התחדשתי ב-Shake your money maker

M e n s R e a

New member
התחדשתי ב-Shake your money maker

בהמלצת תומר, החלטתי להתענין בלהקה הזו. הבנתי שזה האלבום הראשון שלהם, כן? בכל מקרה, הספקתי עד עכשיו לשמוע כולה איזה 3 שירים, אבל אני אוהב את הסגנון, אולד-סקול קצת כבד, קצת בלוז, אם הבנתי נכון. קניתי אותו ב-70 ש"ח באוזן השלישית ברעננה. ומי שמתענין-גל אפלרויט מ-88FM ו-NRG עובד שם. קטע.טוב, זה כמו שאמרו ב-Almost Famous, אכן לכתבי מוסיקה אין יותר מדי ממון. אלא אם כן הוא בעל הבית או משהו, אבל לא יודע.

M e n s R e a

New member
נוסדה ב-84 והוציאה אלבום ראשון ב-90, אתה אומר

נתון מעודד, אני חייב לציין, למי שעוד לא מצא לייבל כעבור שנה וחצי, ומתחיל לחשוש חחח

AeroTom

New member
או, תתחדש!

פתחת כרונולוגית, שזה נחמד. "Money Maker" הוא אלבום טוב מאוד בהחלט, וגם יותר ידידותי למאזין המתחיל לדעתי. אני ממליץ לך אחריו בחום לגשת לשלושת האלבומים שמגיעים אחריו, ובעצם הכי טוב להמשיך כרונולוגית עם - The Southern Harmony & Musical Companion, שזה אלבום רוקנ'רול מושלם מבחינתי. אני די בטוח שתאהב אותו. קשה שלא... לכריס רובינסון יש קול מדהים...וזה בתחילת הדרך. כיום לדעתי הקול שלו טוב יותר גם, עם הגוון היותר עמוק ומעט בלוזי שקיבל עם השנים. יש לך עולם שלם לגלות של הקרואוז. ברוך הבא למשפחה!
נשמח לעזור פה עם כל שאלה ודבר על הלהקה. מוזמן לעיין גם בדיסקוגרפיה במאמרים והסיקורים האחרים שיש שם בינתיים.

M e n s R e a

New member
אכן, ביקשתי משהו מארבעת הראשונים

בהתאם להמלצה שלך. אחרי כמה האזנות אוכל להתייחס אליו יותר ולחוות דעה.

AeroTom

New member
המחיר האמת קצת מפתיע אותי שם

בטאוור הם עולים 50 או 50 נראה לי, האלבומים שיש שם (לא קל למצוא אלבומים שלהם בארץ). בחוד המחט היה גם את האלבום Three Snakes & One Charm הנהדר ב-30 ומשהו כזכור לי. אולי עדיין עוד שם. בדיסק סנטר יש את ההוצאה של ה-Lost Crowes גם אולי עדיין, שממש הופתעתי שהביאו את זה לארץ. ואגב, אם תרצה חוץ מאלבומי הסטודיו של הלהקה לשמוע עוד דברים טובים, אז יש כמובן את Live At The Greek עם ג'ימי שמאוד מומלץ (האלבום שגרם לי להעריך אותם נורא לפני ממש שהכרתי אותם ואחריו מיד רכשתי את כל הסטודיו שלהם והתחברתי אליהם באופן המיוחד הזה).

M e n s R e a

New member
אני כנראה אמשיך להתחדש באלבומים שלהם

אז תודה על המידע לגבי המחיר גם מסתבר שכדאי ללכת לחנויות אחרות

למעלה