התחדשתי!!!

yael29051980

New member
התחדשתי!!!../images/Emo6.gif

שלום לכולם קיבלתי היום את המחשב החדש שלי . דל VOSTRO 1400 מעבד 2G זיכרון 2G . קיבלתי אותו עם ויסטה ביסניז באנגלית . איך מחליפים לעיברית? חג שמח לכולם

NoFear4e

New member
לא מומלץ

לא מומלץ להחליף לעברית מכמה סיבות שרוב העדכונים החדשים של מייקרוספט יוצאים בד"כ באנגלית .. לדוגמא ה VISTA SP1 שיצא לפני כמה ימים .. ושניתן לכתוב בעברית גם כשהוינדוז עצמו אנגלית אבל אם עדיין נוח לך לראות את תפריטי הויינדוז בעברית ... אני לא כ"כ בטוח אבל ככה זה לפחות הלך עם ה XP .. שיש תוכנת INTERFACE - MULTILANGUAL כשמתקינים אותה אז הממשק נהפך לעבריתת ... על כל מקרה אני אבדוק את הנושא שוב .. ואם מישהו יש לו יותר מידע שיכתוב ..

RoyBO

New member
לא ניתן. רק אולטימייט או אנטרפרייז.

Windows Vista Multilingual User Interface Pack (MUI).‌ Windows Vista MUIs provide a translated version of most of the user interface. MUIs require a license to be used and are only available with Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise. If you are using Windows Vista Ultimate, you can download MUIs by using Windows Update. If you are using Windows Vista Enterprise, contact your system administrator for information about installing additional languages

יאיר B

New member
אבל אתה תמיד יכול לעשות שנמוך ל-XPP אם בא

לך (ושם יש MUI, רק שהוא לא ממש חוקי לפרטיים...). שנמוך חוקי עושים דרך המעבדה של יצרנית המחשב.

kobi 23

New member
חייב להוסיף משהו

אנשים , ממש אנגלי לא אומר שאי אפשר לראות/לכתוב בעברית במחשב. ממשק אנגלי משמעותו תפריטים כמו "קובץ" "עריכה" "פתיחה" וכו' פשוט באנגלית ,גם התפריטים בלוח הבקרה באנגלית. לחצן ה"התחל" נקרא "START" וחוץ מזה אין שום הבדל. מי שמכיר את מערכת ההפעלה ולא משנה באיזו שפה יסתדר גם עם שפות אחרות לטעמי האישי הרבה יותר נוח לעבוד עם הממשק האנגלי ,הממשק העברי מתורגם לא משהו למען האמת.

yaelgro

New member
מה גם שלאופיס

יש MUI נפרד, ואיתו כמובן ניתן להפוך את הממשק של האופיס לעברית.

kobi 23

New member
אכן

ובנוסף גם אם המערכת הפעלה באנגלית ,ניתן להתקין אופיס עברי למהדרין בלי שום בעיה (כך זה אצלי)

bar666xp

New member
סתם בלי קשר {או אולי עם}.

מתקינים לינוקס {UBUNTU לדוגמה} ומחליפים שפה ללא בעיה

bar666xp

New member
אני יודע ../images/Emo8.gif אפילו ציינתי אחת שלדעתי מתורגמת

דיי טוב {במיוחד אם ההשוואה היא איכסדוס}.

dagansandler

New member
ההתמצאות במערכת הפעלה לא כזאת מסובכת

שממש דורשת מעבר חופשי בין שפות. בסופו של דבר כל אחד יכול להתמצא גם כאן וגם כאן במערכת הפעלה, ואני אישית מוצא את זה יותר נוח באנגלית לגבי האובונטו, זאת מערכת טובה, אבל היא עדיין סובלת מבעיות תאימות למיניהן שלמשתמש הממוצע יהיה קצת קשה להתמודד איתן. (כמו לדוגמא בחיבורים של מכשירים שונים כמו IPOD) ואני לא חסיד גדול של מייקרוסופט, אבל הXP שלי כבר שנה וחצי לא עשה שום בעיה נראית לעין, ומגיע להם קרדיט על זה - גם אם זה לקח כמה שנים לייצב את המערכת בצורה כזאת.

bar666xp

New member
ועדיין WINDOWS צריך לפרמט בדר"כ אחרי....

חצי שנה עד שנתיים תלוי מה אתה עושה על המחשב... ב99% מהמקרים מיום ליום WINDOWS נהיה איטי יותר ויותר... לינוקס המחשב ביום הראשון ואחרי חמש שנים יעבוד בדיוק אותו הדבר. וזה מניסיון לצערי גם אני עובד עם XP במקביל לעבודה עם UBUNTU... והאיכסדוס עושה המון בעיות אם לא מטפלים בו עם איזה 5 תוכנות לאיחוי, לסידור/שיפוץ הREGESTRY, אנטי זה וההוא.

למעלה