התחדשתי....!

45degrees

New member
אני מניח ש BMW לא היו משחררים אופנוע

כזה אחרי כל הבדיקות - כולל בתחרויות אנדורו קשות מאוד.

MexMex

New member
מה הקשר?

הX650 והדגם אנדורו 450 לא קשורים בכלום אחד לשני למעט הסמל של ב.מ.וו אם אני לא טועה, ואני לא טועה (לא הפעם לפחות
), ה450 מגיע עם בולמים רגילים, כשהאחורי הוא אוהלינס. אגב, DB מדווח על האפריליה 450 אנדורו, ושם בהחלט יש בעייה עם הבולם שמאבד שיכוך בגלל החום שמייצר האגזוז שעוטף אותו מכל כיוון.

אז יודע מה?

שיזדיינו אפרילה. אם הם לא יודעים לעשות אופנועים - אני לא קונה אותם! (RXV סופרמוטו
הייתי מוכר כליה + אשך + שאריות מהעורלה בצנצנת בשביל אחד כזה...)

אני לא הרגשתי בכל בעיה..!

וניראה לי שבקצב הלא תחרותי שאני אני גם לא אתקל בכל בעיה שכזו

MexMex

New member
אני יכול להגיד לך

שגם במירוץ קשה (סטייל באחה) של כמעט 300 ק"מ במהירות מאוד גבוהה, אין שום בעייה עם הבולם..

enigo

New member
והם קצת יותר גדולים מב.מ.וו...

ואם כבר החברה עם הפרופלור, על זה שהם לא הצליחו לקבל חמישה כוכבים ל-5, גם אחרי מקצה שיפורים, כבר שמעת?

enigo

New member
אכן פאדיחה

והסיבה? חלקים מהדשבורד התפרקו והיוו סכנה לשלום הנהג והנוסע. דאבל פאדיחה...

thedarkslide

New member
וגם שיחים ואפילו שפה של מדרכה מנסיון אישי

למזלי הבהמה640 sm בלעה את השפה של המדרכה והמשכתי דוך לשיחים כול הנוכחים במסלול רצים לכיווני ליראות באיזה מצב צבירה אני אבל סך הכול ניכנסתי מצד אחד והמשכתי לרכב מהצד השני לעוד הקפה בלי שריטה בג'נט

enigo

New member
השאלה המקורית היתה על בולם, אח"כ כתבו בלם

ואין שום ספק שבלם שמתחמם בשטח ימות ברכיבת כביש אגרסיבית (אבל מה הקשר לגלגל הקדמי?), אבל בלם שמתחמם בשטח הוא כשל תכנוני.

shayvilk

New member
../images/Emo45.gif

תתחדש... נראה מדליק כנס לקומונה לגבי רכיבות סופ"ש

חברים - לא ידעתי שיכול להיות כל כך כיף להגיע

לעבודה.... אבל היום שהגעתי רכוב עליו, זה היה תענוג!

45degrees

New member
חכה שתתרגל לרכב סופרמוטו חזק ../images/Emo9.gif

אז זה ממש כיף להגיע לעבודה. ואם העבודה נמצאת במקרה בפסגה של הר שמוביל אליו כביש צפוף ומפותל - סוף הדרך וחבורתו. 3 שנים עבדתי במקום כזה

למעלה