ענק! "כי באופן תאורטי..." *מוזיקת כסאח*
P pRimaVeriTaVIV New member 27/5/08 #35 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בחורה צריכה לכתוב לך.. בחורה צריכה לשיר לך.. בחורה צריכה להגיד לך באופן כל כך מפורש.. תחזור לארץ, תעשה עם עצמך משהו, בן אדם.. תעשה לי ילדים!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בחורה צריכה לכתוב לך.. בחורה צריכה לשיר לך.. בחורה צריכה להגיד לך באופן כל כך מפורש.. תחזור לארץ, תעשה עם עצמך משהו, בן אדם.. תעשה לי ילדים!
P pRimaVeriTaVIV New member 27/5/08 #41 דיי, אני לא יכול יותר אני רוצה לנגן את טניה!!!!!!!!!!!! איה-אם את קוראת את זה, בבקשה! בבקשה! בבקשה! בבקשה שימי אקורדים!
דיי, אני לא יכול יותר אני רוצה לנגן את טניה!!!!!!!!!!!! איה-אם את קוראת את זה, בבקשה! בבקשה! בבקשה! בבקשה שימי אקורדים!
P pRimaVeriTaVIV New member 27/5/08 #42 תודה רבה למיכל ../images/Emo2.gif מיכל העז ( ) או סתם מיכל לא שווה?
H hilali1 New member 27/5/08 #49 אוקיי אני פורשת ../images/Emo29.gif מיכל מקווה שהיה לך הכי כיף בעולם מחכה לחוויות והתמונות והספירוים והכל..
אוקיי אני פורשת ../images/Emo29.gif מיכל מקווה שהיה לך הכי כיף בעולם מחכה לחוויות והתמונות והספירוים והכל..