התחדשתי !!!

גרברון

New member
התחדשתי !!!

אוקיי אז בתחילת היום הלכתי לקנות את הדאבל Dw 5000 הייתי בטוח שזה סוף היום לקניות אבל ממש טעיתי ! ראיתי באינטרנט מישהו מוכר גשר בממש זול מסתבר שהוא גר בעיר שלי אמרתי נשאר לי כסף..אז למה לא הלכתי אליו ... הוא מוכר עכשיו כמעט את כל מה שיש לו הוא הביא לי כמה סטנדים וזה והוא הראה לי מצילות שלו אז הוא עשה לי איזה דיל מטורף 2 קראש זילדג'אן A רייד סאונד מטורף ! אני לא זוכר איזה ומה..אבל אני יגיד לכם עוד מעט אני ישאל את הבחור וגם הייהט סאונד בלאגן ! אז יצאתי היום עם חתיכת דברים למערכת אני יעלה תמונות בקרוב :)

גרברון

New member
המצילות

רייד 22 זילדג'יאן אוודיס, קראש 18 זילדג'יאן אוודיס, קראש 16 זילדג'יאן אוודיס, הייהט פייסט 2002.

Gutterball

New member
פשששש

כל הכבוד.. כמה היה נזק לכיס, אם אפשר לשאול? או, מה היה הדיל שהוא סידר לך? ומה זה גשר?

WinterZ

New member
אוי קיבינימאט

גם אני ראיתי את ה-RACK ממש רציתי יצאת ממש טוב אחי! 500 שקל על RACK עם 3 גשרים. LUCKY YOU! מזל טוב אחי תתחדש ותהנה!

גרברון

New member
תמונה

המצילות מלוכלכות טיפ טיפה :] אני ינקה אותם ברגע שאני יגלה מה הדרך הכי טובה חח

גרברון

New member
הוצאתי חלק אחד מהגשר

כי לא יכלתי להשאיר אותו..הוא תפס לי יותר מידי מקום בחדר

גרברון תעזור לי במשהו

אני לא הכי מבין בתופים כי אני רק חצי שנה בתחום אתה יכול להסביר לי מזה הגשר הזה?

WinterZ

New member
אם יש הרבה מצילות/תופים

אז זה הפתרון המושלם במקום 20 סטנדים יש לך גשר אחד (או במקרה שלו 3) עם הרבה תופסנים ("קלאמפים") שאליהם אפשר לחבר טמטמים, סטנדים למצילות, סטנדים לתופים אחרים (סנרים, וראיתי אפילו כמה פעמים בייס דראם). בקיצור התחליף הכי טוב לכמויות של סטנדים.

יש את זה בכל חנות מוזיקה?

ואפשר לשים על זה כל דבר גם מצילות גם טמטמים או שצריך למצילות משהו שונה ולטמטמים משהו שונה

WinterZ

New member
אני לא בקיא בעניין ה-RACKים

אבל בעיקרון ה-2 דגמים המובילים הם ה-ICON של PEARL וההוא של Gibraltar.

גרברון

New member
חבר'ה ! יש עוד !!!

היום סיימתי את הקניות שלי עם סנר חדש ושובר :) LUDWIG אקרולייט סאונד כל כך טוב !!! אני כלכך מרוצה מהסנר הזה (מאותו הבחור שקניתי ממנו את כל השאר כמעט [: ) ועוד משהו..מסתבר שהוא קצת עבד עלי בקטע של הקראש חח אנחנו ביחסים טובים וזה מסתבר שהקראש 18 שלי זה לא אוודיס אלא Consantinople ((:) אם כתבתי את זה נכון ^_^ ולבחור שמעלי..אני גר בחולון

למעלה