התחיל

התחיל../images/Emo86.gif

אשימו לב התחיל המשחק של אנגליה נגד דנמרק תקוו ותחזיקו אצבעות לאנגליה שתנצח!!!!! תתפללו שקאהם יוריד את החולצה!!!!!!!!!! *יאללה אנגליה,יאללה בקאהם תוריד תחולצה כבר אנחנו מתייבשים!!!*
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן ההודעה אנגליה הכניסה גול!!!!!!!!!!!! אנגליה-דנמרק: 1-0

יששששששששששששש!!!../images/Emo86.gif

הגול השלישי שלושים שניות לפני סיום המחצית!!!!!!! טוב נגמרה המחצית הראשונה של המשחק ויש לי חדשות טובות ולא טובות והן: החדשות הטובות: אנגליה מובילה 3-0 בזכות פרדיננד(גול ראשון) בזכות אוון(גול שני) הסקי(בעזרת בקאהם גול שלישי) החדשות הלא טובות: יורד גשם חזק(אשכרה חזק) אבל מזה חזק ובעקבות כך,אם הוא ימשיך בנות תחזיקו חזק אין סיכוי גדול לכך שבקאהם יוריד את החולצה!!!
בקיצור תתפללו שהגשם יפסיק!!!! טוב בינתים הפסקה אני אמשיך לעדכן ממני כתבתכם בשטח מרים בקאהם (הלוואי) (
)

z O e i

New member
בקאהם- בקאהם

אואן- אואן אנגליה- אנגליה והכל בסופר דופר של חתיכות....

חחחחחחחח יפה אמרת!!!

טוב נגמר המשחק ומבון אנגליה ניצחה (איך לא!!!) אני רואה שהתפללתם שיפסיק הגשם אבל לא התפללתם מספיק!!!! אני לא מאמינה מה הבעיה שלו???? הוא מפחד ממישהו (ויקטוריה תרגיעי) שיוריד את החולצה זה הורג אותי כמעט כולם הורידו חולצות חוץ ממנו!!! ממני פרשניתכם בשטח מרים בקאהם(הלוואי)(
)

אנגליה .. אנגליה... אנגליה.. וכו´

אח.. אנגליה אנגליה. כמה אני אוהב אותם לחצי גמר הם לא מגיעים . לך תעבור קבוצה כמו ברזיל. (איזה כלי רונאלדו, באמא שלכם) אבל בכל זאת כל הכבוד. ויאללה מכבי

z O e i

New member
שו מכבי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *מבט רצחני בעיניים*

רק הפועלללללל
<-- אדומים להמחשה.........

חן ונוי

New member
בקאהם החתיך והפ33תי והשווה.....

אין .. אין עליו! הוא תותח! אנחנו מתות עליו... (תצטרפו לשירתנו...)

למעלה