התחייבות

התחייבות../images/Emo140.gif

ניקו ראיתי כעת את השיר שכתבת אמש כתגובה, (לא רוצה להקפיץ את האשכול ההוא אבל הייתי חייבת בגלל המילים שהבאת להביא כמענה את ההתחייבות, שיר שאני אוהבת) התחייבות (אני אוהב אותך) מילים אהוד מנור לחן שי זורניצר מהיום הראשון הרגשתי שזה נכון, שאיתך אני רוצה להתעורר ולישון אך לא אמרתי לך מילה ורק חכיתי בלי אויר שתתני לי סימן שיעיר מלים כמו בשיר. שוב אני מוכן לומר לך את המלים המקרבות, מוכן להסתכן שוב במלים המחיבות רוצה להשאר לצידך איתך הלב הזה נפתח, ועולה צרוף מלים שכבר נשכח אני אוהב אותך. משתמשים במלים, שוברנו את הכללים, ועל חבל דק מאוד אני ואת מטיילים. מלים של פחד גובה כמו שלך לנצח ולעד מסתכנות שיפלו יום אחד ונשאר לבד. רק אני מוכן לומר את המלים המקרבות, מוכן להסתכן שוב במלים המחייבות רוצה להשאר לצדך איתך הלב הזה נפתח ועולה צרוף מלים שכבר נשכח אני אוהב אותך. כן,אני מוכן לומר את המלים המפחידות, מלים שאכזבו והסתבכו כמו חידות רוצה להתחבר אל גופך, איתך החום תמיד נמשך, ועולה צרוף מלים שכבר מזמן נשכח אני אוהב אותך. רק איתך אני שלם כמו שהובטח אני אוהב אותך. (גחליליתוששששש מקווה שלא תהרגי אותי על שהבאתי את השיר שכל מילותיו כמעט אוהב אותך,מילים שאת אוהבת...נכון?)

אופה3

New member
כן מצער מאוד, כתבת יפה פנינושקה

רק שחבל שההתראות החמות האלה , באמת הגיעו למימוש, מחבל התפוצץ, שיחנק אמןןןןןןןןן כמה טוב היה בחו"ל בלי הפחד מפיגועים וכאלה והנה חזרנו למציאות עגומה שיהיה לכולנו ערב שקט ומדליקה נר לזכר ההרוגים

חן (*_*)

New member
פיגוע תופת איום ונורא ../images/Emo7.gif

3 הרוגים כ-30 פצועים מתוכם כ-15 קשה. כל הפצועים פונו לבי"ח אסף הרופא. מיותר לציין שמדובר בחיילים (ילדים)....... מתי יפסק מעגל הטרור??????..

ניקו 45

New member
אותך ../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

לפנינת שלום לא יכול להשאר אדיש לשיר מקסים שצרפת . לכן : מצרף לך כאן שיר שלי שכתבתי מכבר , רק חבל שבהמשך לשיר המקסים צרפת הודעה על הפיגוע זה לא הולך ביחד , שיר אהבה ופיגוע . כנראה שרקמנו מזימה ל"הרוג" את גחלילית עם המילה המפורשת : אהבה והרי לפנייך השיר . אותך רוצה אותך תמיד, אהבתי תעיד. איתך להיות , איתך זה לחיות . איתך לגדול , בלעדייך אחדול. כשראשך על חזי , מלטפת ביטני, מנשקת שפתיי, לוחשת באוזניי, מחייכת אלי , נושקת שדי, נישענת עלי. אני בשחקים, אגמע מרחקים, עד אלייך אגיע, זאת אהבתי אביע. לא אמוש מגופך, אתענג על עורך , אלטף שיערך , בעוצמה אחבקך , כל גופך אנשקך , אל האושר הביאך , בידי השתיים אשאך, אוהבך בכל ליבי, חדרת עמוק בקירבי, אהבתי לך שלוחה, היי את ברוכה .

בליל ירח קסום../images/Emo140.gif

בליל ירח קסום הנחת אותי- על מצע כוכבים. בליל ירח קסום קשרנו ברית אוהבים. כתרים קשרת פנינים שזרת בליל ירח קסום. על מצע כוכבים הנחת ליבך בליל ירח קסום. ניקו,מילות אהבתך יפות הן.

למעלה