התחוור לי היום...

התחוור לי היום...

אחרי כמה חודשים בפורום סקס המגניב הזה, הבנתי שהשתניתי המון מבחינת התפישה שלי את המין. תמיד הייתי בחור יצרי אבל תמיד הבחורות שהיו איתי (רובן), היו כנראה סגורות מדי או לא ליברליות מספיק או חסרות ידע במה שנוגע למין. גם אני, בדיעבד, יכול להעיד על עצמי שהידע שלי היה די מוגבל בנושא. כלומר, תמיד ידעתי שמשהו חסר לי, שמשהו לא מספיק לי, אבל לא ידעתי להצביע על הבעיה. היום אני יודע שיש מין אחר. יותר נכון, היום אני יודע יותר ומבין יותר. בזכות הפורום והאחלה אנשים שכותבים פה נחשפתי לצורות שונות, מעניינות, מגוונות, חדשות ומוזרות לעיתים של מין ואני מתכוון לנסות וליישם חלק מהידע החדש שרכשתי. בקיצור, מה רציתי לומר? לא יודע. פשוט מחשבה שהשתחרה לי מהראש המיובש שלי ורציתי לשתף. הרי זה אחד מיסודות הפורום, לא? שיתוף. אולי בכל זאת, אני נהנה לקרוא וללמוד דברים חדשים בכל יום. (חוץ מזה, אני בעבודה כרגע אז קצת משעמם לי...תסלחו לי נכון?)

אם כבר שאלת....

אז כולם (מי שעוקב) יודע שאני יוצא עם מישהי חדשה. בכל אופן, אתמול ב-2:00 בלילה אני בדרך לחיפה, חזרה מת"א והיא מתקשרת לסלולארי. חזרה הביתה מבילוי ונכנסת למיטה. קבענו שאתקשר אליה הביתה כשאחזור. אני בבית, במיטה, מתקשר אליה (שיחה אמיתית זו שיחה של בזק), מתחילים לחרטט. מפה לשם היא מציעה שנעשה סקס-פון. מעודי לא עשיתי ואני חייב להודות שזה לא מושך אותי במיוחד, אבל החלטתי לזרום...מסתבר שיש לה ויברטור (מתאימה לפורום) והיא מביאה אותו. מתחילים לדבר והעניין לא זורם כ"כ, הרבה שתיקות מעיקות, אני לא יודע מה לומר, מה לעשות (מי המציא את השטויות האלו, סקס-פון??). אני מציע לבוא אליה. היא אומרת שזה באמת יכול להיות רעיון נחמד שאני אשחק קצת איתה ועם הסגן שלה. חושבת קצת...... טוב, בוא. באמת? אל תשאל שאלות מיותרות. בוא! אני נוסע אליה, בדרך כבר מדמיין לי אותה חרמנית כולה מחכה רק לי. מגיע אליה ב-4:00 בבוקר (!), היא פותחת לי ת'דלת, לבושה כולה ואומרת לי: אני כבר לא חרמנית! מה?????? למה הבאת אותי לפה? טוב, מה אני יכול לעשות? כבר באתי, אני אלך? בוא נלך לישון, היא מציעה ואני, בלב, מתחיל לקלל אותה, את אמא שלה ואת האמאמא שלה. נכנסים למיטה, מתחילים כמובן להתחרמן, העניינים זורמים...פתאום היא אומרת לי שוב שהיא לא חרמנית. אני מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר. היא רואה (ומרגישה) שאני כן חרמן ולא עושה כלום בנדון. בסוף עושה לי טובה (!) ועושה לי ביד. אנחנו הולכים לישון. מתישהו מתעוררים (אין לי מושג מה השעה) ואני מרגיש שאני מתוסכל. מתחיל לגעת בה, לגרות אותה, שולח חיצים לכל הכיוונים...הבחורה מתחרמנת אש! אני מתחיל לדחוף לה אצבעות והיא מתחילה להתפרע על המיטה...בחיים לא ראיתי כזה ריקוד אופקי מוזר. בשלב מסוים כבר לא יכולתי להתאפק, התמקמתי מעליה ונכנסתי לתוכה. אההההההה.... ואז משהו מוזר קרה לי. באותו רגע, כשאני בתוכה, מסתכל עליה מתפתלת תחתיי, הבנתי שאני לא מעוניין בה. שהיא לא בשבילי. שהיא לא עושה לי את זה. חזרתי לישון עם הרגשה מחורבנת על הלב. שוב פעם מתעוררים...אין לי מושג מה השעה ואני עדיין עם התחושה המוזרה הזאת שאני נמצא במקום שאני לא אמור להיות בו ואני מת רק לעוף משם... התחושה הזאת לא עברה לי עדיין.... היא הרגישה שמשהו בי השתנה ושאלה אותי. כמובן שתירצתי את זה בעייפות שלי. אני אמור להתקשר אליה עוד מעט, לצאת איתה לבלות, אולי לגמור את הערב בדירה שלי...אני לא יודע מה לעשות.... למה תמיד זה קורה לי??

זה לא רק אתה....

עד שמוצאים את "האחד" תמיד יש את השלב הזה שבו אחד הצדדים מסתכל ושואל את עצמו פתאום מה אני עושה פה.... (והאמת , שאני הייתי שואלת את זה עוד בערב שלפני..) זה אולי לא נעים, אבל לא נורא, תקבע איתה היום ותסביר יפה שאתה לא מעוניין. בהצלחה

אני לא מסוגל.

כלומר, אני יודע שבסוף אעשה את זה, אבל אני רק רוצה לדחות ולדחות את הרגע. חוץ מזה...כבר די נמאס לי וחשבתי שזה אולי יהיה טוב...

מבינה אותך

אבל הטעות הכי גדולה היא "לסחוב" קשר כי נמאס מלבד, בסוף זה נגמר גרוע יותר. והטעות השניה היא לסוחב- זה רק קשה יותר. גם אני טיפוס כזו, אני שונאת לגמור קשרים, שונאת להכאיב לאנשים, אבל לפעמים אין ברירה.....

tokit

New member
יקירי,

מכירה את ההרגשה של "מה לעזאזאל אני עושה פה??" כנראה שהיא בכל זאת לא זאת שפיללת לה. אני מציעה שתיקח נשימה ארוכה ותאמר לה את זה. אולי היא מרגישה אותו הדבר, אולי לא. לא שווה למשוך דברים שלא ממש מסתדרים. קבל חיבוק ענק ונשיקה. חולה עליך.

כפרה...

זאת הבעיה. היא לא מרגישה כמוני...היא כל הזמן מספרת לי על הפרפרים שיש לה... ואני שונא לתת את ההרגשה הזאת של "זיין וברח". סתם כבר קיוויתי שאולי זה זה. קחי -
.

tokit

New member
אם יש לה פרפרים..

אז למה היא עשתה את כל ההצגה של ה"לא חרמנית" אתמול?? ואם אתה השתמשת באייקון, אז גם אני אטריח את עצמי..

לא יודע מה יש לאמא שלה!

איזה לא חרמנית?? היתה חרמנית. אני אומר דבר כזה: בזמן האחרון אני פוגש נשים משני סוגים: 1. יפות, פצצות שלא עושות לי שום דבר מעבר לזה. אין על מה לדבר, לא באותה רמה אישית וזה מה שחשוב לי. 2. חכמות, משכילות, מגרות אינטלקטואלית שלא עושות לי את זה מבחינה פיזית וגם זה מה שחשוב לי. לסיכום: אני עדין מחפש אחת שתאתגר אותי שיכלית וגם תמשוך אותי פיזית. אני יודע שיש אחת כזאת (או יותר) ויום אחד היא תגיע, אבל אי אפשר שזה יהיה היום? (או מקסימום מחר?). שמתם לב שאני קצת בדיכאון היום?

tokit

New member
נו, אז עכשיו אתה רק צריך סבלנות..

יקירי, צא מהדכאון, כך שאם היא תופיע במקרה, שלא תיבהל..

Hendrixon

New member
מצטרף לתוקית../images/Emo45.gif

(כמובן בלי החיבוק/נשיקה/חולה עליך) אם גם הסקס מבאס אותך, אז קח דוגמא מוודי אלן ו"קח את הרגליים שלך וברח".

הספרנית

New member
הספרנית מודה שגם התפישה שלה השתנתה

מאז הכניסה לפורום. אומנם מבחינת פתיחות זה קרה לפני הפורום, אבל בעקבות הפורום גם היא למדה דברים חדשים שמעולם (באמת ובתמים!
) היא לא ידעה לפני כן, אולי מתישהו היא גם תיישם

tokit

New member
מסכימה איתך..

לי הפורום תרם המון. לא שהיה חסר לי ידע, אבל תמיד לומדים דברים חדשים. הפורום תרם לי גם המון בנושא של הפתיחות המינית. כלומר, תמיד חשבתי שאני עוף מוזר בהתייחסות שלי לסקס, ופה גיליתי עוד המון עופות מוזרים כמוני. גיליתי שאני לא היחידה. נכון שאף פעם לא ממש היה אכפת לי מה אחרים חושבים על מה שאני עושה, אבל פה קיבלתי לגיטימציה. פה גם נפתחתי לספר לראשונה על דברים מאוד אישיים. בכלל, בגלל שאני באה ממשפחה מאוד שמרנית בכל מה שקשור לסקס, פה מצאתי אנשים שאני יכולה לדבר איתם בפתיחות על הנושא. קיבלתי פה חיזוקים מאנשים לגבי דברים שעוברים עליי והיו גם ביקורות בונות. חל בי שינוי עצום מאז שנכנסתי לפורום, יותר סקסית, יותר פתוחה, יותר בטוחה בעצמי. תודה לתפוז..

גם נוAה כמוך.. ../images/Emo45.gif

היא בכלל היתה תמימה לפני עידן הפורום. האמת שעד היום היא בעיקר מזיינת בשכל ולא הרבה יותר
הפורום מאוד עוזר לפתיחות, לראות דברים באור שונה ומשוחרר יותר, ולימוד דברים חדשים.

tokit

New member
משעמם לך?? רוצה להחכים עוד קצת??

הנה משהו בשבילך, ובשביל כל הגברים פה. שווה לקרוא, למרות שזה קצת ארוך.

למעלה