התחדשות

2א מאה2ה

New member
יוצרים שגרה חדשה אחרת

לא משחזרים את מה שהיה . את זה נוצרים בלב, בזכרונות, ולומדים לאט לאט צעד אחר צעד מהי השגרה החדשה.. העולם מתקדם כרגיל ומשאיר אותנו הנותרים הנושרים מאחור .. עד שנצבור ביטחון ואומץ או אז נוכל להתקדם בקצב המתאים לנו.. זמן רב התפנה לך , ואתה תצטרך אח יקר , לקבוע מה ימלא אותו.. אצלי הזמן התרוקן מתוכן והתמלא במטלות הבית שטיפה כלים כיבוס ושאר בישולים אני מקווה שלא זו תהיה השגרה שלי. תהיה חזק, תרשה לעצמך להיות אתה , שמח כשבאלך עצוב כנ"ל ועל זו הדדרך... והצטרף אלינו לפורום. שבת שלום לך \

בונים שיגרה חדשה

כן ,קשה מאד קשה ... אבל אין בררה חייבים לחזור לחיים.. החיים אינם ממשיכים אחרי האסון ,הם ניבנים מחדש . דרכי היתה מילויי זמני בעשיה, עשיה למען המשפחה ,עשיה למען נשמתי, היה לי חשוב למלא בתכנים חדשים את יומי, למען נשמתי התנדבתי, הלכתי לחוגים ,התפנקתי במסג'ים .. היום חמש שנים אחרי יכולה לומר יש חיים יפים גם לאחר התאלמנות .

tul9ad

New member
התחדשות

זהו, נגמרו החגים, ואתם מתחלה השגרה, אינני יודעת מה יותר קשה, השגרה בלעדיך, או היציאה מהשגרה בחגים, במפגש עם המשפחה המורחבת ובנסיעות לכאן ולכאן, היה קשה בחגים בלעדיך, בלי הניגון המיוחד של הקידוש שלך שאליו אנו כה מתגעגעים, אך המשפחה היתה, תמכה, ועטפה, ובדיעבד, היו רגעים קשים אך בסך הכל היה מהנה בחברת המשפחה. והנה חזרנו לשגרה, ואינני יודעת איך שוב אני הולכת להתמודד, כל פעם שנדמה לי שעברתי את התבילה הקשה ביותר, כמו לעבור את החגים בלעדיך, והנה אני בהפנמה, והאסימון יורד, ואז שוב זה מתפוצץ בפרצוף, התחושה שזה הזוי, שזה לא יכול להיות שהיום יום שישי, אני חוזרת הביתה מהעבודה ואתה לא מחכה לי בבית, עד מתי ימשיכו היסורים האלהאך יחד עם זאת, אני יודעת שאני חייבת להיןות בחשיבה חיובית, להרים את עצמי, כי אם אין אני לי, מי לי, ובנימה חיובית זו שבת שלום לכל חברי הפורום היקרים אני קוראת את כל אשר אתם כותבים, זה מעודד ומנחם

2א מאה2ה

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif../images/Emo171.gif

שבת של שקט ושלווה שבת של געגוע מתוך שמחה שבת של עומק שבת של חוזק ובכלל שבת אהובה

למעלה