התחזית

refael22

Member

tamirzak1

New member
וכמה פעמים ניתנו תחזיות ב-14:00 לאותו היום

ונכשלו לחלוטין?
גם ע"י השמ"ט שנכשל בתחזית לאותו יום עצמו וגם ערוץ 2 וערוץ 10 שנותנים לפעמים תחזית ב-9 בערב וכבר באותו הלילה היא נכשלת.
ולא פעם אחת ולא פעמיים.

כמה פעמים נאלצנו לקרוא תחזית "אלימה" וזה לא קרה?

העיקר התעוררו פתאום אנשים ששפה אלימה וחוצפנית בפיהם שפשוט מחפשים צומי. אז הנה,קיבלתם,אפילו ממני.

ואבי , כל הכבוד על התחזיות שלך , המשך בדרכך ואל תיכנע לחוצפנים.

קרוב לודאי ששירשור זה יימחק ע"י ההנהלה בגלל ההעלבות האישיות שנכתבו ע"י חוצפנים.
ויפה שעה אחת קודם. וגם חסימה.

natyh

New member
אחלה תחזיות עוקב אחריהן הרבה שנים .

בדרך כלל מדויקות מאד , לא מגיב פשוט קורא ומשתמש בהן אז הגיע הזמן להגיד תודה
.

תודה אבי על התחזיות המדויקות והרציניות, שכבר

שנים עושות לנו סדר במזג האוויר הצפוי

Oren Stein

New member
תודה רבה אבי!

אתה נותן תחזיות מעולות ומנוסחות היטב ואל תתייחס למה שאחרים אומרים.

tcu6

New member
אבי תודה על ההתמדה רבת השנים בכתיבת התחזיות.

omey

New member
אבי , ישר כח , תמשיך .

פשוט יש כאן באמת תגובות מסכנות של אנשים נשועממים שלא יודעים להנות ומוציאים כאן המון תסכולים. ממש כיף לקרוא את מה שאתה כותב.

larsulrich

New member
תומך בך גם, עוקב אחרי התחזיות כבר מאז שאני פה

בקביעות ! (6 שנים כבר )

כ"כ הרבה תגובות ואף אחד לא מתייחס לעיקר

תחזית שניתנה אתמול בצהריים לאותו היום - נכשלה.
"גשם מדי פעם בצפון הארץ ויתכנו ס"ר יחידות" - רחוק מאוד מהמציאות.
אף מודל לא תמך בכך ובטח לא תצ"ל מאתמול.
בנוסף אף תחזית אתמול/ בימים האחרונים לא נתנה גשמים מדי פעם לצפון אלא גשם מקומי ברובו קל - בדיוק מה שהיה.

0צחי0

New member
יש פה בעיית הבנה שרק אליאור, בצורה

כזו או אחרת, הבין. תחזית שניתנת בשעה שתיים, לא יכולה להינתן רטרואקטיבית. כל מה שהיה צריך, זה פשוט להוסיף פסקה, שהתחזית לאותו יום, מתייחסת להמשך היום כי מה היה? הרי ברור כבר מספר ימים שהגשם אתמול יתחיל בצהריים. עכשיו ניתנת תחזית באמצע היום, כשהוא רואה שיורד גשם ונותן תחזית לגשם בצפון ובמרכז, כאשר עד הצהריים, לא יירד גשם. אז מה הקטע? איך זה יכול להיות כשר אליאור? הרי רק לפני יומיים, טענת שהכתיבה שלי איכותית אך לא מתייחסת כמותית. זה מפריע לך יותר מתחזית רטרו? ואם היא לא רטרו, אז כמו שציינת וכפי שאני המלצתי, להדגיש שמדובר להמשך היום.
האם התחזית שלו צלחה או לא, זה כבר פחות מעניין, גם אם היא נכשלה לשעתיים קדימה. ברגע שלא ברור למתי התחזית מתייחסת באותו היום, זה כבר לא נראה טוב ואבי הוא שועל ותיק ובחור זהב ובסך הכל, רציתי לקבל תשובה לשאלה לגיטימית, על אחת כמה וכמה, כאשר לא משנה לאיזה חלק ביום הוא מתייחס, התחזית לא הייתה נכונה ולא מדובר בתחזית לעוד שבוע. כל הרעש פה.

אותי יותר מעניין אם התחזית שניתנת טובה יותר

ממקומות אחרים, בשביל זה קיים הפורום - להוסיף ולפרט ולשתף בנתונים שאי אפשר למצוא במקומות אחרים.
בלי לפגוע באבי - תחזיות הרבה יותר מפורטות ניתן להשיג בכל רגע נתון בהרבה מקומות אחרים.

אתה מערבב את הטענה שלך

עם הטענה שרפי הוסיף עכשיו על דיוק התחזית וראוייה להתייחסות בפני עצמה.

אין שום בעיה לתת תחזית ב-14:00 לאותו יום, כל עוד היא לא רטרו (מובן מאליו, אפילו לא צריך לציין, שאחרת היא כבר לא תחזית...) וכל עוד ציוני הזמן ברורים.

אמבר31

New member
תודה אבי אני עוקבת אחרי התחזית שלך שנים

אנא תמשיך ואל תתן לילדותיים שבחבורה להרפות את ידייך

כל טוב.

KingofSnow

New member
מעניין למה אתה לא מתלונן על השמ"ט ?!

הרי גם הם נותנים בחדשות הצהרים תחזית המדברת על אותו יום ( ולא על "המשך היום") ובניגוד לתחזית של אבי ( בד"כ טובה מאד) , התחזית שלהם מושמעת למיליוני מאזינים.

צא נגד השמ"ט, אם זה בוער בעצמותייך, ואחרי זה נדבר על בעיות הבנה כאלה ואחרות, והיכן הן נמצאות...

למעלה