התחזית השנתית - 2012

Y. Welis

New member
אגב קשתים - כתבת שהם יושפעו מכניסת סאטורן

לעקרב - איך בדיוק? לא אמור להשפיע יותר על עקרבים? אני עוד זוכר את המעבר הקודם שלו בקשת (יגיע שוב עוד 3 שנים...) מהשנים 86'-88'. תקופה של ריכוז די מועט.

כשהוא עובר לבית ה 12 שלהם, הוא משפיע יותר..

סטורן בבית 12 של הקשתים מביא איתו פחדי מחסור מצוקה ודלות, מגביל את הדמיון, ומשפיע על רמת ההחלטות הרבה יותר מיופיטר בבית הראשון שלהם, למשל. דעתי..

Y. Welis

New member
כלומר בהנחה שבית 1 הוא קשת

אצלי אגב יש סאטורן בבית 12 וכבר יש 'חיי מחסור, מצוקה ודלות'... הפחד מזמן כבר לא דמיוני. אבל יש חשש מפני התחלה חדשה. השאלה מתי המצב הנוכחי יגיע לדרגה שבה שינוי לא יוכל להיות גרוע יותר.

ברור

כשאומרים על מישהו שהוא מזל קשת, מתייחסים לשמש ועושים בדמיון מפה סולרית ואז העקרב מופיע בבית ה 12. אם השמש ממש רחוק לקראת סוף מזל קשת כי אז סטורן עובר לבית 11, ושם הוא משפיע אחרת. סטורן בבית ה 12 אכן לא קל, אבל סטורן אף פעם לא קל בשום בית.. אלא שבבית ה 12 הוא מביא לעיתים למימוש הפחד במציאות. העניין הוא שאם לומדים להתיידד עם ס טורן לשלוט עליו ולהקשיב לחוקים שהוא מנסה להכתיב, אפשר גם לצאת ממצבים כאלה למצבים של שפע. ושאלה: האם אחד הסבים שלך או אביך מגיע ממשפחה מסורתית, או מאוד דתית?

Y. Welis

New member
בעניין הסבים - קשה לומר. לא חקרתי את הצדדים

האלה (לא חיו בארץ, או בתקופה שלי). אבל ככל שידוע לי, לא באו מרקע מסורתי. אין ספק שהוא יאלץ להתאמץ יותר בנושא הזה.

למעלה