התחדשנו ב:

התחדשנו ב: ../images/Emo107.gif

לבת של המורה שלי לאומנות לשעבר נולד ילד ויש להם כלב מסוג: פג סיני היא אומרת שהוא לא מסתדר עם הכלב ומסרה לי אותו ללא תשלום כמובן שהיא יודעת שהוא הגיע לידיים טובות ונאמנות אז נא להכיר: זה טוי שלנו ואנחנו מאוהבים בו מעל הראש.... דידוש לא מפסיק לשחק איתו... עכשיו יש תוספת של שערות על הרצפה וזה ידרוש ניקוי יתר והרבה סדר יום יומי אבל מה לא עושים שלילד ולבעל יהיה כייף?
תהנו

אגב, זו לא תמונה שלו.....

פשוט חיפשתי לכם תמונה שתדעו מה זה סוג הכלב הזה...זה מה שמצאתי

../images/Emo51.gif

מיליון שערותתתתתתתתתתתתתתתתתת....אבל שאלו יהיו הצרות היחידות שלנו

בשביל פג יוצאת מהמחבוא :)

חולה על הכלבים הללו .. מקנאה בטירוף תעלי תמונה של האמיתי עם עדידוש בהזדמנות ושנה טובה

../images/Emo25.gif

אם הייתי יודעת שזה יביא אותך לכאן....הייתי עושה זאת קודם
מתגעגעת אליך יקירתי ומבטיחה להעלות תמונות שלו יחד עם דידוש יותר מאוחר

../images/Emo124.gif מקסי

תתחדשו.
אותי אימץ לפני שבועים 'חתול הבית'. החתול של השכנה עבר דירה אלי... קוראים לו צביקי והוא למעשה בעל הבית החדש שלי. בא מתי שהוא רוצה, הולך מתי שהוא רוצה. אתמול ניסה להתיישב על הטלויזיה ולא הבין למה אני כועסת עליו. אז מה אם הוא הפיל חצי בית בדרך?

פששששש סחטיק על בעל הבית החדש../images/Emo45.gif

חתול זה טוב בבית....אין עכברים....והם מאוד נקייים...תהני

עוד שמחה וחיים לבית../images/Emo13.gif

יודעת שכיף לגדל חיית מחמד. תמיד יש מי שמקבל אותך בקפיצות גיל וכשכוש זנב. אתה מחייך, עד שאתה קולט כמה עבודה הוא דורש... ואז הוא מתרוצץ מסביבך ואתה נמס שוב.. אומרים שילדים גודלים אחרת עם חיית מחמד. תתחדשו. וגם אני מחכה לתמונות.

DREAM111

New member
מקסי תתחדשו על התוספת לבית אין כמו בעלי

חיים בבית.

../images/Emo107.gif../images/Emo70.gifת-ת-ח-ד-ש-ו../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

ואני מחכה לתמונות האמיתיות, בתוספת היפיוף שלך

למעלה