"התחדשות"

"התחדשות"

ובכן... כידוע לכל אחינו אשר מבני ישראל המה, אנו, הענווים, ההצדיקים הידועים והמפורסמים (לא נכון, שקר) מנהלי הפורום הצנועים, עמלים קשות (ממש, אני כבר שבועיים במיטה בהתכווצות שרירים) כדי לשפר את הפורום. מדי פעם נעדכן את ידידינו הכבודים, חברי הפורום הכבודים וחברות הפורום הנעלות, על החידושים וההוספות שהוספנו. וכעת: "גלריות" בגלריות ניתן לראות (ולהוסיף) תמונות. כעת, ניתן לראות תמונות מהציון, מהדרך לציון, מאומן, ומגן סופיה. אין הרבה, אבל אנחנו נשתדל ממש להוסיף. אם יש לכם תמונות, נשמח שתעלו גם אתם משהו (ונגיד לכם יפה יפה "תודה"). כאן המקום, להודות ל"תפוז", על ההשקעה בפורומים, על הכלים הנפלאם שהם נתנו לנו (כמו "מאמרים", "גלריות", "לוחות" וכל אלה. תודה. תודה גם לבורא שזיכנו להגיע עד הלום ולהמשיך הלאה. "האש שלי תוקד עד ביאת המשיח" |שמחה|

../images/Emo124.gifהודעות מנהליות ../images/Emo9.gif

ב"לוחות", המופיעות למעלה (בשורה האפורה, שאו עיניכם\ן וראו) אפשר להוסיף מידע על שיעורים או פעילויות. לתועלת המבקשים, מי מאיתנו שיש בידו מידע על שיעורים או פעילויות כנ"ל, יואיל בטובו וברוב חסדו להוסיפם שם, לתועלת כולנו. מי מאיתנו שיש בידו מאמר, סיפור, שיר, או כל דבר דומה, על רבינו או על דרכו, יואיל בטובו להעלותו לפורום, למען יהנו החברים\ות ולמען נוכל להעלותו אח"כ לקטגורית ה"מאמרים" (ושוב, שאו עיניכם וראו, אי שם למעלה בשורה האפורה). הערת אגב: אם קראתם משהו ב"מאמרים" וחשקה נפשכם להגיב, אפשר להגיב שם, (השפילו עיניכם, למטה יש אפשרות "הוסף תגובה"). תודה. ותודה לבורא:)) |שמחה|

תודה רבה...

לכם ולהנהלה של תפוז ולמנהל של העולם הנפלא הזה! כולכם עושים עבודה נהדרת! שיהיה לילה טוב! סיון.

ו....../images/Emo124.gifסקר חדש....../images/Emo13.gif

סקר חדש. והפעם על התבודדות. ותודה ל"השתפכות הנפש" ול"למעלה מן הזמן" על העזרה. ============= תוצאות הסקר הקודם השאלה הייתה, "איך אתה מגדיר את עצמך?" אז ככה: הצביעו 27 יהודים ויהודיות יקרים ויקרות. יש לנו 7 חבר´ה שהם 25 אחוז, שמגדירים את עצמם "ברסלב´רס שרופים" (להזמין להם כיבוי אש?) היו לנו תשעה שהם 33 אחוז שטענו שהם "מקורבים לדרך ברסלב". היו לנו 2 שהם 7 אחוז שטענו שהם מתענינים בדרך ואנו מקוים שעד הפעם הבאה הם כבר יהיו "שרופים":)))) היו לנו עוד 2 שהם עוד 7 אחוז שטענו שהם "אוהדים", (ובאמת תודה שהם לא יאשרו שאנחנו משוגעים:))))) לא היה אף אחד, אבל ממש אף אחד שטען שההומור הזה לא מקובל עליו (איזה מזל) 4 (14 אחוז) בדקו שאנחנו לא עושים ריקודים בפורום, או התבודדות בין האשכולות (וטענו בכל תוקף שהם רק רוצים לראות מי אנחנו) 3 (11 אחוז) באו לראות עם מי אין להם כלום (אבל הם טוענים שלעולם לא יהיה להם שום דבר עם ברסלב, אני אישית, לא מאמין להם, ואתם?) תוצאות הסעיף האחרון, סותרות את הדעה הרווחת שהברסלבים משוגעים... בתשובה: "כל התשובות נכונות (זהירות ברגע זה אישפזת עצמך במחלקה הסכיזופרנית של הפורום)" לא ענה אף אחד ומכאן שאין שום סכיזופרן כאן.... או שאנחנו סתם משוגעים? איזה מזל. תודה לכל מי שענה, תודה לכל מי שעשה פירסומת לסקר במקומות אחרים. תודה לכם ולי ולעופר ולכולם. ותודה לה´, כמובן:)))) |שמחה| (אגב, אפשר תמיד להצביע בסקרים ישנים, ע"י לחיצה על "לארכיון הסקרים" שמופיע בתחתי "תוצאות הסקר")

../images/Emo124.gif עופר ופראזניק ../images/Emo88.gif

אני ראיתי רק 2 סקרים יש עוד? אהבתי ת´עודעה וקשה לי לענות עליה כי אני עדיין צוחק...
לא סתם אז הנה אני עונה ואומר אשריכם חזקו ואימצו........

זיסער

New member
רעיון לשקר...

בס"ה טעות כתיב, מה נלחצתם? :) ואגלה לכם סוד (שאפילו פראזניק לא יודע עליו) הסקר הבא יהיה "כמה פעמים בשנה את/ה נוסע/ת לאומן - כמה זמן היה התיקון הכללי הכי ארוך בחייך" :))) (אגב, זה לא חייב להיות הסקר ממש הבא :)

פראזניק

New member
זה גם לא חייב להיות בכלל...

"התיקון כללי הכי ארוך בחייך"? מה זה כאן? אתה חושב שהבורא סופר לך כמה דקות אמרת תיקון הכללי? לא!!! לא יהיה סקר כזה, אבל בהחלט חשבתי על הסקר השני, אבל איני בטוח שאעלה אותו, כדי "שלא לבייש את מי שאין לו"
מצד שני, אפשר אולי לעשות נסיעה פורומית, נשגי איזה מליונר שיתרום כרטיסים ונסע יחד... (נהיה הראשונים שעושים מפגש פורום בחו"ל:)))))

למעלה