התחדשתי... :)

BashtaY

New member
התחדשתי... :)

בפרימייר קאסטום 5 חלקים, עשויה מעץ בירץ' שחור, משנת 1999 נראית כמו חדשה (!). יש לה סאונד מטורף ואפשרויות כיוון מכאן ועד להודעה חדשה... אם יש כאן איזה חבר שיודע דבר מה על הסדרות של פרימייר משנת '99 ויוכל לחדש לי במידע כלשהו אני אודה לו מאוד.. :)

filolon

New member
תתחדש!!

נראית מגניבה לגמרי, תעשה חיים!!

drums123

New member
מזל טוב!

נולדה לך או פרמייר סינגניה בירץ' או ג'ניסטה בירץ' 4 חלקים..... כמה הנזק?

BashtaY

New member
תודה אחי

אני שומר מטעמים אישיים את גודל הנזק. מחיר מאוד טוב קיבלתי בוא נגיד ככה. אתה יכול לפרט לי יותר אולי על המערכות הנ''ל? על מספר השכבות וכו'?

nitayram

New member
ג'יניסטה זה לא

זה לא הלאגים של ג'יניסטה, ובוא נגיד ככה שהנזק שלו היה ענק ככה שיש מצב לפי הלאגים שזה בירץ'

BashtaY

New member
אממ הנזק שלי לא היה ענק בכלל.

אכן זה בירץ' וגם רשמתי שזה בירץ', אבל לא הבנתי איך זיהית את זה לפי הלאגים?

drums123

New member
הוא צודק אם אני לא טועה, הלאגים של ג'יניסטה

הם שמנים ועגולים יותר אם אני לא טועה... שים תתמונה בפורום של פרל הם אמורים לזהות בשנייה מה זה...אנשים שם זה ארכיון מהלך

yoav81

New member
לדעתי

זה דגם הנקרא XPK . פחות יקר מג'ניסטה וסיגניה אבל טוב. תתחדש!

drums123

New member
לרגע גם אני חשבתי, עד שבדקתי באתר הוינטג'

של פרמייר...http://www.vintprem.moonfruit.com אז ככה: בשנת 1998 ה-APK הוחלפה ע"י הקבריה ועד שנת אלפיים ומשהו הייתה בעלת לאגים זהים, לעומת זאת ה-XPK שעד שנת 1995 הייתה בעלת לאגים זהים, קיבלה לאגים יחידים (אלו שפרמייר משתמשת בהם כיום גם) וב-1999 יצאה מהדורה מחודשת שלהם שוב עם לאגים קצרים. ה-APK קיבלה לאגים קצרים ל-3 שנים בלבד (1995-1998). מה שמשתמע: או שמדובר ב-XPK\APK מלפני שנת 1995, או שמדובר בסט אחר. שנת הייצור היא 1999 בטוח? אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שמדובר באחת הסדרות הגבוהות מסוף שנות השמונים, אבל באמת שאני לא מומחה לזה או משהו.. מקווה שעזרתי במשהו או שלפחות נתתי לך כיוון.

למעלה