התחדשתי ב 5S 64GB ! hip hip :)
B barlevy New member 5/11/13 #5 לצערי כן.. התנחמתי בזה שחשבון הסלולר שלי הוא נמוך מאוד מאז שנטשתי את אורנג' אז זה קצת מתקזז וגם שוקל למכור את האייפון הישן..
לצערי כן.. התנחמתי בזה שחשבון הסלולר שלי הוא נמוך מאוד מאז שנטשתי את אורנג' אז זה קצת מתקזז וגם שוקל למכור את האייפון הישן..
A AYELET1 New member 5/11/13 #8 וואו התחדדש! 64 ג'יגה זה יופי (ו-5S בכלל...) סתם שאלה לא כל כך חשובה : איזה צבע?... ה-4S שליח הוא גם 64G. וזה באמת נח מאד
וואו התחדדש! 64 ג'יגה זה יופי (ו-5S בכלל...) סתם שאלה לא כל כך חשובה : איזה צבע?... ה-4S שליח הוא גם 64G. וזה באמת נח מאד
B barlevy New member 5/11/13 #11 שחור..לא אוהב את האייפונים הלבנים וגם לא מבין את ההתלהבות סביב הזהב. הרי מדובר בגימור האחורי שממילא רובנו שמים אותו בתוך כיסוי שאף אחד לא רואה
שחור..לא אוהב את האייפונים הלבנים וגם לא מבין את ההתלהבות סביב הזהב. הרי מדובר בגימור האחורי שממילא רובנו שמים אותו בתוך כיסוי שאף אחד לא רואה
A AYELET1 New member 6/11/13 #13 זה גם נכון... מעדיפה לבן. בכל מקרה הכיסויים שלי בשנים האחרונות (גלקסי 2, אייפון 4S וגלקסי 4) כולם כמו זה שבתמונה. מתה על הפטריה הזו http://www.caseswill.com/polka-dot-soft-tpu-case-for-iphone-5-5s-red_p3922.html
זה גם נכון... מעדיפה לבן. בכל מקרה הכיסויים שלי בשנים האחרונות (גלקסי 2, אייפון 4S וגלקסי 4) כולם כמו זה שבתמונה. מתה על הפטריה הזו http://www.caseswill.com/polka-dot-soft-tpu-case-for-iphone-5-5s-red_p3922.html
כ כריסטין New member 7/11/13 #15 באתר של KSP לא מופיע האייפון 5S 64 יש רק אייפון 5 הרגיל 64 ג'יגה ב4299 . ה5S שקנית זה מחיר מצויין 4300 לאייפון שכזה כי המינימום בזאפ זה 5375
באתר של KSP לא מופיע האייפון 5S 64 יש רק אייפון 5 הרגיל 64 ג'יגה ב4299 . ה5S שקנית זה מחיר מצויין 4300 לאייפון שכזה כי המינימום בזאפ זה 5375
כ כריסטין New member 7/11/13 #17 אני קניתי את הזהב בסלקום אבל 16 ג'יגה ד"א איך התרשמת מהסוללה ? , לא ראיתי שיפור מהמכשירים הקודמים...
B barlevy New member 7/11/13 #18 לא ראיתי שיפור-אבל זו לא אינדיקציה-משתי סיבות 1- צריך כמה מחזורי פריקה טעינה כשי שהסוללה תעבוד במצב אופטימלי 2- מכשיר חדש.. משחקים איתו הרבה יותר מהמכשיר הישן..אז הסוללה מחזיקה פחות
לא ראיתי שיפור-אבל זו לא אינדיקציה-משתי סיבות 1- צריך כמה מחזורי פריקה טעינה כשי שהסוללה תעבוד במצב אופטימלי 2- מכשיר חדש.. משחקים איתו הרבה יותר מהמכשיר הישן..אז הסוללה מחזיקה פחות
כ כריסטין New member 7/11/13 #19 ביצעתי שלושה מחזורי פריקה מלאים כבר...... ביטלתי את כל האפקטים , עדכונים אוטומטים ושאר טיפים שפורסמו ברשת לחסכון בסוללה , אבל עדיין השימוש בין 5 ל-6 שעות בגלישה WIFI + שיחות דיי מאכזב
ביצעתי שלושה מחזורי פריקה מלאים כבר...... ביטלתי את כל האפקטים , עדכונים אוטומטים ושאר טיפים שפורסמו ברשת לחסכון בסוללה , אבל עדיין השימוש בין 5 ל-6 שעות בגלישה WIFI + שיחות דיי מאכזב
M most solid New member 8/11/13 #20 בכלל בKSP מסוכן לקנות ,אתה קונה אצלהם משהו אח"כ כשיש בזה תקלה או משהו,הם מכחישים בכלל שקנית אצלהם או מספרים כל מיני בדיות על אחריות,מניסיון לא להתקרב!!
בכלל בKSP מסוכן לקנות ,אתה קונה אצלהם משהו אח"כ כשיש בזה תקלה או משהו,הם מכחישים בכלל שקנית אצלהם או מספרים כל מיני בדיות על אחריות,מניסיון לא להתקרב!!