התחדשתי....!

התחדשתי....!

זהו היום השלמתי את התקנת סט סופרמוטו ל BMW 650xchellenge (גירסת השטח מבין השלושה גירסאות שיצאו לדגם זה) יצא מדהים לצערי התמונות לא מבטאות את האפקט בצורה מלאה...

thedarkslide

New member
מהמם אבל למה לא קנית את הסופר?

ניראה מיליון דולר השאלה איך נוסע? תבוא סופש לרכב מעניין הצעצוע שלך

לא קנית את הסופר כי אני רוכב בשטח

וגם כי ניראה לי שהדגם לשטח מוצלח יותר... איך נוסע? הכלי מתנהג נפלא, המון כוח היגוי זריז ביותר ובלימה מצויינת! השאלה איך אני רוכב..., אין לי נסיון ברכיבת סופרמוטו בכלל ובמסלול בפרט... אבל אשמח לבוא בסופ"ש , יש לך יותר פרטים לתת לי?

motorcycle boy

New member
תתחדש,הדגם הזה מאד מסקרן,יש לך קישור למבחן

כלשהו לא בגרמנית? אשמח גם לשמוע חוות דעת אישית שלך,מעניית אותי במיוחד יכולת השטח. האם התחממות הבולם האחורי מורגשת?

חוות דעת

היי קראתי כמה מבחני דרכים אבל אף אחד מהם לא היה ממצה, גם במוטו התפרסם "מבחן" שערך דוד ועקנין לכלי בטוניס אך זה היה מבחן שטחי לגמרי , הוא נגע בנקודה של התחממות הבלם וטען שלאחר רכיבה אגרסיבית הבלם מאבד מסגולותיו בשל התחממות.. אני לא הרגשתי זאת אך אני לא רוכב שטח באופן אגרסיבי ... לאופנוע יש המון כוח, יציבות כיוונית מצויינת, מערכת בלימה טובה ומתלים שמגהצים הכל.... לי קצת קשה עם הגובה שלו (גובה מושב של 93 ס"מ) יש לזכור גם שהמשקל שלו זה לא משקל של אופנוע שטח טהור...BMW אומנם קיצצו במישקל אך עדין זה 144 ק"ג .

45degrees

New member
144 קילו יבש או רטוב?

144 = הסיבה להתחממות. בסופר במסלול צפוף אתה תסבול מזה קשה.

motorcycle boy

New member
אם יש לו מיכל דלק כמו בדקאר מתחת למושב זה

144 קילו הרבה יותר קלים מה-147 של ה-XR למשל. לא שזה משנה לבולם כמובן...

enigo

New member
איזו אמירה מטופשת, בחייאת...

הרי יש אופנועים של 200 קילו שלא מחממים בולם, גם ברכיבה אגרסיבית (כמה שקל ה-950 מוכן לדקאר?). ובכל מקרה מדובר בקילוגרמים בודדים יותר מה-640, בטח לא סיבה להתחממות בולם. וגם אם מדובר בבלם (אנשים מתבלבלים בשם לפעמים) זו עדיין לא סיבה, רק תרוץ גרוע.

45degrees

New member
בלם אחשלו, שמתחמם ברכיבת שטח יתאבד

עצמאית במסלול כמו השפיצרינג, בייחוד שהגלגל הקידמי כבד יותר עם תנע זוויתי גדול. הוא כתב בלם בפירוש וההתייחסות היתה לבלם בפירוש. מה אתה רוצה מהבולם בדיוק?
לאיזה תרוץ אתה מתייחס? תרוץ למה בדיוק? וסתם בשביל הכיף - מזמין אותך לגלות בדרך המפחידה איך זה להיות עם בלם רותח בסוף הישורת באשדוד.... רמז: יש סיבוב בסוף הישורת

כתבתי בלם והתכוונתי לבולם(suspension)

מאחר והבולם הוא בולם אויר ולא קפיץ כמו ב HP , נטען שעם ההתחממות הוא מאבד מיכולת השיכוך.

Dresdner

New member
בHP הקודם

היה בולם אוויר כמו אצלך, אני לא יודע לגבי החדש. תמיד תוכל להחליפו בבולם קונבנציונלי אם תרגיש שהוא לא מתפקד כראוי כמו שאתה רואה בתמונה מ 2005 (בסקסן רינג)לHP יש בולם אוויר ואני לא מאמין שבמשך כל התקופה הזאת אם הוא בעייתי במוו ישימו אותו באופנועים אחרים שלהם. תתחדש, האופנוע נראה מאד מיוחד

45degrees

New member
גם ה PDאיחס שלך לא יאהב פנצ'רים, כמו כל בולם

אחר - אם הגז יצא מהבולם הוא יפסיק להתנהג טוב.

enigo

New member
נסה לאתר את זה שהתחרה עם אופנוע כזה

בראלי גולן אילת. אם לו לא היו בעיות, כנראה שזה בסך הכל בסדר...

למעלה