התחברות WIFI לאינטרנט

התחברות WIFI לאינטרנט

אני בטוח שהשאלה עלתה בעבר אבל לא מצאתי. אפשר לקבל הכוונה איך להתחבר לנקודות חמות מזדמנות? אני נוטה להסתבך עם סדר הפעולות ולא שולט במינוחים אצלי ב- HP4700 העויין שלי. תודה

AYELET1

New member
כשאתה ליד נקודות חמות

והווי פי במכשירך פתוח, קופץ לך פופאפ השואל לגבי ההתחברות ולאן. בחר את הרשת ולחץ התחבר/CONNECT לפעמים הרשת סגורה איכשהו ולכן למרות כל זהה לא תצליח להתחבר. לפעמים לאחר כל זה יש להסכים לאיזה הסכם (בעיקר במקומות מסחריים), ולכן אם אינך מצליח להתחבר, עבור לדפדפן ובדוק אם שם לא מופיע איזה הסכם שעליך לאשר עך מנת להתחבר

כן אבל

תודה איילת, ידעתי שתחלצי לעזרתי. אבל התכוונתי לקטעים המסובכים יותר של קביעת פרמטרים. מה זה מפתח רשת? איזה פרמטר להכניס בהצפנת הנתונים?מה סוג ה-EAP? איזה מתאם רשת לבחור? איזה אימות לבחור? מה כתובת הIP?מה זה DNS? DHCP?WINS? יש לי ראש טוב למחשבים (ובכלל..) אבל אין לי כוח ללמוד כל פעם מונחים חדשים מקבצי Help מעורפלים.החיבור כל כך מורכב שהצלחתי לקלקל את תצורת ההתחברות לרשת הביתית שלי. בקיצור, יש איזשהו מדריך מקוצר לנושא?

BravoMan

Active member
כשאתה ליד נקודה חמה

(אמיתית, לא סתם איזו רשת ביתית לא מאובטחת) אתה לא צריך לדעוג למפתח רשת (שהוא בעצם סוג של הצפנה כדי שאנשים לא רצויים לא יתחברו לWIFI שלך) כי הרשת פתוחה. מן הסתם הוא גם לא יבקש מפתח ואם ביקש - סימן שזה לא HOTSPOT ולא תצליח להתחבר אליו (אלא אם אתה HACKER מדרגה ראשונה עם הכלים המתאימים) גם שאר ההגדרות הן אוטומטיות, אם לא אז זה תלוי ברשת הספציפית ויש לשאול את האחראי. והסבר קצר: DHCP - חלוקה דינמית של כתובות IP ע"י הנתב (ROUTER) למחשבים המתחברים. DNS - DOMAIN NAME SERVER - זה השרת (בד"כ של ספק האינטרנט שלך) שיודע להתאים כתובת כמו WWW.PDACE.COM לIP האמיתי של המחשב אליו יושב האתר. אינני זוכר מה עושה WINS אבל הוא ממש לא רלוונטי לגלישה בHOTSPOT שכמו שכבר אמרתי אתה לא אמור להגדיר שם שום דבר IP \ GATEWAY וכו'. זה כל הרעיון ברשת פתוחה - מפעילים WIFI ומתחברים.

dod1

New member
ובכל זאת שאלה נוספת:

התחברתי ל-WIFI כשהייתי בחנות של ACE עבד מצוין אח"כ אצל חבר - רציתי להדגים והיה של סימני WIFI לא מאובטח (כנראה של שכן) המכשיר הודיע "מחובר" - אבל חיבור בפועל לא נוצר איפה הקטש ?

AYELET1

New member
2 אפשרויות:

1. היית קצת רחוק מהנקודה עצמה, כך שזה נראה כאילו מחובר אבל הסיגנל לא מספיק חזר כדי להוריד משהו 2. הרשת איננה חופשית ומוגנת נגיד ע"י MAC ADDRESS למשל, שאינ ו מביא אייקון אבטחה.

למעלה