. יש עוד נשים כאן שעושות את זה
?

פרהשמנה

New member
אני מתארת לעצמי שעכשיו יהיו...

וואו, איזה תיאור אירוטי.... תעשי משהו אחר - תפרסמי כאן מתי ואיפה את ברכבת, ואיך לזהות אותך, ובכלל לא תדעי אם את עומדת ליד אנשים אקראיים, או אנשים מהפורום שבאו במיוחד כדי להרגיש אותך....

Siv1111

New member
יודעת מה - אני מרימה את הכפפה :)

אני לא אגיד איפה אני עולה ויורדת
אבל כל בוקר אני עוברת בתחנות בית יהושע והרצליה בסביבות 8:00-8:30
ואני חייבת לשתף אתכם במשהו שקרה היום
כבר כשחיכיתי ברציף קלטתי חייל חמוד ששמתי עליו עין. בתוך 2 דקות הספקתי ללכת לשירותים ולחזור בלי חזיה. הרכבת מגיעה... נדחפים פנימה ואני צמודה לחייל "שלי"... נעמדת בניצב לו כשהזרוע שלו נוגעת לי בחזה. זה לא שיש לי חזה גדול אבל הוא בהחלט יפה ובלי חזיה גם נעים ושובב
... הזרוע שלו מטיילת לי על החזה כשאני נעה מצד לצד.. נחה לה מידי פעם ברווח שבין שני העופרים שלי. אני במבט אדיש לכיוון הדלת זזה עם כיוון הרכבת ומרגישה את הפיטמות שלי מזדקרות.. עוד רגע רוצות לקרוע את הסוודר (ומזל שהוא צבעוני אז לא רואים כמה שהן זקורות). ברור לי שהוא מרגיש את החזה שלי נמעך ונלחץ כנגד הזרוע שלו ואני רואה על הפנים שלו שהוא ממש מפחד לזוז שלא יפספס את המגע שנפל עליו. בתחנה הבאה יורדים אנשים ועולים חדשים ואני מנצלת את ההזדמנות להידחק לזווית חדשה ונעמדת כמעט מולו. בעצם רגל נגדית מול רגל נגדית והפנים שלי לכיוון הדלת. הרכבת קופצת לרגע ואני נמרחת עליו לשניה.. החזה שלי נוגע בחזה שלו...
העיניים ננעלות, אני ממלמלת "סליחה" ומשפרת את הזווית מולו כך שעכשיו החזה שלי מקפץ לו לנגד עיניו.. נוגע מידי פעם בזרוע שלו.. מקדימה הפעם... הוא מרים את היד, בהתנהגות של בן 18 שחושב שלא קולטים אותו
ושולח אותה לתפוס את הקיר שלידי. אני ממש מגזימה קצת ונותנת לחזה שלי לגעת... כמו בלי לשים לב.. בכף היד שלו מאחור... ברור שהוא מחורמן ואני כבר רטובה לגמרי ומרגישה את הדגדוד בתחתונים... שוב תחנה ושום משנים זווית - הפעם אני עומדת מאחוריו ונותנת לחזה שלי להילחץ לו על הגב.. הוא מנסה לזוז, להסתובב קצת ובחצי הדרך לתחנה הבאה הזרוע שלו שוב נוגעת לי בחזה... נוגעת לו נוגעת..
20 וקצת דקות של נסיעה ואני מגיעה לתחנה שלי.. יורדת בקלילות למטה... החייל שלי נשאר לנסוע עוד קצת... ולגלות לכםאת האמת? את הבוקר בעבודה התחלתי בכמה דקות טובות בשירותים נותנת דרור לדגדוג בתחתונים

jeyleno

New member
כל חזרה לבסיס היא בעסיס

קמתי מצוברח, נגמרה החופשה , חוזרים שוב לשיגרה השוחקת לשמירות המשמימות נפרדים מהעיר , נפרדים מהבנות המחרמנות המסקסקות המטזרות נפרדים מהאורות העמומים בבר , מהישיבה הנונשלנטית סביב הבר בפוזה עאלק אדישה העיניים העיניים כמו מאבטח רוסי , חוקרות ובוחנות מעבירות מבט מפשיט על הברביות זהו, תשכח מזה לשבועיים הקרובים אמרתי לעצמי , עד היציאה הבאה עליתי לרכבת בתחנת בית יהושע מרחוק קלטתי את העלמה המצודדת , מבטינו הצטלבו האנטנה למטה החלה להשמיע אותות חיים והזדקפה קלות הלוואי שהיא תעמוד לידי חשבתי לעצמי דלתות הרכבת נפתחו בשאון מתכתי האטתי את עלייתי כדי שנעלה יחד , היא עמדה בניצב לי סובבתי את מרפקי כאילו מיטיב את יציבתי שדיה רטטו בעליצות עם כל תנודה של הרכבת כמו סיסמוגרף שהיתווה את גרף החרמנות שלי מרפקי נגעה אגבית בקצה פיטמתה השובבה חשתי את פיק הפסגה מתרומם, וואיי בר מזל שכמוני חשבתי לעצמי היא נותנת לי לגשש לא הייתי בטוח שזה מכוון , עשיתי לה בוחן שדיים מרפקי החל לשוטט בין גבעות שדיה הרכים רכים שקוויהם המושלמים ניכרו היטב מבעד לסוודר הצבעוני שלה אחחחחחח , הייתי קורע לה את הסוודר ולועס לה את הפטמות ביניקת שפתיים גועשת הזין שלי אויי הזין שלי , הזזזין שלי , כפתורי הדגמח עמדו בלחץ של 100 אטמוספירות שד היא זזה ושינתה תנוחה , עמדה מולי , כל מיתווה הדר שדיה מחציף מולי הלב פימפם בפראות הרקות הלמו ביתרת שפיות מוחי הייתי טובע בין שדיה , תולש את מכנסיה ותחתוניה באיבחת משיכה מתפרצת גלינג גלינג גלינג , תחנת השלום .... תחנת השלום... ירדתי ונפשי מיוסרת וסוערת הייתי עורק מהבעעעסיס אילו רק נתנה לי רמז שהתחנה הבאה זה הכוססססססס שלה <חייל שבור מבית יהושע , שתי אצבעות מזיון>

פרהשמנה

New member
אני חייבת לגלות באיזה פורום הוא כותב....

כי אני חייבת לשמוע את הסיפור שלו...... את מדהימה!! את מבינה שיש סיכוי מאוד סביר שאת נוטעת בי עכשיו פטיש חדש לגמרי? לעזאזל עם אוטו פרטי, כמה שהפקק צפוף, זה לא עוזר...
שעה ומקום זה לא להרים את הכפפה. להרים את הכפפה זה גם לתת איזה שהוא פרט שיצמצם את האפשרויות בהמון. נגיד תיאור של התיק, צבע של נעליים... לא משהו מפליל, אבל משהו שייתן להם כסיבה לחשוב שאולי הם בכיוון.

youtube 7

New member
אוף פיספתי אותך

תראי את ההועה שכתבתי למטה, כנראה שזאת לא את, אני נוסע מדרום לצפון באותם שעות חבל

אמממממממממממ

חבל שאינני נוסע ברכבת,,,,,,,,,,,,,,,,,, מזלך או צערך שאינני נוסע כי אם היית מתחככת בי ככה,היית מקבל קומטרה וב=הדדיות מוחלטת וסביר להניח שהיית נירטבת ומוצפת ואולי,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אולי נקבע יחד ונעשה סשן כזה,מבוים אבל בריאלטי?

dudi6969

New member
הפנטנזיה הכי מחרמנת שהיתה פה

שנים שלא נסעתי ברכבת, לו רק ידעתי איזה רכבת ? איפה ? לא היה עדיף שהייתם יורדים באותה תחנה ? וממשיכים משם את מה שהפסקתם ברכבת ? אולי הבוס שלך היה כועס קצת,אולי המפקד שלו היה מרתק אותו - אבל מה זה בהשוואה לזיון כזה ? לפנטנזיה כזו ??? מה גם ? יש תאי שירותים ברכבת , יכולתם להמשיך שם להתחכך אחד בשני ... שם יכולת לתת דרור לדגדוג בתחתונים ופטמותייך הזקורות ... זהו הסוף האופטימלי ...

ferdinand

New member
תזהרי...

שיום אחד, בטעות, איזה בחור אחד, לא.... . . . . . . . . . . . . . יתלונן עלייך על הטרדה מינית!
אבל עכשיו ברצינות - בואי! ספרי יותר! ספרי סיפור! לא סתם כזה תיאור יבש, ספרי, תארי נסיעה אחת כזו - מה עשית, מה הרגשת, איך הגיבו האנשים, איך היית רוצה שיגיבו....

אני נוסע כל בוקר באוטובוס לעבודה

אוטובוס עמוס של שבע בבוקר, סטודנטים, חיילים, תלמידים ואנשים כמוני שמגיעים בשמונה לעבודה הכי כיף זה לשבת במושב שליד המעבר ולהרגיש את הנשים שאוהבות להתחכך שהעמדות לידך ובכל סיבוב טיפה חד נצמדות אליך לפעמים זה עם הישבן, לפעמים עם הכוס, ואני מרגיש איך הן מתחככות בי ונהנות מזה לפעמים מצליחים להצליב מבט, לפעמים לא, מה שבטוח מתחילים את הבוקר עם חיוך

youtube 7

New member
וואלה??? כי אני יום יום מנסה לתפוס רכבת עמוסה

במיוחד כדי להיצמדלמישהי ספציפיתבצד כל שהוא ואח"כ כל היום אני מחורמן מזה.... לאיזה כיוון את נוסעת? אני באמת נוסע ברכבת פעמים ביום לפחות.... זה כמו ששלום נסעתי ברכבת ואני שומע מישהו אומר למישהו שהוא ענה לו הרגע בטלפון אני מפחדלענות לך כי כל תנועה שלי כאן יכולה להיחשב להטרדה מינית מרוב העומס שיש כאן להתראות ברכבת

Tarquinius

New member
איזה קטע, אני נוסע ברכבת ועושה את זה מדי פעם

אף פעם לא העזתי בכלל לדבר עם אף אחד על זה אבל אני עושה את זה לפעמים...זה קצת שונה אבל העיקרוןן אותו דבר. אני נוסע כל בוקר ללימודים ואני עושה את זה מאז שהייתי בסדיר. אני נצמד לבחורות שמוצאות חן בעיניי ולאט לאט אני מקבל זקפה והן תמיד שמות לב אז אני בדרךכלל נוגע מאחורה עם הקצה עד שעומד לי ואז לאט לאט נשאר קרוב ומתחכך בקטנה... ואז לפעמים נותן לו לעבור להן בין הרגליים כי אני בחור נמוךוזה אפשרי עם מכנסיים מבד שנמתח כי אני מצליח לקפל אותם ככה שהקצה בולט.... זה אחד הדברים הכי מחרמנים שיש. דוגרי יש פה עוד אנשים שעושים את זה??

למעלה