התחדשתי

pitamarliz

New member
התחדשתי

קניתי אתמול סונור פורס 3000 לבנה משנת 1980 במצב מדהים, כל הברזלים של ההארדוור הוחלפו והם מבריקים והתופים עצמם חוץ מטיפה מכות קטנות (לא משהו שלא מצפים מיד שניה אפילו מלפני שנה) הכל מושלם! :) מציאה! לדעתי :) 6 חלקים 10 12 13 16 22 וסנר 14 + מצילות- -היי הט פייסט 302 (חרא של דגם אבל זאתי ספציפית משום מה נשמעת בת זונה) -רייד פייסט אלפא -קראש פייסט אלפא לפנים (הספלאש- צ'יינה היתה כבר שלי) אז זהו אני המאושר באדם :) http://hydepark.hevre.co.il/upload0607/2007625_2020824029_hadash1.jpg http://hydepark.hevre.co.il/upload0607/2007625_20205422155_hadash2.jpg

dw drum

New member
תתחדש אחי!

אחלה מערכת היישר מימוזיאון סונור חח ..מה שאני יודע עליה זה שהיא 9 שכבות של בירץ' ו11 על הבייס דראם השיווק של הסדרה הזאת החל בשנת 1994 ואז עוד ייצרו בגרמניה ככה שזכית בוא נאמר..חוץ מזה נראית אחלה מערכת אני מקווה שתיתן לה את הכבוד שהיא ראויה לו אחרי הכל היא נחשבת זקנה לא?

pitamarliz

New member
:)

כן הבעלים לפניי שמר עליה כאילו היא התינוקת שלו באמת.. אמר לי גם לשמור עליה ודיר באלאק בקרוב באמת היא תהיה שווה בגלל הפז"מ ולא רק הסאונד :) מאיפה כל הידע הזה? שכבות, שיווק חח יפה..

MrBurns

New member
גם לי יש מערכת מה80

פרל GLX 6 חלקים לפי מה שידוע לי הפסיקו לייצר אותה ב-1985. זאת אומרת שגם אני עשיר? :)

dw drum

New member
תקרא גם אתה תדע!

אני קורא המון על תופים בעיקר על ההיסטוריה של הסט השכבות, הציפוי, וכל דבר שקשור במערכת תופים.. לגבי היצור בגרמניה- החל משנות ה2000 התחילו חברות התופים (ובעצם כמעט כל מוצר שנמכר כיום..) לייצר בארצות המזרח כדוגמת סין טיוואן ויפן משום שרצו לחסוך בעלויות .. מערכות שיוצרו בארצות אלה לא בהכרח נחשבות לפחות טובות אלא שבד"כ אנשים מערכים יותר מערכות שיוצרו בארץ המוצא שלהם משום שבקרת האיכות והיצוא הייתה קפדנית יותר ולא כמו היום שנותנים לאיזה סיני מסכן 10 דולר וקערת אורז לשבוע .. סונור היא חברה גרמנית שהוקמה בשנת 1875 ומאז ועד שנות האלפיים נעשה יצורה בגרמניה כמובן אלא שמתחילת שנות ה2000 כמו שכבר הזכרתי מקודם החלה החברה ליצר את המערכות שלה(בד"כ הפשוטות שבהם כגון סדרת הפורס) בסין . מערכות הדגל שלה כדוגמת הS Classix Series ומעלה עדיין מיוצרות בגרמניה כדי לחזק את השם הטוב ואיכות המוצר..הסדרה שאתה רכשת היא סדרה שהופסקה החל משנת 2000 גם משום שנוספו סדרות חדשות וגם משום שהייצור עבר לאזור המזרח. כיום חברות התופים מוציאות שמות של סדרות חדשות שאין בהם שום שינוי משמעותי(צבע,לגים) ...סונור וחברות אחרות מנסות לקדם כמה שיותר את הדגמים החדשים שלה ולהעיף מהשוק את הדגמים הישנים וזאת כדי לגרום למתופף מתחיל שמחפש מערכת להעדיף לקנות אחת חדשה על אחת משומשת... קח לדוגמא את סדרת הפורס . סט סונור פורס 2005 הוא 100% בירץ' עכשיו סונור שיווקו את פורס 2007 ואמרו שזה סט יותר טוב ואין בו שום הבדל חוץ מהלגים שנהיו יותר מאורכים, אני אומר בולשיט זה אותו סט אותו מפרט פשוט שהם רוצים להעיף את הסדרות הישנות ולכן הם מנסות לשווק לאנשים שלא מבינים בנושא שהמערכת יותר טובה למרות שהמכיר כמעט כפול.. ככה למעשה הסט שלך ירד מסדרת הייצור ולכן הוא מייד אין גרמני .. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה ותהנה עם הסט המדהים הזה שמחתי לעזור! אם אתה רוצה לקרוא על המערכות ההיסטוריות של סונור ובפרט על המערכת שלך הנה האתר המתאים: http://www.sonormuseum.com

pitamarliz

New member
וואו

תודה אחי על הזמן שהשקעת בהודעה :) אתה מקור ידע בלתי נדלה אה.. יפה אני רואה שזה באמת מעניין אותך.. טוב לדעת שלמערכת יש שורשים גרמנים, כמוני חח =] אמרת שזה לא בהכרח יותר טוב, אבל לא יודע היא נראית לי בנויה מאסיבית וחזקה לעומת האחיות הסיניות החדשות שלה.. בכל מקרה אני מרוצה מאוד מהקניה, גם לא עלה כמו שציפיתי שמערכת כזאת תעלה.. וזהו, תודה :) עוד תגובות תתקבלנה בברכה

dw drum

New member
נכון

כי כמו שכבר הסברתי בגרמניה היה להם חשוב האיכות ולכן כל כל פרט הם דיקדקו והאיכות של המוצר הייתה המוטו בשבילם..ולא כמו היום לצערנו הרב שמביאים לאיזה סיני דולר וקערת אורז במקרה הטוב והוא מכין תוף כל חצי שעה .. אבל גם אז אין לזלזל כי יכול להיות שהתנאים לא כפי שנראים לנו אלא יש בקרת איכות גרמנית ורק הסינים הם העובדים בפועל..

offry13

New member
תתחדש לך!!!

ותשמור עליה טוב טוב, בכל זאת בקרוב היא רכב אספנות :)

pitamarliz

New member
לא

אבל ואללה נראה לי שווה את זה גם במחיר הזה.. שווה אפילו יותר לדעתי אשמח לעוד תגובות

למעלה