התחדשתי

dw drum

New member
התחדשתי../images/Emo13.gif

אז החלטתי לפנק את המערכת שלי בעורות חדשים לטמטמים ולסנר ! והנה הפירוט: סנר- remo cs טמטמים 10,12,14 - אמבסדור מחופספס בהמלצתו של שקד . אין על ביבי ורענן פשוט מלכים עשו לי את ארבעתם ב150 ש"ח במקום 320! המסקנה: מרום היא החנות!!!

Mother Man

New member
../images/Emo8.gif תתחדש ושמח שהקשבת להצעתי

מקווה שתהנה, ואם לא, זה עלה לך כולה 150 שקל (!) אבל מה שאני לא מבין זה ממתי מרום מייבאים רמו? והאם הם עוד מייבאים אוואנס?

dw drum

New member
מאז ומעולם..

תמיד היה להם רמו בחנות וכמובן שאוונס ... יש להם מבצע עכשיו על עורות יד שנייה במצב פשוט מעולה ב15 ש"ח! הם הביאו סטים חדשים של ארטיסט מיפל מודל 2007 עם ליין חדש של צבעים וגימורים.. היה תענוג לנגן על מערכת של פסיפיק במיוחד על הסנר (לדוויג ברונזה) רענן סיפר לי שלאוונס יש עורות חדשים שנקראים EC2 Clear .. ניסיתי אותם והם נשמעים מעולה הבעיה היחידה שהם רוצים 250 ש"ח לעור (!!!) לא נורא נסתפק באמבסדור מחוספסים...חח

drums123

New member
אני לא אגלה בכמה קיבלתי מהם 12" 13" EC2

פלוס G2 לסנר ו-300HAZY תחתון אבל מה שבטוח לא ב-700 שקל, גם לא ב-450.

singlestroke

New member
שקדוש

תשיג לי פד אימון לדאבל דחוף :( אני משלם כמה שצריך. תוכל לבוא אליי להתעלל בי מינית. רק תשיג לי :(

Mother Man

New member
סבבה 700 שקל חדנדש עם ניילון מיובא

ולך תתקע את אחותך יא סוטה.

dudester

New member
320 לארבעה עורות זה מופקע לחלוטין.

עור עולה בסביבות החמישים, מקסימום שישים שקל אם לא מדובר בבייסדראם. עשו לך הנחה, אבל מפה ועד מחירון של 320 שקל = מופקע לחלוטין. לא רוצה לבאס, רק להכניס לפרופורציות. העיקר שיצאת בהרגשה טובה.

GhostDrummer

New member
לך תבדוק אלו המחירים. עור לא עולה 50 ש"ח.

עור עולה יותר בארץ בהתאם לגודל שלו.

dudester

New member
הממ. אמפרור שקופים לטמטמים סטנדרטים

שלושתם ב150. עשו לי הנחה?.. כי לא נראה לי..

GhostDrummer

New member
ואו. קניתי פינסטרייפ לטמטמים סטנדרטים

ועלה לי 60 70 ו80 ונראה לי. משו כזה.

למעלה