התחדשתי ב-Presence

Mena Rea

New member
התחדשתי ב-Presence

אחלה אלבום, אני חייב לציין. הייתי בטוח שלא אתלהב משום דבר שהם עשו אחרי 4 (כי נגיד מ-In through אני אוהב שיר אחד רק), אבל פרזנס ממש שווה. ואני רחוק רק שני אלבומים מסגירת הדיסקוגרפיה המלאה שלהם (לפחות מבחינת אלבומי אולפן, אני אישית קונה את כל אלבומי האולפן של הלהקות שאני ממש אוהב, ולא קונה בכלל אוספים וכו'). אגב, אם מישהו יכול לתת לי המלצה לאיזשהו דוקומנטרי (אבל ממש כזה, אני פחות מתלהב מלקנות די.וי.די של הופעות או אוספים וכו')-אודה לכם מאד. הבנתי שיש גם ספר עליהם. משהו שיספר על הלהקה. תודה.

AeroTom

New member
אכן אחלה אלבום

ולמה שלא תתלהב אחרי האלבום הרביעי? יש לך שם עוד באמצע את Houses Of The Holy ואת Physical Graffiti, שהם 2 יצירות מופת. כל 6 האלבומים הראשונים הם יצירות אדירות ומושלמות. Presence באמת אלבום טוב מאוד גם, שהרבה פעמים לא מקבל את הקרדיט הראוי לו. תתחדש
ואיזה 2 חסרים לך עכשיו? סרט דוקומנטרי אין ממש נורמלי. באמת. יש כאלה של Reviews וכל מיני סיפורים על הלהקה, אבל הם לא ברמה ממש גבוהה ומספקת. בשביל משהו דוקומנטרי והכל יש את ההמלצה הכי מושלמת, שזה ספר - Hammer Of The Gods. הספר של סטיבן דיוויס שפשוט מפוצץ בפרטים\סיפורים\קטעים\מעשיות מדיהמות והכי מעניינות שאפשר לקרוא. כל סיפור הלהקה, וכל העבודות שלהם על האלבומים\שירים. הסיפורים המטורפים...הכל. זה ממש ספר מקסים שאני ממליץ עליו בחום גדול. חובה מבחינתי לקרוא אותו לכל חובב זפלין. בטוח שתהנה מכל שניה שלו. זה הספר על הלהקה. בארץ לא נראה לי ממש אפשרי להשיגו, אבל אפשר להזמין מאמזון וכו'...זה ממש ספר חובה, ואחד הספרים הכי מעניינים ומרתקים שיצא לי לקרוא בחיי.

Mena Rea

New member
תודה, תומר

על ההמלצה על הספר. זכור לי שדיברת עליו, ואני אנסה להשיג אותו. טוב שאתה אומר שאי אפשר להשיג בארץ, חסכת לי התרוצצויות מיותרות. חסרים לי פיזיקל גרפיטי וקודה. מהאאוסז ואין ת'רו (אין לי כוח להעביר לאנגלית כבר, סורי) לא ממש התלהבתי (הכל יחסי כמובן, אתה יודע, הרי הצלחות כמו 1-4 מעמידות רף ציפיות עצום). בגלל זה חשבתי שגם פרזנס לא ממש ידליק אותי, ושאני קונה אותו רק בגלל שזה לדזפ. שמח לגלות שטעיתי. אני אוהב 5 מתוך 7 השירים שם, מה שאומר שמבחינתי, זהו גם כן אלבום מופת.

AeroTom

New member
Physical Graffiti...

אם מדברים על אלבומי מופת...אז Graffiti הוא אלבום חובה. אני די מופתע האמת שקנית את In Through ואת Presence לפניו. מצד שני אני שמח שנשאר לך עוד לגלות את האלבום הכפול המדהים הזה. אני ממליץ לך לא ללכת, אלא לרוץ לקנות את Graffiti כרכישה הבאה שלך. לגבי Houses Of The Holy - אני מאמין שמתי שהוא בעתיד פתאום תשמע אותו שוב ותתחבר אליו יותר...
בקשר לספר, הוא די זול באמזון: http://www.amazon.com/Hammer-Gods-Stephen-Davis/dp/0425182134/sr=1-1/qid=1157820862/ref=pd_bbs_1/104-9191245-8932752?ie=UTF8&s=books ויש לך גם את הגרסה הבריטית האחרונה שלו, שהיא מעט יותר מעודכנת עם תוספות קטנות בסופו (מעודכן לשנת 2005. האמריקאי מעודכן לשנת 97): http://www.amazon.co.uk/Hammer-Gods-Led-Zeppelin-Unauthorised/dp/033043859X/sr=1-1/qid=1157820891/ref=sr_1_1/202-9901787-5355830?ie=UTF8&s=books

FunkyMonk

New member
אתם קצת מגזימים...

זו לא כ-ז-ו יצירת מופת.. אלבום.. בסדר. כאילו, אלבום מעולה ופנטסטי, אבל אני לא בטוח שהוא הכי טוב שלהם..

AeroTom

New member
בשבילי הוא כזה

וגם בשביל הרבה אחרים...כל 6 האלבומים הראשונים מבחינתי הם יצירות אדירות. אין לי אלבום אהוב של הלהקה. זה תמיד משתנה בהתאם לתקופות. Graffiti אבל הוא מהאלבומים שגם מבחינתי נחשב ככה, וגם אפילו בתקשורת והכל תמיד מחשיבים אתו כאחד האלבומים היותר מושלמים שנוצרו, או פשוט יצירת מופת. לא שאני אי פעם מחליט משהו לגבי עצמי בגלל דעות אחרות. אבל רק לציין שגם במדיה ובכלליות, הוא תמיד נחשב כאחד האלבומים היותר טובים שנעשו. אין לי מה לעשות אלא להסכים... זה מה שיפה אבל בזפלין. יש להם כמה וכמה יצירות מופת, וכל אחד יכול להתחבר יותר לאלבום אחר. 6 האלבומים הראשונים אבל תמיד יהיו אצלי בגדר של אלבומי מופת.

maler1

New member
לי חסר...

רק דיסק אחד כדי לסגור את הדיסקוגרפיה המלאה...

SaintJohn

New member
התחדש!

Presence הוא אלבום נפלא, מהאהובים עליי, תמיד תענוג להקשיב לו.

למעלה