"התחייבות" של עסק

פנומן 72

New member
"התחייבות" של עסק

כולנו מכירים את ההתחייבויות שלנו לעסקים, אם זה בחברה הסלולרית ואם זה בגופים עסקיים שונים איתם אנחנו קושרים את גורלנו לאורך זמן. והנה מדי פעם אני שומע בפרסומות התחייבויות של עסקים אלינו - כדי שנבוא אליהם בבחינת "אם אנחנו מתחייבים כנראה שזה כדאי לך". דוגמא אחת תפלה היא ההתחייבות של מחסני להב לקונים שהם הזולים ביותר - "בהתחייבות". נו יופי - ומה כוללת ההתחייבות הזו ? שאם במידה ותמצא את אותו המוצר במחיר זול יותר - תקבל את ההפרש בחזרה. אז איפה פה ההתחייבות למחיר הזול ? הם בעצם אומרים - תשמעו, אנחנו נמכור לכם ביוקר, אבל אם תתפסו אותנו על חם אז נתנצל ונחזיר לכם את הגזילה. חביבי, זו לא התחייבות - זה קשקוש. התחייבות אמיתית היתה בזמנו לקלאב מארקט - ששם לא רק קיבלתי את ההפרש בחזרה אלא קיבלת יותר, אם אני לא טועה זה היה פי שניים מההפרש. ואני זוכר שפעם אחת בלבד רציתי לבחון את זה ובאמת החזירו לי יותר מההפרש. זו התחייבות אמיתית. התחייבות אווילית עוד יותר היא של איזו סדנת הרזיה שרצה ברדיו ואין לי מושג מי אלה וזה גם לא מעניין אותי. אבל המילה "התחייבות" כשאני שומע בפרסומת מיד מקפיצה אצלי את הזימים שבאוזניים. שם מבטיחים להוריד 6 קילו בחודשיים בזכות אותה סדנה. אבל שימו לב להתחייבות - אם זה לא ייקרה - תקבלו חודש נוסף חינם (!). זה בערך כמו להגיד שאם היוגורט לא היה טעים לך - תקבל עוד אחד במתנה. אני לא מבין לפעמים את ההתחייבויות ההזויות האלה ...

כמה עצוב כך גם מצחיק

מודעות כאלה בעיקר על הרזייה אני רואה המון בעיתונים וחושבת בדיוק אותו הדבר האם מישהו/י שלא ירדו במשקל סדנא חוזרת תעזור?!

kdr

New member
יותר גרוע ?

לאחרונה פניתי לחנות וסיפרתי ששילמתי על אותו מוצר 219 ש"ח במקום 259 ששילמתי באותה חנות. התכוונתי שבעל החנות יפחית מהרווח ויזכה אותי, במקום זה, הוא התקשר לחנות היבואן (שבמקרה אליה פניתי) והתחיל לצרוח עליו למה הוא מוכר לצרכן במחיר כזה ומקטין את רווחיו (רק אש הסתבר לי שהוא מרויח כ80 ש"ח). אני שרפתי את עצמי בחנות היבואן, זה מה שיצא לי מזה.

אין סוף לבדיקת מחירים .

רק בשבוע שעבר היה מבצע של שמפו/קונדיישינר פנטן. על המארזים של 400 גרם .בסופרסל מכרו 1+1 בניו פארם מכרו במחיר מלא 24.99 השני ב10ש"ח עכשיולכו ותעשו חשבון איפוא הכי כדאי לקנות . מוצרי קוסמטיקה ? מי שמשלם מחיר מלא פרייר רוב המוצרים המחירים הנקובים על המוצר אינם נגבים כי כל שבוע יש הנחה בצורה זו/אחרת. יש לז כור כי המבצע 1+1 הוא הכדאי ביותר במידה והם לא מזניקים את המחירים לשמיים .

למעלה