התחזית השנתית

Cמן רשום

New member

daniweb

New member
אבל בעונה שעברה במזרח אירופה היה יתרון?

נתי היקר,
בולגריה? אוסטריה? לא זכור לי שעונה שעברה היה יתרון במזרח אירופה מבחינת גלישה.
אני רק זוכר שאיטליה קיבלה הרבה שלג ושם היו התנאים הכי טובים לגלישה. אז איטליה מזרחית צרפת, אבל חוץ ממנה לא היה יעד מזרחי מועדף.
ובעונה לפני, היה שלג טוב בכל מקום.
ומה זה שנת אל ניניו? (אם זו בדיחה, אז לא הבנתי, אנא פרש נמק והסבר).
דני.

natyh

New member
היתה עדיפות משמעותית למזרח אירופה רק

שבאנסקו למרות שהיא במזרח אירופה יושבת על הקו של גל רוסבי כלומר היא בפועל מתנהגת כמו מע אירופה ב 2013 היה בה המון שלג וב 2014 אתה יודע , ברומניה היה המון שלג ב 2014 החל מאמצע סוף פברואר גם שם החל מאוחר אך לא הפסיק ב 2013 הייתי והיה רע מאד ברומניה , שנת אל ניניו מדובר במושג שהזכרתי כאן לפחות שש פעמים השנה , מונח מזג אויר מאד משמעותי ראה בוויקיפדיה מוסבר טוב , ראשי הפרקים מי שמעונין שידפדף אחורה בפורום .

daniweb

New member
קורס בניתוח טכני.....

אתה מזכיר לי את השיעורים של המורה שדיבר על ירידת מניות ש...אוטוטו הולכת לקרות....
כשזה לא קורה כולם מבסוטים, כי המניות עולות ואף אחד לא זוכר, כשזה קורה, הוא תמיד אמר...אמרתי לכם

natyh

New member
מאחר ולא נכנסת לקישור שהפניתי אליו ...

אז לא ראית את הדיונים משנה שעברה בחור שמוציא טיולי אופנועי שלג לרומניה מידי פעם כותב גם כאן החל לנסוע למיטב זכרוני באמצע סוף פברואר כשהשלג החל הדיונים והתמונות בקישור דפדף אחורה לפברואר 14 הוא דיווח די הרבה מהנסיעה .

אכן עד אמצע פבברואר לא היה אך לאחר שהחל היה מעל ארבעה מטרים , נסעתי לספרד בקירה ופורמיגאל הובילו שנה שעברה בכמות השלג באירופה אך זה לא היה זה הייתי שם כמעט כל פברואר עדיין עדיף ספרד בשנה חלשה על רומניה בשנה טובה , רק שהשנה ההבדל כנראה יותר קיצוני כמעט כלום מול המון שלחתי אותך לטבלאות הצפי בקישור מדובר על צפי לכמעט חצי מטר ברומניה טורקיה לעומת 5-10 ס"מ בספרד צרפת , אפשר להראות זאת גם ממפות תחזית מזג אויר אך לא צריך מספיק ברור גם כך , בענין אמרתי לכם חפש אל ניניו בפורום ותראה אם אמרתי או לא אמרתי החל למיטב זכרוני כבר מאוגוסט כבר באותם מקרי מפולות בהם נהרגו שלושה מחליקים באזןר סירו קאסטיו פיצרוי צילה ארגנטינה .

dfl

New member
בבקשה הפסק להציק

אתה לא תורם כלום בסקפטיות האלק-משועשעת שלך. יש לך מידע אחר, או ראיה סבירה שנתי טועה? אם לא, בבקשה חפש מקום אחר לנהל ריבים. במקרה אני עוקב אחרי הפורום מאז הקמתו ויודע שנתי מבין משהו במזג אוויר, עד כמה שניתן להבין, אבל גם אם לא היה לו מושג, התגובות שלך מיותרות, סתם רעש.

איל שחר

New member
אילו קראת את התחזית שעונתית שפרסמתי כאן לאחרונה היית יודע ש

בשבוע של ה 25 לינואר יהיה מצויין במרחב לה-פלאן/לז-ארק.
תחזית סטטיסטית אמינה ביותר!

daniweb

New member
כתבתי לך?

מה אתה נפגע? נתי ואני מסתדרים מצוין..אני שואל, הוא עונה ולפעמים, אנחנו עונים או שואלים עם קריצה(אחד לשני).

למעלה