התחדשתי (+שאלה)

mishali

New member
התחדשתי (+שאלה)

OK, סוף סוף קיבלתי את ה- 3715 החדש הדנדש שלי וכולי התרגשות. אבל כבר יש לי בעיה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי (האם זו בעיה מוכרת?) כאשר אני לוחץ על הסימון של התקשורת בחלק העליון של המסך, המכשיר מבצע reset. הצילו...

2cookie

New member
נשמע כמו בעיית עברית. נסה לבטל

את עיברות הממשק וראה אם הבעיה חוזרת על עצמה.

roberto3950

New member
הפיתרון פורסם באתר פוקט

הפיתרון פורסם באתר פוקט קרא כאן http://news.pocket.co.il/viewnews.pl?id=EEpVFpFupyFycnIlfW&tmpl=printver&style=printver פתרון לעדכון ROM למכשיר 3715 עם עברית Eyron עודכן ב-9.1.2005. בשעה 22:43 , נכתב ע"י אלי חבוש לפני כמה ימים, קיבלנו עדכון מחברת לנטרוניקס בנוגע לבעיה שנוצרת לבעלי iPAQ 3715 עם עברית Eyron, אשר עדכנו את ה ROM שלהם ל ROM המעודכן: ללקוחות אשר קנו 3715 ועשו שידרוג לROM לגירסה 01.10b תהיה בעייה עם העברית בגרסה החדשה של איירון. הבעייה היא רק כאשר מנסים לגשת לWIFI מתוך המסך הראשי ע"י לחיצה על האיקון של האנטנה למעלה – המכשיר עושה ריסט (SOFT ). איירון מודעים לבעייה והם שוקדים על עידכון תוכנה. מיד לאחר קבלת עדכון זה, פנינו לחברת Eyron לקבלת פרטים נוספים ע"מ שנוכל לעדכן את המשתמשים ולא חלפו להם יותר מיומיים וכבר קיבלנו מ Eyron את התגובה הרשמית הבאה: "פתרון של לבעיה של שדרוג ה ROM למכשירי 37xx של חברת HP (תזכורת מדובר ב Windows Mobile 2003 Second Edition): יש להתקין את גרסת ה- Enabled. יש לנטרל את העברית מ Language והורדת ה V מ Activate Multilingual Support וכמובן ללחוץ Apply יש לדרוס את הקובץ בתיקיית Windows עם הקובץ המצורף (תיקיית Windows על המכשיר) יש להפעיל את העברית מחדש. נשמח לשמוע אם נתקלתם בבעיה הזו ואם הפתרון של Eyron עזר לכם. תמיד נחמד לראות את התהליך כיצד משתמש הקצה עולה על בעיה אשר מקבלת פתרון ע"י בית התוכנה בתוך ימים ספורים. מקור: אתר Eyron

obo1956

New member
הקובץ המצורף

מישהו יודע איפה אני מוצה את הקובץ המדובר שבת שלום

obo1956

New member
האם מישהו יצליח לפתור את הביעה?? :-

אני לא הצלחתי

mishali

New member
הבעיה נמשכת

קודם כל תודה לכל העונים. שנית, סליחה שלא עניתי קודם, פשוט בינתיים הספיק להיוולד לי בן שני... לגופו של עניין: א. יש לי עברית של PDAC ולא איירון ב. אני בכלל לא מצליח להגיע להגדרות העברית: כשאני נכנס ל"הגדרות" ולוחץ על האייקון של העברית כלום לא קורה. הממשק שלי הוא בעברית (לצערי), ואני כלל לא מצליח לשנות את זה. אנא, אנא, החלצו לעזרתו של אב חדש, ועזרו לי למצוא פתרון לבעיה... תודה מראש! ארז

למעלה