התחדשויות מרץ

../images/Emo45.gif לפוקס יש סידרה של חולצות ממקומות בעולם

של עיירות קטנות מהם ישנם ציורים פסטורליים כהדפסים על החולצות. זאת נראת לי אחת מהן. גם אני קניתי חולצה דומה מהם השבוע מאותה הסידרה. כמו כן הם יצאו עם סידרת נוספת של הדפסי מיקי-מאוס.

Nimrodster

New member
א. תתחדש מאד ../images/Emo13.gif

ב. החולצה עם העז מגניבה בעיניי, וגם הראשונה מפוקס. ג. אני קניתי לי שעון סוף סוף, אז זו כנראה תהיה ההתחדשות לחודש-חודשיים הקרובים... ד. העפתי מבט בקטלוג של TNT. יש להם שם דברים חמודים ממש. אה מה מה, הדוגמן צנום למדי. אני, לעומת זאת, גם בימים רזים יותר שכרגע אני עובד על לשוב אליהם, בחור רחב כתפיים וצוואר, גבוה למדי ועם ראש גדול יחסית. אני חושש שמה שנראה טוב על דוגמן נמוך וצנום לא יראה טוב עלי.

אז תלך ל-TNT, תמדוד את הפריטים שאתה מעוניין

לקנות ותראה אם הם יושבים עלייך טוב. תתחדש על השעון.

המידות ב-TNT דווקא סבירות

אל תשכח שלפעמים הדוגמנים צנומים מדי והחולצות מותאמות אליהם באמצעים טכניים מביכים, תראה פה: http://boiler-blog.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html מהניסיון שלי, מידה 4 של TNT עובדת יפה מאוד על בחורים שהם ממש לא קטנים וצנומים. גם 5

Nimrodster

New member
וואו! הזוי ברמות...

למרות שכשחושבים על זה, זה איכשהו מתאים למראה "היי, הייתי אפנתית בישראל של שנות הצנע" שהמודעה הזו משדרת...כשעקרת הבית החרוצה עסוקה כל היום בהכנת חצילים בטעם כבד וצריך להחליט בין ביצים לבין חלב לילדים, בוודאי שאין כסף לחגורה בשבילה!

eboy10

New member
../images/Emo166.gifנעליים, זארה.

גבוהות או מקופלות. עוד בקרוב.

למעלה