התחילו השמועות

עכשיו כולם ידעו ש...

אני מקיימת הבטחות.. למרות שזה קשה, ויש לי מחר מבחן על כל ספר בראשית..
ולמרות שאני בנאדם מאוד עסוק, כי כשאני לא עסוקה המניות שלי צונחות...ולמרות שחיכית המון זמן בתור, בסוף התקשרתי

לפי הדעה שלי

אתה צריך לומר לאביך בפנים נהייתי חילוני אתן לך דוגמא כשאני אמרתי בזמנו כך להביא הוספתי לו שמה שאני עושה זה עניני ואיך שאני חי את חיי זה ענין פרטי שלי ובמילה אחרת החיים שלי שייכים לי ולא לאף אחד אחר גם לא לאבא (הוא ענה לי שאפילו שהחיים הם פרטיים שלי השם הפקיד אותי אצלו כדי שהוא יחנכני) בקיצור מאז שאמרתי לו את זה הבנאדם עזב אותי לנפשי ולא שמעתי ממנו הערה אחת

אופס`לה

לא יודע למה אבל בטעות כתבתי ``להביא`` במקום לאבי אבל אני מבין שהבנת ת`כוונה, אגב איך זה יכול להיות שמצד אחד אתה בא לכל המפגשים והשבתות (האחרונה) של הלל ועובד באבטחה ומצד שני בבית חושבים שאתה לומד בישיבה?

אמרתי להורים

טיפטפתי להם שיצאתי מהישיבה יש לי עבודה. ושוכר דירה עם חברים. כשאמרתי להם את זה הם שתקו אבל ניראה לי שהעינים שלהם דמעו קצת. נ.ב אתה מגיע למפגשים?

תגובה

אני כבר מזמן למדתי לא להתרגש מהעינים הדומעות שלו, ובענין מפגשים עוד לא הייתי.

barr1969

New member
אתן לך דוגמא נוספת

אני לא אמרתי לאמי בפנים, וגם אם אני שומעת ממנה הערה, אני לא נלחצת. זכותה לחשוב שאני צריכה לשמור שבת, זכותי לשמור על זכות השתיקה ולא לתקן אותה. אני מעריכה אנשים שהולכים אחרי מצפונם, ובדרך לשם לא מתעללים ביקר להם, ובמה שיקר למי שיקר להם.

תגובונת

התכוונתי למקרה שלו שאני משער שכשהוא בא לבית הוא פתאום מחליף בגדים ונהיה בחור ישיבה ולכן אמרתי שחבל להיות חילוני ולהיות חרדי כשמתלחשים עליך מאחורי הגב עדיף להיות חילוני ולהיות חילוני דהיינו להיות חילוני לא רק בחוץ גם בבית ולהודיע לאוריו שהוא חילוני וככה זה אמנם לא יהיה בהתחלה נעים אבל אח``כ הם יעכלו את זה וזה יסתדר

ושוב אופס`לה

ושוב לא יודע למה אבל בטעות יצא לי ``לאוריו`` במקום להוריו (אולי אני צריך לישון קצת) קבלי את התיקון.

יש היגיון בדבריך

ובאמת אחרי שכולם ידעו רק אם הורים שלי ידרשו אני יגיע בלבוש חרדי. אבל כול זמן שיש עמימות חבל לי להראות את כול הקלפים שלי. ואם כבר דיברת על עיפות.. אולי יש למשהו רעיון. ישנתי הלילה 7 שעות ואני מת מעיפות, הפחד שלי שאני ירדם בעבודה. עשיתי הליכה. אכלתי חריף.. גולש באינטרנט. שמתי מוזיקה. יצאתי לדבר עם אנשים. כול דבר עוזר ל 5 דקות והעיפות חוזרת.

למעלה