התחדשתי

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
התחדשתי

אני הבעלים הגאה של T-Rex Mudhoney

The Walrus

New member
תתחדש!

ותעלה התרשמות - איך הוא עובד עם סטראט? איך המגבר מגיב אליו?

The Walrus

New member
ועוד שאלה

מאיפה קנית? בודגוב? איביי? יד שנייה בארץ (איפה מצאת?)? ואו הפצצתי אותך...

RoieL

New member
אז ככה

יושב על הסטראט 10. לא מסתדר מאוד כשהטון בשני הכפתורים הוא מתחת ל- 3 אבל עם ה- S-1 הוא יושב אחלה [ועד פה דיברתי על הבוסט]. האוברדרייב של הפדאל פשוט נשמע טוב בכל ווריאציה וכשהגיין על 0 אני מקבל שקיפות מלאה
בקשר למגבר- עוד אין התרשמות כי הספקתי לנגן כמה דקות ואז אחותי ואמא שלי החליטו שהן רואות סרט והיד תפוסה אז אני לא מסוגל להעביר את המגבר לחדר אחר [נסו אתם לסחוב שבוע ברצף קייס עם גיטרה ואח"כ לשחק טניס
]. בסה"כ מאוד מרוצה וגם המחיר דיי טוב

The Walrus

New member
איפה קנית?

ואגב, שים לב שהפדאל רגיש גם לווליום נוב של הגיטרה. האוברדרייב מעולה, אני מסכים, וזה טוב כי ככה אני יכול שיהיה לי שני איזה פדאלים שאני רוצה: קלין בלנד ואוברדרייב, קלין בלנד ודיסטורשן, אובדרייב ודיסטורשן. זה טוב לכל מיני שירים... החסרון העיקרי של המאדהנאי הוא שהבוסט הוא לא footswitch... זה די באסה בהופעה. הוא גם לא true bypass. הנה סטינג אהוב עלי: עם הבוסט, גיין בשעה 2, טון בשעה 4 בערך. אחלה סאונד. אגב, אולי זה בגלל הלס פול, אבל לפדאל יש ססטיין מ-ט-ו-ר-ף לגמרי!! פעם ניסיתי לפרוט חזק על הE הנמוך ולמדוד כמה זמן הוא נשאר - הגעתי בערך ל45 שניות!! וזה עוד בווליום ביתי... אני מחשיב נשאר כל עוד הוא ברמה שאפשר לזהות את התו.

RoieL

New member
אני אנסה למדוד אצלי, אבל הפתעת אותי

לי הבוסט נשמע כמו טרו ביי פאס. אני לא מבין למה זה אמור להפריע- הסוויץ' או אותו סוויץ' והפדאל הוא TBP כך שאם הסוויץ' סוג את המעגל של הפדאל לא אמור לשנות משהו אם הבוסט לחוץ או לא.

The Walrus

New member
לא הבנת.

הפדאל הוא *לא* True Bypass (וכן, בדקתי, לא רק באינטרנט אלא גם את הפדאל שלי. וכן, אני בטוח ב100%, הפדאלים היחידים של T-REX שיש בהם TBP הם רפליקה, רום-מייט וסקוויזר, לא בטוח לגבי השניים האחרונים). בקשר לבוסט, זה משפט לגמרי לא קשור - התכוונתי שהבוסט הוא לא לחצן שאפשר ללחוץ עליו עם הרגל אלא לחצן קטן כזה, שקשה מאוד להגיע אליו בהופעה. לכן קשה להשתמש במאדהאני גם כאוברדרייב וגם כדיסטורשן... המעבר ביניהם מעצבן.

RoieL

New member
יד שנייה

800 שקלים מבחור נחמד מאוד בשם יבגני.

grassus

New member
תתחדש!

אחלה פדאל יצא לי לשמוע אותו לא מזמן והוא נשמע מעולה

RoieL

New member
פדאל אוברדרייב / דיסטורשן / פאז שעו

לה כמה מאות טובות