התחדשתי בvs125 מסוקס :)
G grace00 New member 4/5/07 #8 היי היי... אולי התמונה הזאת קצת מוזרה, זה צילום 'טיוטה' לא רציני אבל המצלמה מצויינת Nikon D70s ולא הולכת להחלף בזמן הקרוב אלא אם כן אני אזכה בלוטו או משהו
היי היי... אולי התמונה הזאת קצת מוזרה, זה צילום 'טיוטה' לא רציני אבל המצלמה מצויינת Nikon D70s ולא הולכת להחלף בזמן הקרוב אלא אם כן אני אזכה בלוטו או משהו
צ צוצי השמחה New member 4/5/07 #12 צוחקת איתך תמונה מדהימה רואים שהמצלמה מיקצועית הלוואי עלי המצלמה הזאת ה S3 שלי מחוירה ליד ה D70 שלך מוכרת אותה ?
צוחקת איתך תמונה מדהימה רואים שהמצלמה מיקצועית הלוואי עלי המצלמה הזאת ה S3 שלי מחוירה ליד ה D70 שלך מוכרת אותה ?
L liroy24 New member 4/5/07 #13 סחטיין עלייך! מזל טוב!! אני גם מחכה ל vs שלי הוא אמר להגיע שבוע הבא. אני לא יכולה לחכות כבר.. רגע זה 2008? אם שלך הגיע שלי גם אמור להגיע כל יום?...
סחטיין עלייך! מזל טוב!! אני גם מחכה ל vs שלי הוא אמר להגיע שבוע הבא. אני לא יכולה לחכות כבר.. רגע זה 2008? אם שלך הגיע שלי גם אמור להגיע כל יום?...
G grace00 New member 4/5/07 #16 עשו לי הפתעה גם אני חשבתי ששבוע הבא, ז"א ככה אמרו לי. ופתאום מודיעים לי שהוא בארץ והולכים לקחת אותו. 2008 חדש חדש אולי גם שלך הגיע, תבדקי! ותתחדשי!!! מזל טוב
עשו לי הפתעה גם אני חשבתי ששבוע הבא, ז"א ככה אמרו לי. ופתאום מודיעים לי שהוא בארץ והולכים לקחת אותו. 2008 חדש חדש אולי גם שלך הגיע, תבדקי! ותתחדשי!!! מזל טוב
L liroy24 New member 4/5/07 #20 לא..אוף.. שלי עוד לא הגיע... כנראה במהלך שבוע הבא. אין לי כבר סבלנות!!!
J JacksonXR New member 4/5/07 #15 ../images/Emo49.gifתתחדשי וסעי בזהירות../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo72.gif ואת גם צלמת לא רעה....תמונה יפה של המסוקס, קבלי
../images/Emo49.gifתתחדשי וסעי בזהירות../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo72.gif ואת גם צלמת לא רעה....תמונה יפה של המסוקס, קבלי
F foxi1 New member 4/5/07 #17 מברוק,רק הסבר על המונח "מסוקס" בבקשה .... האם יש כאן דימוי למין הקשוח בטעות? תהני מכל רגע,ורכיבה בטוחה!
מברוק,רק הסבר על המונח "מסוקס" בבקשה .... האם יש כאן דימוי למין הקשוח בטעות? תהני מכל רגע,ורכיבה בטוחה!
א אסף12351 New member 4/5/07 #18 תתחדשי.. מזל טוב שמרי עליו ועל עצמך ו D70 נישמעעע טוב!!! למרות שאני אישית מעדיף 65 C