התחייבות / נישואין

התחייבות / נישואין

עשיתי פריסה ושאלתי
האם מערכת היחסים ביננו תוביל לחתונה? מיסוד הקשר?
והקלפים ענו לי
קלף תומך/חוסם מלך הגביעים
התשובה שישה מטבעות
קלף תומך/חוסם קלף הנאהבים.
אשמח לקבל תשובה - לא הבנתי

רחליקה האחת

Member
מנהל
דניאלה1238, יקרה,

תודה על פנייתך לפורום זה.

זהו פורום לימודי ועפ"י כללי הפורום יש להציג לכל קלף/פרישה את נקודת מבטך האישי לגביהם.

קראתי את תאור השאלה בפנייתך והתעוררו בי שאלות, שיוצגו בהמשך דבריי וכן בסיום תגובתי אני מציגה עבורך הצעה.

החיים דינאמיים ומה שלא התאים אתמול עשוי להתאים מחר - ולהיפך.
לכן, אני מסתייגת משאלות ו/או מפרישות המכוונות לתשובת כן/לא.

הדילמות בהן אנו נתקלים הן תמיד סביב היבטים של עניין השקולים זה כנגד זה.

מניסיוני, שאלות תנאי שכוללות את המילה "האם" - עלולות להיות הרסניות עבור השואלים.

רצוי לכלול בקשה לצעדים מעשיים וגם טווח זמנים לשאלות וכאן לא הוגדר לוח זמנים לשאלות.

למשל: "כיצד עליי לפעול כדי לקדם את נושא מיסוד יחסיי עם X בקשרי נישואין בשנה הקרובה?" ולבחור פרישת ייעוץ או פרישת הכוכב.

ניסוח השאלה שלך פותח במילה: "האם ..." וזה כולל מספר רבדים:

1. שאלה מסוג זה מבטאת צורך לתשובה חד משמעית של כן או לא ומצמצמת עבורי את היכולת לייעץ באופן מיטבי עבורך.

2. לפעמים אנחנו פועלים כמיטב יכולתנו בעניין מסוים/ בתחום מסוים בגלל סיבה מסוימת וממשיכים לפעול באותו עניין מסיבות אחרות לגמרי.
לפעמים אנחנו פועלים בעניין מסוים מהיבט אחד ובהמשך מתייחסים אליו מהיבטים נוספים שונים או מגוונים. ואז בוחנים מחדש את העניין. לא פעם מגלים שמיצינו וזה לא זה עבורנו עוד.

3. השאלה שהוצגה בניסוח הנוכחי מצמצמת את האפשרות להגדיר זמן ראוי או פרקי זמן מתאימים. כלומר, יכול להיות שלפרק זמן כלשהו זה מתאים ואחר כך פחות מתאים - אז מה הטעם לשאול כך?

4. השאלה העלתה בי מחשבות בנוגע לרגשותייך כלפיו ורצונו באמצעות הקלפים גם לוודא כיצד הוא חושב/מרגיש/מתכוון/רוצה. אין זה ראוי לפעול בדרך של גניבת דעת. הוא לא ביטא את הסכמתו שאעביר לך מסר / מידע פרטי שלו.

5. שאלה מסוג זה היא גם מסכה לחשש מאכזבה ופגיעה. סוג של הגנה מראש על שלמותך הפנימית. מניין נולד חשש שכזה? האם מנסיון העבר שלך? האם ממערכת יחסייך עימו?

הצעה:
ריבוי פרישות עלול לעוות את התשובה ולכן אני מציעה שתבחי מספר מ 1 עד 250 ומספר מ 1 עד 116 כדי לקבל מסר בעניין.

יום טוב,

רחל

רחליקה האחת

Member
מנהל
תודה על האמון, המסר עבורך

כפי שגובש משני המספרים שבחרת :
1-250=125
1-116=16

המסר והרחבתו:
הדאגה שיש בליבך לא מהאל היא אלא מבני אדם שהתחברת אליהם, שמולידים בתוכך ספקות ומעודדים אותך לפעול ממקום של פחד ודאגה.
כדי להיטיב את מזלך כדאי לך להתרחק מעיצות רעות , להאמין ביכולתך ליצור ולעצב את חייך כהלכה. זהו קורס בניסים.
ניסים מתחוללים סביבך, אם תמצאי זמן להביט במקום למהר עם שטף החיים, כשאת ממוקדת רק במטרתך. כל דבר הוא מגיד עתידות – כל דבר ידבר אלייך, אם תהיי מוכנה להקשיב. הארות על התשובה שאת מחפשת יכולות להמצא בכל מקום למשל: כותרת בעיתון, במדבקה או בצורת ענן.
מודעות מוגברת היא נס קטן, המוליך לניסים גדולים. סוד ההתגלות הוא להיפתח לניסים הממתינים לך.
במדיטציה בקשי ממדריכייך הרוחניים לסייע לך. ראי את החיים בעיניים רוחניות.
הניסים עומדים לרשותך אם תבקשי. בקשי- ותקבלי. זה יהיה צעדך הראשון לקראת נס, שיחולל שינוי בחייך.
זה איננו מסובך אלא רק דורש אימון.
אימון במודעות עצמית וביצירת תפישת עולם ראויה יותר למען טובתך העליונה.
השתמשי בכוחות תפישתך כדי להעניק לעצמך יתרון במצב המעסיק אותך, בדומה למקובל באמנות הלחימה אייקידו. שקלי כניעה לאחרים כדי לקבל את כוחם וללמוד את כיוונם. לאחר מכן תוכלי להשקיע מאמץ כדי להשתמש בכוחם לטובתך.
כדי להכנע , עלייך לגלות פתיחות, לוותר על שיפוט וללכת מעבר לחוסר הפניות. היֵי לצופה בהשתמשך בכוח התפישה שלך כדי ללכת בנעלי הזולת.
באמצעות מודעות זו תוכלי לפעול מתוך ידיעה שמטרתך היא ליצור קארמה.
זהו זמן נפלא עבורך לנס. בעזרת קיום השקפה של אהבה ללא תנאי, תהיה תפישתך בהירה ומדויקת. תוכלי להשתמש במודעות זו כדי להשיג שלווה, איזון, הרמוניה וצדק.
ככל שתרבי להשתמש בכוח התפישה שלך בדרך חיובית, כך תוסיפי לעגל ולעדן את אופייך. הדבר יעניק לך יכולת להשפיע על אחרים ולהנהיגם מתוך חזון, או לחיות חיים מלאים בלא שאחרים יפריעו לך.

בהצלחה,

רחל

רחל, מודה לך מקרב לב

המסר לא ברור לי כ"כ.
יש בו הרבה דברים נכונים לגביי,
כמו ההקשבה לחברה במקום לקול הפנימי שלי..
אני אוהבת ללא תנאי.. ומקבלת הכל - אבל כרגע אני נמצאת במערבולת.
הלוואי שהייתי יודעת יותר

למעלה