התחדשתי

מממאיה35

New member
התחדשתי ../images/Emo99.gif

איזה כיף לי, אחרי המון זמן של חיפוש אחרי פזל של 3000+, מצאתי היום בסנטר פאזל שהתאים לי (מצורפת בתמונה). 3000 חלקים. אמרתי למוכר שאני קונה אותו בשביל הפנסיה, כי יש לי עוד כמה פאזלים שמחכים להרכבה. אגב, היה מבצע של השני בחצי מחיר, אז קניתי גם אחד של פיקסו (מצורפת תמונה בהודעה הבאה).

מממאיה35

New member
על השולחן

טימס סקוור, ניו יורק, 2000 חלקים. כבר המון זמן שהוא מתחת לשטיח. מחכה למוזה. חשבתי שזה פאזל קל אבל מסתבר שהגוונים מאוד צבעוניים, "מרוחים" וקשה למיין אותם.

מממאיה35

New member
תשובות

הפאזל (אני מניחה שהתכוונת ל - 3000 חלקים) הוא של חברת EDOCA. קניתי אותו בחנות בסנטר, ב 230 ש"ח (והיה כאמור מבצע של שני בחצי מחיר). אגב, הפזל הוא פזל ישן יחסית, עד כמה שידוע לי כבר לא מייצרים אותו (לפי מה שכתוב על האריזה, הוא יוצר בשנת 1997). המוכר אמר לי שאת הפזל הזה איזה מוכר של חנות צעצועים שנסגרה מסר לו, וככה הרווחתי אני. ייקח לי זמן עד שאגיע אליו, אבל בנתיים אני מאוד מרוצה.

מממאיה35

New member
אה.. חחחח

אהמממ קניתי מזמן בחנות של הסנטר.. המסגרת מוכנה וגם כל השלטים, וזהו.. השאר מאוד קשה למיון או להרכבה כי אמנם זה צבעוני אבל הצבעים "מרוחים".. וגם כי יש חתולה שכל פעם שאני מוציאה את הפאזל, בואו נגיד שלא משעמם לה

למעלה