התחייבות השבוע

קטיה 007

New member
מנסה להתחייב../images/Emo132.gif

שאבקר חברה חדשה שילדה השבוע ואני כל הזמן חושבת עליה
שאחזור ואתאפס כמה שיותר מהר
שאבלה כל דקה פנויה שתהה לי עם אהובת נפשי

תמי ס

New member
טוב, אז ככה..

חיפשתי את ההתחייבות הקודמת שלי, היא אמנם מה-19.6 אבל בכל זאת אני רוצה לעדכן: 1.למיין את התמונות שעל הדיסק מהבר מצוה של דין ולהגיש את רשימת התמונות להדפסה לצלם- התמונות מויינו ונשלחו להדפסה 2.לקנות אלבום תמונות ליהלי- קניתי ואפילו החלפתי = יש אלבום!!! 3.להתקין קו טלפון בחדר של דין ע"מ שניתן יהיה לחברו לאינטרנט- בוצע!!! 4.לדבר עם חב' האינטרנט לבדוק אפשרות לחיבור אלחוטי בין המחשבים ולהזמין זאת - בוצע 5.להוציא את המחשב מהחדר העתידי של יהלי ולהכינו לסיוד- בוצע, החדר אפילו סוייד על ידי!!! 6. לרשום את יהלי במשרד הפנים- לא בוצע
7. לסדר ולנקות את ארון השרות במרפסת השרות- בוצע גם בוצע אז אמנם עבר יותר משבוע, אבל למעט אחת כל המטלות בוצעו, אני גאה מאד. והמטלות החדשות: 1. לרשום את יהלי במשרד הפנים. 2. לסדר את החדר של יהלי (קרי להרכיב מיטה, לקנות מזרן, לחפש תמונות וקישוטים <מי אמר בורדר???>) 3. לסדר תמונות באלבומים של שלושתם (8 פילמים הגיע הזמן...)

ariane

New member
מזל טוב!!!!

הגיע הזמן לגוון קצת את הפינה...מאוד גאה בך גם מחול

פלגיה

New member
לא הצלחתי בכלל

לכתוב הקדמה לתזה שלי. מה יהיה איתי? 60 עמודים מודפסים (באנגלית!!!) עומדים ומצפים, ואני לא מצליחה לדשת לזה

תולו

New member
../images/Emo179.gifשלי

לעבור קופת חולים ויפה שעה אחת קודם. למכבי.אה, ואני מחפשת רופא נשים טוב במכבי, באיזור רמה"ש,הרצליה, צ.ת"א.
לזכור להתקשר לטיפת חלב לשאול מתי אפשר כבר לצאת עם העולל מהבית (מצד שני, מי רוצה לצאת בכלל בחום הזה...)
להזמין למתן חדר - יפה, חדש ואמיתי כזה, של תינוקות. יו, אני מתרגשת.
לפנק את עצמי. מתה מתה מתה למסאז'.
לראות אנשים גדולים - חברות, אני ממש מתגעגעת.
אחרון אחרון, להפוך את מתן ליהודי כשר - ברית.... (לא רוצה לדבר על זה)

בנצ100

New member
נראה לי שדבר אחד אפשר לחסוך לך...

אם בא לך לצאת עם העולל החוצה, ואת חמושה בציצי וזהירות הורית מפני חום יתר, אז באמת שאת לא צריכה לחכות לטיפת חלב בשביל זה... יאללה החוצה! ולגבי רופא נשים - 2קשת (שמזמן לא הייתה בסביבה) נשבעת בשמו של איזה אחד, שמעון דסקלו. אני אישית לא ניסיתי, כי שמעתי את שמעו מאוחר מדי. אבל רשמתי לי לפעם הבאה. בהרצליה הבנויה.

תמי ס

New member
תולווווווו- צאי בחוץ...

ברצינות, צאי החוצה, מה פתאום לחכות? את הרי לא מתכוונת לקחת אותו לשבת בים בשמש, אבל סתם כך לצאת ולהסתובב? עם שלושת ילדיי עשיתי זאת מהיום הראשון.

תולו, מקווה שכבר יצאת

מותר לצאת עם ילד החוצה ממש מיום היוולדו. מה שכדאי להמנע ממנו, זה שיטוט בקניון (שמערכת המיזוג שלו והצפיפות הן מדגרת וירוסים) אבל לא לא לצאת לעת ערב עם העגלה/ מנשא ולהתאוורר קצת? אני חושבת שעם עיסוי כדאי לחכות עד לאחרי משכב הלידה (גיל 6 שבועות?) או לפחות לעשות אצל מישהו שמומחה בנשים הרות ומניקות. מתגעגעת אליך בחזרה! ויש לי בשבילך אפילו שוחד כדי שתסכימי לפגוש אותי

תולו

New member
אין לי אומץ ../images/Emo4.gif

אולי אחרי הברית. נראה. בינתיים, נחמד לנו במזגן. את מוזמנת לבוא להתמזגן איתנו

נוריה

New member
אחרי שהדחקתי והכחשתי את הפינה הזו

הפעם אני אתבגר ואנסה להתחייב:
לצבוע את חדר הילדים, כולל: צביעת 2 קירות, צביעת מדף הספרים, שיפוץ מדף הסיכות והשטויות של רותם, שיפוץ וצביעה מחדש של המיתלה והמראה ומד הגובה (בקיצור - לצבוע ולחדש את חדר הילדים). אזהרה, סעיף זה, בטוח שלא יתבצע במלואו אבל לפחות אפשר להתחיל...
להתקשר לנגר ולהזמינו להצעת מחיר לארון בחדר האורחים ולבדוק אם הוא גם בונה מיטות כי המיטה שלנו נשברה ואנחנו ישנים עליה כשהיא על העוקם.
לסדר את חדר העבודה (סעיף בעייתי במיוחד!)
לרשום את שחר בת.ז.
להתקשר למרפאה בעיסוק מחוזית של קופ"ח מתחרה ולשאול אם הם פותחים מכון במודיעין ולנסות להשיג עבודה ליד הבית (האם יהיה לי אומץ???).
מחר על הבוקר! לבקש עוד 2 הצעות מחיר ממבריחי יונים להתקנת רשתות על שני חלונות שמהווים אזור קינון פורה במיוחד ליונים מעל המרפסת שלנו.
לקנות ווים לוילונות ולתלות אותם (טוב, זה לבעלי אבל אני אנג'ז לו).
ללכת לבדוק עוד משפחתון
ללכת לכפר השעשועים ולמצוא כמה משחקים לא הכי יקרים אך שווים עבור הילדים - כדי שקצת יואילו בטובם להפרד מהטלויזיה (אוף, החופש הגדול הזה).
לקנות כל מיני דברי יצירה (שוב, תעסוקה לחופש הגדול)
מספיק, לא???

נכנסת בפעם הראשונה, אולי זה מה

שיניע אותי להזיז את הישבן הגדול שלי...
לסדר את החניה התת קרקעית שלנו {כבר שנה וחצי שאני רוצה לעשות את זה, וכל פעם זה זוכה לדחיה בתרוץ עלוב}.
לקנות אלבום תמונות
לנועה עד עכשו אין לה וזה ממש פאשלה רצינית.
לכתוב מכתב מוטיביציה + קורות חיים לאל על. {אני מנסה לחפש עבודה}
לצאת לקניות ל-SOLD , זה בשיאו ואני עדיין לא ניצלתי, אני? מה קורה לי? זהו, נראה לי קצת יותר מידי לשבוע אחד , אבל נשתדל לפחות חלק. שבוע טוב לכולנו.

למעלה