התחדשתי בלקים

RUTHIE1

New member
צודקת...ולא כ"כ מצאתי סווטש שלו ברשת

הזמנתי על סמך זה שראיתי אותו ובדקתי ...

Ultra marine

New member
אז את בת 3+ לא הבנתי את הבעיה ../images/Emo3.gif

חחחח העיקר שאת נהנת! ברור שהיתה חובה להשיג שוב את האהוי ואני חייבת לציין שפעם הבאה שיש לך עוזרת, שימי אותם במגירה

RUTHIE1

New member
../images/Emo3.gif בהחלט נהנית, בהחלט...ואגב עוזרת

מבחינתי זה היה הקש ששבר את גב הגמל, אני העפתי אותה...לק או לא לק, היא עצבנה אותי כבר מזמןןןןןןןןןןןן.... ואגב, זה היה במגירה...ההוא שנעלם...

Ultra marine

New member
god damn it!!!

it happened again! I lost the language bar!!! I hope you find a trust-worthy one... till then don't let anyone of your sight!!!

RUTHIE1

New member
לא הבנת. אני הנחתי את ההוא במגירה ולמחרת

הוא לא היה במגירה. לא מצאתי ולא נראה לי שאמצא.

b o t t e n

New member
עכשיו הבנתי- היא סחבה אוץו מהמיגרה, לא כבדרך

אגב מהמדף... לא שזה בסדר, אבל זה שהיא פותחת מיגרות בשביל לחטט. ברוך שפטרנו...

התחדשות ראשונה מאיביי!

הגיעו opi my private jet, essie- lilacism והקראקל האפור של צ'ינה גליז.... כבר מתכננת את הקנייה הבאה.... :)

עינב ג ל

New member
גם אני התחדשתי!!!

ראשית - תתחדשי לך
שנית: הרכש החדש שלי: 1. בשעה טובה ומוצלחת קניתי את orly - meet me under the mistletoe, שאני מסתכלת עליו כבר מ... חג המולד...
הוא עכשיו עלי והוא משגע! מה שכן, שמתי לב לזה שהוא לא מספיק אטום. יש עלי 2 שכבות, ולדעתי שכבה שלישית הייתה עושה לו טוב. מצד שני זה גליטר וגם ככה הולך להיות סיוט להסיר את 2 השכבות האלו.... 2. התחדשתי גם ב- essie - merino cool, כן כן, אחרי תקופה שאני מחפשת אותו, התחדשתי במוקטן, באדיבות מסטיק המקסימה

G r o k e

New member
מגיבה מאוחר אבל בכל זאת

בטח כבר החלפת לק פעמיים מכתיבת ההודעה הזאת, אבל דווקא רציתי להגיד שהורדת הלק הירוק הזה של אורלי (אין לי כוח לכתוב את כל השם) דווקא מאוד הפתיע אותי בהסרה שלו, אושר צרוף

למעלה