התחדשתי :]

offry13

New member
התחדשתי :]

אחרי הרבה הרבה זמן שאני מחפש ריידים, מצאתי רייד שבמקרה סוף סוף אהבתי :] פרצתי לבית של רז (DW DRUM), הורדתי את הרייד מהסטנד והלכתי :] חחח סתם, הגעתי לבית של רז (אחלה גבר P:), הלכנו לחדר עם המערכת ועם הרייד, שמעתי ת'רייד, וממש אהבתי לשם שינוי.. כל הדרך קיוויתי שלא נסעתי שוב סתם בשביל מצילה שאני לא אוהב.. בכל מקרה מזל טוב לי, ורז הפרימייר ארטיסט מייפל שלך חלומית ליד המערכת שלי P:

dw drum

New member
תתחדש חח ../images/Emo8.gif

אחלה טוב לדעת שיש מישהו שהוא ההפך מהטעם שלי חח האמת היא שזו באמת אחלה מצילה באמת נהנתי מכל רגע איתה אבל אני לא אוהב את הגודל.. ומצטער על הדרך אני באמת גר בחור מקווה ששרדת. בכל מקרה מזל"ט היה נעים להכיר אותך.. תודה כן היא באמת מערכת מדהימה קרעתי את התחת בשביל לקנות אותה,למה איזה מערכת יש לך ונוס לא?

dw drum

New member
אל תדאג עוד יהיה לך סט משובח

גם אני התחלתי קשה עם סט sx מתפרק ומצילות פח עבדתי קשה וקניתי את הארטיסט ובעתיד את הdw שיהלום את שמי חח

that is why

New member
אין, אין תחליף לימאהה, רציתם תמונות ???

תקבלו שתיים לעת עתה !! שבת שלום

offry13

New member
חחח האמת

ראיתי סדקון בדרך חזרה, אבל יש את זה גם על הקראש שלי, כנראה זה לא ממש סדק P:

dw drum

New member
אין מצב אחי אין סדק על המצילה

בדקתי אותה מליון פעמים והיא מושלמת.

offry13

New member
חחח זה לא סדק

סתם היה לכלוך XD הכל בצחוק, מצילה מעולה :]

גמאני התחדשתי!!!

(עוד פעם SOAD26) קניתי שלשום פעמון פרה קטן וחמוד כדי שאני יוכל לנגן את הגרוב של רודני הולמס אבל הוא מתחבר לבס והוא היה קטן מדי כלומר המקל נתקע ב2 טומים כל הזמן אז שדרגתי לאחד ענננקקק ועכשיו אני מנגן את הגרוב שלו ועושה כלמיני שטויות עם זה :)

offry13

New member
תתחדש :]

הקנייה הבאה שלי לדעתי תהיה עוד קראש או דאבל, אני עוד לא סגור.. (ובכלל, כרגע יש לי 40 שקל P:) לפני שאני מחליף מערכת, אני רוצה שיהיה לי סט מצילות כמו שצריך, שזה אומר עוד קראש ברמה שיש לי כרגע, אם אני אמצא משהו יותר איכותי לדעתי נקנה, ספלאש (או שתיים) איכותית, צ'יינה או כמה (יש דגם שהתאהבתי בו אבל במחיר מופקע בכלי זמר.. טוב נו כל המצילות שלי מכלי זמר של זילדג'ייאן) ודאבל DW 5000 או משהו(ידוע לי שזה לא מצילה).. אה וכיסא נוח לא כמו הכיסא הישן שלי עכשיו... אחרי כל זה (מה שיקח כמה שנים טובות סביר להניח) נתחיל לחסוך למערכת כמו שצריך.. ויום יבוא ונקנה לי DW Collectors וTD20 ותמערכת לילדים קטנים שיש בכלי זבל XD

למעלה