התחברות לפייפל

Regedit

New member
התחברות לפייפל

כשאני נכנס לפייפל הוא כותב לי את ההודעה הבאה To access your account, please contact Customer Service at 1-402-935-2050. כנראה לחצתי את הקוד יותר מדיי פעמיים עם שגיאה מה עושים ? איך משחררים את זה תודה

Regedit

New member
ערכתי סיסמא חדשה וזה בסדר עכשיו...

הטענתי את הכרטיס שלי בישראכארט ב 100 שקל! וקניתי לי אזה 4 5 מוצרים כל אחד ממקום אחר כולם מוצרים לנוקיה N95 שלי קניתי מטען לחשמל מטען שמטעין דרך כבל USB מהמחשב מגן מסך שהמסך לא ישרט סוללה כל זה ביחד החישוב יוצא איזה ממש גרושים אני ממש מפסוט מהאתר הזה... אני מקווה שהכל יגיע כמו שצריך ולא יהיו עיקובים

Regedit

New member
סליחה על העומס שאני גורם שאלה אחרונה

יש לי בשם המשתמש אצלי בפאיי פאל 3 כרטיסים איך אני מגדיר את הכרטיס בו אני רוצה לקנות מ איי ביי ? כי במהלך העסקה דרך הקנייה באיי ביי אי אפשר לשנות את הכרטיס הקנייה זה צריך להתבצע השינוי הזה דרך פאיי פאל ואני לא יודע איך עושים זאת תודה רבה לעוזזרייים!!!!!!!! תודה

טלי5555

New member
בפייפאל

אתה מגדיר את הכרטיס כ- PRIMARY (ראשי) ואז כל קנייה מופנית אוטומטית לכרטיס הזה. בכל מקרה, במעמד התשלום, אתה תמיד יכול לבחור כרטיס אחר. הראשי הוא ברירת מחדל.

Regedit

New member
נכנסתי לשם...

יש לי שם 5 מוצרים שקניתי על מה לוחצים ? מזה נותנת הלחיצה על Leave feedback ?

Regedit

New member
הבנתי...

1.עדיף לכתוב פידבק לאחר שקיבלתי את המוצר נכון ? מן הסתם או שאתם כותבים לפי הגעת המוצר אליכם ? עוד שאלה קטנטנה.... 2.כל פעם שאני באתר EBAY אשואלים אותי שוב ושוב Enter your location Country or region זה מעצבן ? אני עושה SAVE וזה שואל אותי שוב מישוה יודע איך מבטלים את זה? ותודה רבה על התשובות

טלי5555

New member
כן

1.פידבק כותבים לאחר הגעת המוצר לשביעות רצונך. אם מתעוררת בעייה - פנה למוכר לפני שאתה משאיר פידבק. 2. אכן, מעצבן. אבל אין לכך פתרון.

elians

New member
איביי זה גן עדן ...

מרבית הקניות שלי מבוצעות בשנים האחרונות משם.... מציוד אלקטרוני פשוט ועד לציוד צילום יקר שחוסך לי 60 / 70 אחוז מהעלות שלו אצל הגנבים בארץ. זה ממכר אין ספק... אבל תהיה עם היד על הדופק ותבחן כל מוכר ומוכר לעומק לפני רכישה.

למעלה