התחדשתיייי

התחדשתיייי

קניתי מיני בום וספלאש בוספורוס 7 אינצ' ובניתי מצילה משו כמו בל אחד החזקים

WinterZ

New member
תתחדש אח של, צריך גם כן קצת עזרה

גם אני שוקל לעשות חידושים בקרוב. מתוקף זה שעכשיו אני מוכר את הסט השני שלי (ELX), עובד בימים אלו וגם עם חסכון עוד מלפני... חשבתי להביא אותה בהתקפת שידרוגים. יש לי מצב רוח לשתף אז הנה: חשבתי על לקנות סנר בקוטר 12 אינץ', אבל יחסית עמוק. אני לא סגור עדיין על כלום, אבל אני הולך לחלילית מתישהו בשבועות הקרובים. עכשיו, עוד תוספות שעלו לי לראש: ספלאשים, רייד קלילה לג'אז, קראש ephesus "18... אני אשמח להצעות מה אתם הייתם עושים עם היה לכם כסף לתוספות (בסביבות ה-4,000 שקל) הסט עצמו מעולה, ויש לי כבר 2 קראשים, רייד, צ'יינה 20, הייהאטים, אומנם יש לי גם סנר מייפל מעולה אבל הוא לא הסאונד 100% שאני מחפש לסנר האישי שלי. יאללה שוט!

הייתי מוסיף עוד קראש שתי ספלאשים או

את הסנר בובינגה שנמכר פה של די דאבל יו! אבל אתה יכול להפציץ בפלור נוסף או לעשות למערכת הנוכחית שלך פימפ מיי סט ולעשות טיפול (אני נגיד הופך את הפלור של הקבריה לצף וכנראה שאני אבנה קראש ברונזה 18 אינצ' ונוסיף סטנד אז אתה יכול פשוט לשפץ להוסיף כלי הקשה ומצילות תעשה חושבים מה הכי היית רוצה

djdubon

New member
קאובלז וחבריהם

לא תאמין כמה הם מעשירים את הסאונד של המערכת, החמודים הללו. הייתי גם קונה טימבלס או רוטוטומס או עוד סנייר פיקולו או את המצילת אפקט הזאת עם החורים(אין לי מושג איך קוראים לה), לפי מה ששמעתי יש להם סאונד שמטריף ת'חושים. או שהייתי קונה סתם כל מיני עזרים מחרמנים ואביזרים מעניינים. בעקרון, אם אין לך משהו ספציפי שאתה מחפש לא הייתי ממליץ לך סתם ללכת לקנות משהו בגלל שיש לך כסף, בסה"כ כסף זה לא דבר שמקבלים ככה סתם (לפחות לא אצלי).

omri drum it

New member
מצטער על הבורות אבל...

איך בנית מצילה? נשמע מגניב...יש מצב אתה מסביר את כל העניין?

אני

אני קונה מתכות מיוחדות ומתאימות למטרה ובונה את זה לבד בעזרת כל מיני כלים שיש ברשותי, 100% עבודת יד

כמה עולה כזה ציוד?

מאוד מעניין אותי כל הקטע של בניית הציוד. יש לך לינקים לתת בעניין? או יותר טוב, אם אתה מוכן ליצור איתי קשר במסרים ולהדריך אותי טיפונת?

זה לא משהו שאפשר לבנות בקלות

זה מצריך בית מלאכה שלם וכלי עבודה כבדים מאוד של תעשיות . לינקים אין. ברגע שאני אייצר עוד אני אוכל להתחיל למכור לכל מי שירצה במחירים מאוד מאוד זולים! ברגע שאני אבנה סט מצילות עבודת יד שכולן יהיו ברמה מעולה אני אמכור רק כדי לתת אופציה למוסיקאים לקנות ציוד ברמה ולא להתרושש מזה! תגידו מה דעתכם על הרעיון כי אני כמתופף רוצה למצוא פתרון לרצון להרחיב את המערכת מבחינת מצילות ומה שמונע מבעדי זה הסכומי ענק שמתבססים רק על השם של החברה

הרעיון שלך נשמע טוב

ואני בטוח שהרבה מתופפים (כולל אני) יקפצו על המציאה. ועדיין, הרעיון של ליצור מצילה בעצמי, מאוד קוסם לי ואני אשמח לדעת את הפרטים גם אם זה לא 100% ריאלי חח. סליחה על הניג'וס, אבל יש מצב שתיצור איתי קשר?

למעלה