התחזית

avi k 2

Active member
התחזית

יום שני – גשם מדי פעם בצפון הארץ, גשם מקומי במרכז הארץ, יתכנו סופות רעמים יחידות. הטמפ' ירדו. בחרמון ירד שלג. הרוח מערבית מתונה.

יום שלישי – גשם מקומי מדי פעם בצפון ובמרכז, בצפון הנגב יתכנו טפטופים, הגשם ימשך עד שעות אחה"צ ואז יפסק. יתכנו סופות רעמים יחידות. בחרמון ירד שלג. הרוח מערבית עד צפונית מערבית מתונה.

יום רביעי – מעונן חלקית ועד שעות אחה"צ המוקדמות סיכוי לטפטוף/גשם מקומי קל בצפון ובחוף, אחה"צ הגשם יפסק. הרוח משתנת במשך היום ובלילה תחוג למזרחית קלה עד מתונה. הטמפ' ללא שינוי.

יום חמישי – מעונן חלקית עד מעונן בעננות גבוהה, הטמפ' יעלו עליה ניכרת ויעשה חם מהרגיל ויבש, צפוי אובך. הרוח במשך היום מזרחית עד דרומית קלה עד מתונה ובלילה הרוח תתחזק לערה עד עזה מכיוון מזרחי עד דרומי מזרחי.

יום שישי – מעונן חלקית עד מעונן בעננות גבוהה ובינונית ואביך, הטמפ' יעלו עוד עליה קלה, בדרום בשפלה ובמזרח הארץ סיכוי להתפתחות תנאי שרב קל במשך שעות היום בבוקר עדין רוחות מזרחיות עד דרומיות מזרחיות ערות ולקראת צהריים הרוח תחוג לדרומית מערבית עד דרומית מזרחית ערה ובצהריים הרוח תחוג לדרומית מערבית עד מערבית ערה עד עזה וקיים סיכוי לסופות חול בדרום הארץ, משעות הצהריים יתכנו טפטופים/גשמים קלים מעננות בינונית, אחה"צ הטמפ' יחלו לרדת דרסטית ובלילה יחל לרדת גשם בצפון הארץ.

שבת - בבוקר הגשם יתחזק ויתפשט עד לצפון הנגב מלווה סופות רעמים וברד. הטמפ' ירדו עוד ושלג ירד בחרמון. הרוח דרומית מערבית עד מערבית ערה עד עזה. בשעות בערב הגשם יתמעט וייחלש אך יוסיף לרדת מדי פעם באופן מקומי.

עד כאן התחזית
קוז'קרו אבי- חובב מזג האוויר.

דניאל 130

New member
תודה,אבל בכל מה שקשור להיום,יום שני

בכל מה שקשור למרכז הארץ-התחזית לא התממשה כלל.

יום שמשי מעונן חלקית במרכז.

אבילה..מה הקטע של לפרסם תחזית להיום בשעה

14:00..לאחר יותר מחצי יממה?
אני שם לב שאתה עושה זאת בקביעות.

Catastrophy

New member
במשך שנים זה ככה

אין עם מי לדבר - בדך כלל תחזיותיו מבוססות על מפות משקעים

חבל שאתה מדבר שטויות אבי הוא האחרון שיסתמך

על מפות המשקעים. התחזיות שלו די טובוות ובמקום להגיד תודה אז אתה מחליט שהוא בונה תחזית על פי מפת המשקעים וזה על פי מה?

חחח מה זה אין עם מי לדבר?! פנית אליו?

שאלתי, כי זה פשוט מגוחך... הבן אדם מפרסם בשעה 14:00, תחזית להיום! נו באמת...הייתי מצפה בשעה זו, לפרסם תחזית למחר לכל הפחות.
גם אני יודע לפרסם בשעה 14:00 תחזית להיום. זה 100% קליעה.

Catastrophy

New member
אתה לא הראשון צחי - רק לפני יומיים פניתי אליו

בפורום המקביל לגבי התחזית שנתן במוצש לגבי יום רביעי
לתחזית שהוא נותן בסוף היום לאותו היום כבר התרגלנו

avi k 2

Active member
אני רואה שמשעמם לך, אז אתה מחפש עם מי

לריב, אז שתדע ,אני כאן לא בשביל לריב אלה בשביל לעסוק במה שאני אוהב. עכשיו לשאלתך : מאז שאני נותן תחזית שזה כבר בערך 9 שנים אני נותן אותה בשעות הללו, אני לא כמוך מתפרנס מזה, אני רק חובב, אני חקלאי ויש לי רפת(אני רפתן) וזה אומר שבשעות הבוקר אני לא יכול לרשום תחזיות כי אני עסוק, אז אני רושם אותם בזמני הפנוי שזה בצהריים. אז אתה אומר שזה מגוחך לרשום לאותו היום, אני חושב שזה לא מגוחך, כי אני רושם את מה שעוד צפוי למשך היום ולא למה שהיה כבר, אם היית מסתכל על התחזית שנתתי ביום שבת היית יכול להגיד שזה 100% קליעה ליום שני, הנה ראה בעצמך בקישור.

מ א1

New member
avi k 2 - אני מחכה לתחזיות שלך כל יום

ומוצאת שהן אמינות וכתובות בבהירות כדי שגם אנשים "רגילים" כמוני יוכלו להבין. תמשיך לכתוב תחזיות ולעדכן , אל תשים לב למקניטים, אתה 100%! יישר כוח. תודה לך ממני, מהאנשים "הרגילים" לא מומחית לא חזאית אבל קוראת תמיד בפורום (אך משתתפת מעט).

peperonni

New member

אבי, זו שאלה לגיטימית לחלוטין!

היא בטח אינה נובעת משעמום, אל מתהייה. אז אם כבר את מתייחס לתחזית להמשך היום, ראוי שתציין זאת.

כשר לגמרי בעיניי

אולי יש מקום לציין שהתחזית היא להמשך היום (אחה"צ, הערב והלילה), אבל להתחיל אותה מלמחרת...מה זה משנה בכלל אחוזי הקליעה? אמרנו שאנחנו לא בתחרות...משנה העברת האינפורמציה. אני בטוח שלא מעט מאלה שקוראים את התחזית ב-14:00 מעוניינים במידע להמשך היום.

יובל 42

New member
בהשגחת בד"צ העדה החרדית

לא מבין את ההתנפלות על אבי.
נותן תחזית בשפה ברורה ושווה לכל נפש ובאחוזי דיוק שלא נופלים מהיתר.

נכון שלפני מערכות גדולות יותר כיף לקרוא את ההסברים המפורטים של אליאור או ברנע.
אבל ליום יום זה אחלה.

אגב ניב, לתשומת ליבך. האוירה פה מאוד נעכרה בשבועיים האחרונים.
נראה שזה שהחורף התחרבש לו מוציא פה חלק מהאנשים מדעתם.

dcoorhoenn

New member
גם אם הם היו מבוססות על מפות משקעים אז מה !

זה פורום מזג אוויר, הוא רוצה לתת תחזית זה זכותו...

המוביל 4

New member
אבי קוז'קרו הוא התותח שלי

אין עליו!

ואף פעם לא ידעתי שמפות המשקעים כ"כ מדויקות :p

TS from Ashdod

New member
לא הבנתי מה כואב לכם בדיוק?!

תגידו תודה ותעברו הלאה, הקטנוניות הזו דוחה.

למעלה